Bir buçuk yıllık evlilikte cinsellik

Brrck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
343
196
103
Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi ama bugünlerde kafama taktiğim bir sorunum var. Kompleks haline mi getiriyorum bilmiyorum ama daha bir buçuk yıllık evliyiz. Esim biseyleri çok fazla kafasına takan ama taktığı neyse çözüme de ulastiramayan biri. Ev sahibi olamamayi çok kafasına takıyor. Sürekli kafası karışıktır. Bunu mu yapsam daha çok kazanırız. Şöyle mi olsa sürekli böyle. Sabahtan akşama kadar ekonomi videoları izliyor. Paramız enflasyonda hiç oldu sürekli bunu düşünüyor. Ben birkaç ay önce bebeğimi kaybettim anomali sebebiyle. Hamilelikten önce bile bebeğin hayalini kurardi. Çok mutlu olurdu. Zorla çocuk sahibi olmuştuk zaten aylar sonra ondaki sperm azlığından dolayı. Sonra hamile kaldım. Hiç beklediğim gibi olmadı. Yine gün boyu ekonomi videoları izliyor. Sürekli şunu yapacağız kazanacağız gibi şeyler söylüyor. Yürüyüşe çıktık bı gün ben hamileyken yine dışarı çıkınca da durmuyor sürekli şunu almadik bunu yapmadık diye pişmanlık sözleri hala para konusu artık dedim ki bak dışarı ciktik biraz nefes al beynin yoruldu düşünmekten bak disardayiz dedim bana bir kızdı elimi tutuyordu elimi bile bıraktı bana kızdı kötü şeyler söyledi ve düşünün kizlar hamileyim kaç ay sonra geldi bu bebek neler kullandık yaptık öyle zoruma gitti ki eve geldik ben yatak odasina gittim ağlaya ağlaya dedim ki keşke bebek olmasaydı karnımda bu dedikleri bu kadar zoruma gitmezdi dedim bunu dedikten tam bir ay sonra bebeğim gitti. Artık ne kadar icerlediysem.Gün içerisinde bana sevgi dolu. Yalnız oturamaz yanıma gel der sarılır. Dokunur ama şu 1 aydır cinsellik de sekteye uğradı. Kendimi kötü hissediyorum benden tahrik mi olmuyor. bu ekonomi cinsel hayatımızı bitirdi dedi dün güldü. Ben güldüm geçtim ama gece onun yanındayken çok ağladım daha yeni evli sayılırız haftada 1 oldu o da benim zorumla. Bende de mantar ve idrar yolu enfeksiyonu oldum çok canım yanmıştı bir ay önce böyle şeyleri önemseyen biri. O zaman da yaklaşmaz benim canım yanar diye. İyileştim hala aynı. Şu an yine video izliyor içim sıkıldı. Geçim sıkıntısı çekmiyoruz ikimiz de memuruz. Sadece parayı ne yapacağız derdi. Olmasaydı şu para keşke. Huzurumuzu da bozmaya başladı. Bişey desem aramız bozulacak diye ağzımı açmıyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bugun kahvaltıda senin bir derdin var bana söylemiyorsun diyor bişey desem o iyi adam gidecek şeytan gelecek. Hiç bişey söylenmiyor. Sürekli ekonomi videoları bıktım artık midem bulanıyor. Aramızda 9 yaş var ben 28 o da 37 yaşında. Bugün özellikle keşke evlenmeseydim diyorum. Kafayı yiyecek para konusunu düşünmekten ve bana da yedirtecek. Bir de ilişki öncesi macun yiyor bu benim hevesimi kaçırıyor. Benden tahrik olmuyor da macunla zorla olmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Korona geçirdik onun da mı etkisi var diye düşünüyorum eşimin yeni bitti karantinası benim daha var. Bilmiyorum görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyuyor ve dertleşmek istiyorum çok yorgun ve üzgünüm 😔

Valla ne diyeceğimi bilemedim, geçim sıkıntısı çekmiyoruz diyorsunuz, öyleyse fazla abartıyor gibi.
Biz de kiracıyız, geçim sıkıntısı nedir çok iyi biliyorum insan bunalıma giriyor resmen.
Ama geçinebiliyosanız bir şey diyemicem, Allah yardımcınız olsun.

Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi ama bugünlerde kafama taktiğim bir sorunum var. Kompleks haline mi getiriyorum bilmiyorum ama daha bir buçuk yıllık evliyiz. Esim biseyleri çok fazla kafasına takan ama taktığı neyse çözüme de ulastiramayan biri. Ev sahibi olamamayi çok kafasına takıyor. Sürekli kafası karışıktır. Bunu mu yapsam daha çok kazanırız. Şöyle mi olsa sürekli böyle. Sabahtan akşama kadar ekonomi videoları izliyor. Paramız enflasyonda hiç oldu sürekli bunu düşünüyor. Ben birkaç ay önce bebeğimi kaybettim anomali sebebiyle. Hamilelikten önce bile bebeğin hayalini kurardi. Çok mutlu olurdu. Zorla çocuk sahibi olmuştuk zaten aylar sonra ondaki sperm azlığından dolayı. Sonra hamile kaldım. Hiç beklediğim gibi olmadı. Yine gün boyu ekonomi videoları izliyor. Sürekli şunu yapacağız kazanacağız gibi şeyler söylüyor. Yürüyüşe çıktık bı gün ben hamileyken yine dışarı çıkınca da durmuyor sürekli şunu almadik bunu yapmadık diye pişmanlık sözleri hala para konusu artık dedim ki bak dışarı ciktik biraz nefes al beynin yoruldu düşünmekten bak disardayiz dedim bana bir kızdı elimi tutuyordu elimi bile bıraktı bana kızdı kötü şeyler söyledi ve düşünün kizlar hamileyim kaç ay sonra geldi bu bebek neler kullandık yaptık öyle zoruma gitti ki eve geldik ben yatak odasina gittim ağlaya ağlaya dedim ki keşke bebek olmasaydı karnımda bu dedikleri bu kadar zoruma gitmezdi dedim bunu dedikten tam bir ay sonra bebeğim gitti. Artık ne kadar icerlediysem.Gün içerisinde bana sevgi dolu. Yalnız oturamaz yanıma gel der sarılır. Dokunur ama şu 1 aydır cinsellik de sekteye uğradı. Kendimi kötü hissediyorum benden tahrik mi olmuyor. bu ekonomi cinsel hayatımızı bitirdi dedi dün güldü. Ben güldüm geçtim ama gece onun yanındayken çok ağladım daha yeni evli sayılırız haftada 1 oldu o da benim zorumla. Bende de mantar ve idrar yolu enfeksiyonu oldum çok canım yanmıştı bir ay önce böyle şeyleri önemseyen biri. O zaman da yaklaşmaz benim canım yanar diye. İyileştim hala aynı. Şu an yine video izliyor içim sıkıldı. Geçim sıkıntısı çekmiyoruz ikimiz de memuruz. Sadece parayı ne yapacağız derdi. Olmasaydı şu para keşke. Huzurumuzu da bozmaya başladı. Bişey desem aramız bozulacak diye ağzımı açmıyorum. Ne yapacağımi bilmiyorum. Bugun kahvaltıda senin bir derdin var bana söylemiyorsun diyor bişey desem o iyi adam gidecek şeytan gelecek. Hiç bişey söylenmiyor. Sürekli ekonomi videoları bıktım artık midem bulanıyor. Aramızda 9 yaş var ben 28 o da 37 yaşında. Bugün özellikle keşke evlenmeseydim diyorum. Kafayı yiyecek para konusunu düşünmekten ve bana da yedirtecek. Bir de ilişki öncesi macun yiyor bu benim hevesimi kaçırıyor. Benden tahrik olmuyor da macunla zorla olmaya çalışıyor gibi hissediyorum. Korona geçirdik onun da mı etkisi var diye düşünüyorum eşimin yeni bitti karantinası benim daha var. Bilmiyorum görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyuyor ve dertleşmek istiyorum çok yorgun ve üzgünüm 😔
yasadıgınız sıkıntılara cok uzuldum ,esınızde ustune tuz bıber olmus,
ben sızı haklı buldum, esınızıde dusuncesız ve bencıl ,
ust uste gelmıs hersey ,onunda etkısı var ama esınız yok ekonomıden, yok sundan ,yok bundan demesı;
yuruyus yaparken bıle bunu konusması ,,kafa dagıtalım dedıgınızde kızıp elınızı bırakması falan cok cocukca, sureklı homurdanan, sureklı sıkayetlenen bırı evın ıcınde, ınsanı hasta eder.

