Bir Boşanma Hikayesi

korkunç bir acı olmalı düşünün size en yakın olan insan eşiniz yaşam arkadaşınız can yoldaşınız sizi sırtınızdan bıçaklıyor...
insanın güven duygusu yok olur artık kimseye güvenemez
bir kadının başka bir kadına bunu yapmasını aklım almıyor yuva yıkanın yuvası olmaz

Okurken bir an gözyaşlarımı tutamadım,çok içten yazılmış ve o yazılan sözcüklerden o kadar çok şey çıkartabiliriz ki aslında..aslında diyorum çünkü biz bayanlar eşlerimize belki çok fazla bağlanıyoruz,çok fazla güveniyoruz..hangi bir bayan arkadaşıma sorsam hep aynı cevabı alıyorum,eşine güveniyormusun dediğim zaman aldığım cevap hep aynı....
biz bayanlar çok seviyoruz kendimizden bile çok eşimize değer veriyoruz ve bunu da karşılığını beklemeden gösteriyoruz..tamam bende çok sevdim eşimi ve bende eşim için çok şey feda ettim şimdi sorsanız eşin için geçmişte yaptığın şeyleri yine yaparmıydın diye aslaaaaaaaaaa derdim..
evlendikten sonra çıkardığım o kadar çok ders varki kendimce,ve ne acıdır ki eşime güveniyor gibi görünsemde aslında ben hep ondan şüpheleniyorum neden mi??? biz kadınlara yine kendi hem cinsimiz yapıyor bu kötülüğü maalesefki...işte bu yüzden her şeyi düşünerek hareket ediyorum,düşünüyorum eğer ben hayatta yanlız kalsam aldatılıp ayrılmak bir kenara eşime bir şey olsa ben ayaklarımın üzerinde kalabilirmiyim diye defalarca kez düşündüm ve hep kendimi çok güçlü ve kadınım dedirtecek kadar da başı dik bir şekilde bu yaşıma kadar da geldim..
hiç bir insan yarın neler olacağını bilemez ama ben kendimi yarınlara hazırlıyorum çünkü hayatta sadece ben yokum birde sorumlu olduğum bir erkeğim daha var canım oğlum berkem.daha çok konuşmak istiyorum ama bu kadarlık şimdilik yeter.Allah hiç kimsenin yuvasını bozacak dağıtacak şeylerle karşı karşıya bizleri getirmez inşallah...

çok üzüldüm ya içim burkuldu biz kadınlar hep pof pofluyoruz eşlerimizi hep 4 4 lük yapıyoruz onlar mutlu olsun diye ama yanlış yapıyoruz .allah kimsenin baişına getirmesin ...............

selam bence bu dawranışları kesinlikle basitlik olarak algılama bende ewliydim we daha şu anda 21 yaşındayım eşim beni aldatmadı ama aldatmadığı halde döwdüğü için yaptım senin ona yaptıklarını ona aldığım hediyelri yırttım gelinliğim yırttım en azından biraz olsun rahatlıo insan bunları yaptığım için eşim bana tazminat dawası bile açtı ama hiçbiri umrumda bile değil

Buda demekki asla ne olursa olsun bir erkeğe güvenmeyeceksin...

hani çok şey söylemek istersin ama söyleyemezsin ya......
boğazım düğüm düğüm.....
allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama , yaşanıyor ve yaşanılacak galiba....

Aylar önce yazdığım mesajıma baktım da...
Şimdi de olsa uğraşmazdım sanırım..
Galiba, güçlü olmak değilmiş benim anlatmak istediğim..
Adam için çaba göstermeye değmeyeceğine inanmakmış..benneyaptımki
Ayncım yine okudum yine kötü hissettim kendimi..benneyaptımki

senağlama.........
duygular ve yasanilanlar ancak bu kadar guzel ifade edilebilirdi,cok iyi aniyorum seni, Rabbim sabir versin...............

laleciğim canım benim,
repini görünce bende döndüm baktım neydi bu hikaye diye,hakkaten güzel anlatmış hatun duygularını,
bence de çok çaba göstermemek lazımmış,
bu kadının en çok aldatılmak için KADIN olmak yeterli demesini beğendim

Ne kadar içten yazilmis bir yazi ya
çok etkilendim...
Rabbim kimseye yasatmasin, çok zor bir durum
:teselli:

çok içten yazılmış gerçektenn
çok duygulandım ve asla kimseye güvenmeyin aldatmaz diye
maalesef yaşanıyor bu hikayeler
bnm en yakınımdan biri bile yaşadı bu aldatmayı
ve herkez söylüyordu ona aldatıyor seni diye
ama o konduramıyordu hayırr diyordu
çünkü onun için allah 1 eşi 2. sıradaydı
o kadar çok güveniyorduki..
ama bi gün öyle bi yakalandı kii o gün o kadın yıkıldı
düşünsenize eşi geliyordu yanında saatlerce ağlıyordu ben o kadına aşığım diye...
ve benim o tanıdığım hiç sesini çıkarmadan onu teselli benzeri şeyler yaptı

aşık olmak çok kötü bişeyy
insan evliyken bile aşık olabiliyor
tamam bunu tabikide savunmuyorum ama hayatta herşey olabilir
bide demeyin ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım
insanın başına gelince anlaşılıyo ne kadar acı bişey olduğu..
eminim aranızdada vardır yaşayan
allah kimseye yaşatmasın

cok uzuldum ama guclu olması gerekır arkadasımızın bende bugun kocama ayrılmak ıstedıgımı soylıcembakalım neler yasıycam bılıyorum yıne dayak sıddet kavga ama bıgun yapmalıyım bunu cesaretım varken

Aldatilmanin bir kadini nasil yiktigini ve sarstigini bu yazida anladim.
Allah kimseyi Aldatilmakla cezalandirmasin hele de bir anneyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…