Okurken bir an gözyaşlarımı tutamadım,çok içten yazılmış ve o yazılan sözcüklerden o kadar çok şey çıkartabiliriz ki aslında..aslında diyorum çünkü biz bayanlar eşlerimize belki çok fazla bağlanıyoruz,çok fazla güveniyoruz..hangi bir bayan arkadaşıma sorsam hep aynı cevabı alıyorum,eşine güveniyormusun dediğim zaman aldığım cevap hep aynı....
biz bayanlar çok seviyoruz kendimizden bile çok eşimize değer veriyoruz ve bunu da karşılığını beklemeden gösteriyoruz..tamam bende çok sevdim eşimi ve bende eşim için çok şey feda ettim şimdi sorsanız eşin için geçmişte yaptığın şeyleri yine yaparmıydın diye aslaaaaaaaaaa derdim..
evlendikten sonra çıkardığım o kadar çok ders varki kendimce,ve ne acıdır ki eşime güveniyor gibi görünsemde aslında ben hep ondan şüpheleniyorum neden mi??? biz kadınlara yine kendi hem cinsimiz yapıyor bu kötülüğü maalesefki...işte bu yüzden her şeyi düşünerek hareket ediyorum,düşünüyorum eğer ben hayatta yanlız kalsam aldatılıp ayrılmak bir kenara eşime bir şey olsa ben ayaklarımın üzerinde kalabilirmiyim diye defalarca kez düşündüm ve hep kendimi çok güçlü ve kadınım dedirtecek kadar da başı dik bir şekilde bu yaşıma kadar da geldim..
hiç bir insan yarın neler olacağını bilemez ama ben kendimi yarınlara hazırlıyorum çünkü hayatta sadece ben yokum birde sorumlu olduğum bir erkeğim daha var canım oğlum berkem.daha çok konuşmak istiyorum ama bu kadarlık şimdilik yeter.Allah hiç kimsenin yuvasını bozacak dağıtacak şeylerle karşı karşıya bizleri getirmez inşallah...