olmazsa bır aıle terapıstıne gıdın sız, bebek kaybetmıssınız bu zaten zor bır surec , ustune de aranızda gergınlıkler var, bence sızın durumunuz ıcın uzman sart.

Eşinizin sorunları olduğu aşikar ama siz de hiç normal değilsiniz
İkinizin de destek alması gerekiyor
Zor hamile kalmış olabilirsiniz, eşiniz fazla atarlanmış olabilir kabul de 9 ay boyunca 7-24 sırf gebesiniz diye adamın sizi pışpışlayacak hali yok, tartışma da olur huzursuzluk da olur hayat bu, insanın her anı bir olmuyor, herşeyde ama ben gebeydim diyip durmayın ya
O gün keşke gebe olmasaydım demişsiniz çok gereksiz ve aşırı bir tepki, bebeği kaybettikten sonra bir başka sorunda keşke evli olmasaydım, sonra bir başka sorunda keşke para olmasaydı…..bu kadar yakıp yıkıp silip atacak şeyler değil yaşananlar ama akıllanmıyorsunuz aynı laflara devam ediyorsunuz, ağzınızdan çıkan kaderiniz olabilir ne söylediğinize bir dikkat etseniz
Mantar enfeksiyonu+ idrar yolu enfeksiyonu+ kovit…….sevişme sıklığınızın sekteye uğraması normal gelmiyor mu size?
Adam daha enerjik olmak için macun yiyor siz benden tahrik olmuyor diye yorumluyorsunuz
Çok yanlış bir düşünce-yorumlama yolunuz var

Hem iki dusuk yasamissiniz o kadar surede bu kadar heyecan nsl kaldiriyirsunuz. Memursaniz madem paraniz ne artar ne azalir. Ancak bankada degerlendirme asamasunda iyi olmasi gerekir. Erkeklerden beklentiniz cok fazla oluyor. Aradski yas farkina da veriyorym ben. O video izliyorsa siz de film izleyin, kitap okuyun. Beni de surekli birisi sik bogaz etse bunalirim. Bebek icin de zamani gelince tedaviye gidersiniz olur ins. Yasinizin kuvuklugune veriuorum bu dusuncelerinizi

Böyle olmasının bir başlangıcı var mı? Şu olaydan sonra daha çok paraya taktı gibi? Hep böyleydi de dozu mu arttı? Yani kendi işi olsa kaygısı daha anlaşılır da memurlukta bu açıdan kafan daha rahattır. Üstelik çift maaş ve çocuk yok. Kaçırdığınız bir detay var mı?

Eşiniz pek normal değil.
Yani okadar para hesabı yapıyor birikimi var mı ki? Yani hesap yaptığına değecek bişeyleri var?
Benim yanımda biri bu tür videolar izleyecek şunu yapmalıyım burada para değerlenir falan diye sürekli konuşsa adamı ultra lüks çok fazla yatırım yapmış biri olarak görürüm.

Eğer saydıklarını faaliyete geçiremiyorsa boşuna hesap kitap yapıyor.

O derece kafaya takması da pek normal değil🙄

Cinsellik konusunda bişey diyemem belki çok kafaya taktığı için olabilir. Yada sağlık sorunu olabilir...

arkadaslar kadın dusuk yapmıs , o surecte esı kendısınden uzaklasmıs, agzından sadece ekonomı lafı cıkıyor, yuruyus yapıyorsunuz hava almaya cıkmıssınız ama yanınızdakı habıre dır dır dır ekonomı ekonomı habıre vıdeo bunalmaz mısınız ? yeter demez mısınız ? bunu deyınce esınız elınızı bırakıp trıp atsa ne oluyor demez mısınız? kadın kendısını yalnız hıssedıyor, ılgı gormuyor, adam ekonomıye daha ılgılı sorsanız hepsını ezbere okur karısı yanında depresyona gırmıs farkında degıl!

kadın bu yuzden kendısını kotu hıssedıyor ,benı mı begenmıyor yaklasmıyorda bana tahrık mı olmuyor ancak macun falan yerse olabılıyor bazı seyler dıyor...

empatı yapın bıraz allah askına.

ekonomı hepımıze kotu, hangımız esımızın basını yıyoruz da cınsel ısteksızlıgımızın bahanesı olarak uyduruyoruz ?
doktora gıtmesı gerek nıye ısteksızlık var dıye.erkekler kacıyor bundan nıyeyse gurur mu yapıyorlar ne .

konussam adamın ıcınden seytan cıkacak dıyor yanı kocasıyla konusulmuyor bıle pısman edecek bellı kı, sarılıp dokunmuyormus oksamıyormus bıle 70 yasında emeklı amcalar gıbı habıre ekonomı ızlıyor yanında gencecık karısı var.

Son düzenleme:
Öncelikle bebek için kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Gideceği varmış gitmiş. Covit cinsel performansı ciddi biçimde etkiliyor. Biz karantinadan geçen hafta çıktık. İkimiz de pozitiftik. Hafif atlatmamıza rağmen eşim ereksiyon problemi yaşadı. Ancak 2 3 gündür normale dönmüş durumda. Siz üst üste bir sürü hastalık atlatmışsınız yatak odası düzeninizin bozulması normal. Eşiniz hem sperm azlığı için hem de bedeni libidosuna uyum sağlasın diye alıyordur o macunları, kendinize yormayın.

Biz de karı koca memuruz, eşim yatırım ve birikim konusunda çok hassastır, sürekli hesap yapar, sabah uyanınca yüzünü yıkamadan döviz altın kuruna bakar. Hiç değilse 2 günde bir, bu ayın giderlerini, elimizde kaç para kalacağını anlatır. Hesaptaki doların gram altının kaç paraya çıktığını ya da ne kadar düştüğünü anlatır. Çok paramız var sanmayın. Eve tadilat yaparken elimizdekinin tamamını harcadık hesaptaki birikim ancak beş bin lira eder. Ben alıştım artık gülümseyerek "peki canım" diyorum, geçiyor. Onun ilgi alanı da bu, hoş görün, ülkenin futbol gündemine takık olsa daha mı iyiydi. Dinleyin, arada değişik bir fikriniz varsa ona öneride bulunun, siz de kendinize ilgi alanları oluşturun, hep mıç mıç olmuyor evliyken insanlar.

arkadaslar kadın dusuk yapmıs , o surecte esı kendısınden uzaklasmıs, agzından sadece ekonomı lafı cıkıyor, yuruyus yapıyorsunuz hava almaya cıkmıssınız ama yanınızdakı habıre dır dır dır ekonomı ekonomı habıre vıdeo bunalmaz mısınız ? yeter demez mısınız ? bunu deyınce esınız elınızı bırakıp trıp atsa ne oluyor demez mısınız? kadın kendısını yalnız hıssedıyor, ılgı gormuyor, adam ekonomıye daha ılgılı sorsanız hepsını ezbere okur karısı yanında depresyona gırmıs farkında degıl!

kadın bu yuzden kendısını kotu hıssedıyor ,benı mı begenmıyor yaklasmıyorda bana tahrık mı olmuyor ancak macun falan yerse olabılıyor bazı seyler dıyor...

empatı yapın bıraz allah askına.

ekonomı hepımıze kotu, hangımız esımızın basını yıyoruz da cınsel ısteksızlıgımızın bahanesı olarak uyduruyoruz ?
doktora gıtmesı gerek nıye ısteksızlık var dıye.erkekler kacıyor bundan nıyeyse gurur mu yapıyorlar ne .

konussam adamın ıcınden seytan cıkacak dıyor yanı kocasıyla konusulmuyor bıle pısman edecek bellı kı, sarılıp dokunmuyormus oksamıyormus bıle 70 yasında emeklı amcalar gıbı habıre ekonomı ızlıyor yanında gencecık karısı var.
En doğru ve sağlıklı yorumu siz yaptınız diğerleri yanlış okumuş sanıyorum. Sizin mesajınızı görmesem kendimi suçlu hissedecektir bazilari saldırır gibi mesaj yazıyor anlamadım açıkçası o yüzden teşekkür ederim size. Eşim temas bagimlisidir çok sever dokunmayı sarılmayı kendine dokunulmasini bunu yanlış anlamissiniz sanırım🙈 onun dışında sorun yok aynı şekilde yazdıklarım

Öncelikle bebek için kendinizi suçlamaktan vazgeçin. Gideceği varmış gitmiş. Covit cinsel performansı ciddi biçimde etkiliyor. Biz karantinadan geçen hafta çıktık. İkimiz de pozitiftik. Hafif atlatmamıza rağmen eşim ereksiyon problemi yaşadı. Ancak 2 3 gündür normale dönmüş durumda. Siz üst üste bir sürü hastalık atlatmışsınız yatak odası düzeninizin bozulması normal. Eşiniz hem sperm azlığı için hem de bedeni libidosuna uyum sağlasın diye alıyordur o macunları, kendinize yormayın.

Biz de karı koca memuruz, eşim yatırım ve birikim konusunda çok hassastır, sürekli hesap yapar, sabah uyanınca yüzünü yıkamadan döviz altın kuruna bakar. Hiç değilse 2 günde bir, bu ayın giderlerini, elimizde kaç para kalacağını anlatır. Hesaptaki doların gram altının kaç paraya çıktığını ya da ne kadar düştüğünü anlatır. Çok paramız var sanmayın. Eve tadilat yaparken elimizdekinin tamamını harcadık hesaptaki birikim ancak beş bin lira eder. Ben alıştım artık gülümseyerek "peki canım" diyorum, geçiyor. Onun ilgi alanı da bu, hoş görün, ülkenin futbol gündemine takık olsa daha mı iyiydi. Dinleyin, arada değişik bir fikriniz varsa ona öneride bulunun, siz de kendinize ilgi alanları oluşturun, hep mıç mıç olmuyor evliyken insanlar.
Bizim de kayda değer bir paramız yok ama olan parayı da sürekli ne yapsam derdi beni sıkıyor üzüyor. Dedikleriniz mantıklı yoksa zaten tartışma çıkar ben bizim için uğraşıyorum der. Yeni evli olduğumuz için belki de.

Açıkçası son zamanlarda bende eşiniz gibiyim ülkedeki pek çok insan böyle aslında.
İster istemez kaygı duyuyor insan geleceğe dair.
Bence eşiniz biraz arkadaşlarıyla vakit gecirsin onlarla ekonomi konuşsun içini bosaltsin.
Sizde size iyi gelen arkadaslarinizla vakit geçirin biraz.
Zor zamanlar yasamissiniz cinsellik sekteye uğramış normal bence hastalık vs.
Ama siz isteğinizi saklamayın talep edin ya da siz başlatın benim zorumla diye düşünmeyin.

Hem haklı hem haksız buldum sizi. Ülkenin gidişatı düşünülünce eşinizin umutsuzluğa kapılması ve bunun ruh halini etkilemesi normal. Ayrıca sağlık sorunları yaşamışsınız. Kovitliyken bile sevişmemeyi dert edinmeniz garip.
Eşinizinde içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumların sebebi sizmiş gibi davranıp size yüklenmesi yanlış.

Şu dönemde akli ekonomide birikimlerinde ufak da olsa yapacağı yatırımlarda olmayan var mı erkekler değil bizler de düşünüyoruz
Düşüğünüz için de geçmiş olsun Allah sağlıklı ömürlü evlat versin yeniden
Ben eşim dinlerken bu kanalları oturup onunla dinliyorum

Açıkçası son zamanlarda bende eşiniz gibiyim ülkedeki pek çok insan böyle aslında.
İster istemez kaygı duyuyor insan geleceğe dair.
Bence eşiniz biraz arkadaşlarıyla vakit gecirsin onlarla ekonomi konuşsun içini bosaltsin.
Sizde size iyi gelen arkadaslarinizla vakit geçirin biraz.
Zor zamanlar yasamissiniz cinsellik sekteye uğramış normal bence hastalık vs.
Ama siz isteğinizi saklamayın talep edin ya da siz başlatın benim zorumla diye düşünmeyin.
Evet haklısınız. Zaten bende istek gördü mü hemen koşar macun yer biraz önce de yedi normalde 1 kaşık ama 3 kaşık falan yedi durum vahim🙈

Şu dönemde akli ekonomide birikimlerinde ufak da olsa yapacağı yatırımlarda olmayan var mı erkekler değil bizler de düşünüyoruz
Düşüğünüz için de geçmiş olsun Allah sağlıklı ömürlü evlat versin yeniden
Ben eşim dinlerken bu kanalları oturup onunla dinliyorum
Evet ben de dinliyorum. Bazen çok abartıyor. Ona sinir oluyorum. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

bence de hem haklı hem haksız taraflarınız var.
dışarıdayken trip atması saçma. sonuçta herkesin uzaklaşıp başka şeylerle ilgilenmeye ihtiyacı var. yaptığı kendisine de zarar. ama tamamen ilgisiz biri de değil belli ki. anladığım kadarıyla o videoları dinlerken bir yandan da size sarılmayı seviyor. yani git başımdan modunda değil.
bazen hepimiz bir şeyleri abartırız. özellikle son günlerde o kadar çok insan alabora oldu ki, belki de elindekinden de olmaktan korkuyor. bunu kaybetmemek için de her şeyi çok detaylı öğrenmeye çalışıyor.
ekonomi de ilgi alanı olur mu diye düşünebilirsiniz ama ülke gündeminden bağımsız gerçekten yıllardır ekonomi ile ilgili herşeyi dinleyip okumaktan ve bunu konuşmaktan zevk alan bir sürü insan gördüm. bunu hobisi gibi algılarsanız siz de kendinize hobiler edinip bunalınca kendi alanınıza yönelebilirsiniz mesela.
cinsellik kısmına gelince, mantar sonu olmayan bir iş. o dönemde uzak olmak zaten olması gereken. bir de covid geçirmişsiniz ki ayakta atlatanlar için bile nolursa olsun yorucu bir hastalık. tüm bunların içerisinde çok istekli olmaması bana anormal gelmedi.
hatta macun konusunu da sırf sizin isteğinizi farkedip kırmamak adına uyguladığını düşündüm.

Eşinizin çok büyük bir yoksulluk çektiği dönem olabilir mi? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korktuğu için hep bunları düşünüyordur belki?

Back