Bir Boşanma Hikayesi

yazıklar olsunnnnnnnn bu erkeklere bunu hep yapıyorlar çok üzüldüm o sizi hakketmemiş

malesef arkadaşlar bu genelde böyle oluyor ERKEKLER BUNU HEP YAPIYOR ALDATILMAK VAR MALESEFFFFFF ...NE KADAR ACI OLSADA BU BÖYLE KADINLARA ACISI KALIYOR ASLINDA ONLARA MEYDANI BIRAKMAYIN ARKADAŞLAR ..BONIP ONLARA GÜN DOĞDURUYSUNUZ AYRILIN AMA BOŞAMAYIN ..BEN OLSAM BUNU YAPARDIM ASLA ONA GÜN DOĞDURMAM...ASLAAAAAAAAAAAA..

çok acı bir durum.Çokta güzel anlatmış duygularını.Allah hiç bir kadına böyle duygular yaşatmasın.Çok zor inanın.Sevip herşeyini ailesine adamış bir kadın için çok zor.

keşke biraz adama acı çektirseymiş... duygularıyla kendini yıpratmış. üzüldüm. Allah kimseye yaşatmasın.

çok acı ama gerçek,kadınların düşmanı yine kadınlar...Allah yardımcısı olsun bu hale düşen evli kadının..Çok acı..

Bir kadinin yasabilecegi iki buyuk aci var kanimca, biri Allah korusun evlat kaybetmek digeri aldatilmak .Ne kadar durustce ve aciklikla yazmis duygularini insanca davranmis aci cekmekden utanmamis zayiflik degil bu bence disa vurumus acilarini.Isyan bu yapilan fedakarliklarin karsiliginda gorulen nankorluge.
Evet hakli bence cok hakli .Bu aciyi yasamis olan herkese Allah'dan destek dilerim bir an once atlatip yeni ve daha guzel bir hayata merhaba diyebilmeleri icin.

bize hiçte uzakta olmayan aramızda yaşayan belkide çok yakınımızdaki birinin yaşamış oldugu bildik bir duygu erkeklerin %99 unun aldattıgını düşünüyorum kimilerimiz haberdar kimilerimizde degiliz yanlış bir davranış oldugunu düşünmekle beraber erkeklerin maalesef dogalarında var her türlü fedakarlıgı yapan en zor anlarında yanında olan onları her şeyiyle kabul eden bir kadın varken gözlerini dışardan alamıyorlar çogununda hiç bir standartı yok yaşlı genç güzel çirkin zayıf toplu yok yani her türlüsü kabulleri mideleri her türlüsünü götürüyor kendi karısından farklı biri olması onlar için yeterli sebep
arkadaşlarında dedigi gibi tek kusurumuz bir erkegin karısı olmak

Sevgili Tılsım ayrılın ama boşanmayın diyorsun bak ne anlatıcam dinle ayrıldım evet ona o meydanı bırakmamak adına boşanmadım .Ama nereye kadar söylermisin karşındaki kalleşse çok zor çark onlardan yana dönüyor eşimle birlikte olan aşağılık kadın bir birahaneden çıkma beni ve çocuklarımı biliyordu neyse amacı elde etmekti etti onlar bu işte uzman , kim ne derse desin şimdi tüm davaları ben kazandım boşanmadım ama kadını benim avukatım bana övüyor geçen gün sanırım onlarla güzel bir işbirliği oluşturmuş olmalıki ...Ayrıca bu tür kalleşlik yapan tüm avukatlarıda kınıyorum. diyorki kadın çok zenginmiş kadın kocana bakıyor işte bodrumda yazlık evi var bucada iki tane dairesi varmış kadının çok yüklü arazileri var diyor iyi ya dedim bende neden bu kadın birahanelerde sürtüyordu vardıda onların hepsi benimdi ama malesef salak kocam yıllarımı emeklerimi çocuklarımın hakkını hiçe saydı ve aşık olduğunu söylediği at suratlı namussuz bir kadına verdi .Şu anda can güvenliği yok deyip beni ve oğlumu savcılığa şikayet etmişler buda can güvenliğinden değil nafaka vermemek ve tazminatından benim almamam için telefonlarımı dinletiyorlar bir sevgilim varmı yokmu diye ya düşününce deli oluyorum o alenen yapıyor kimse dur demiyor hatta çanak tutuyor tabiki kadın herkese istediğinin fazlasını verebilecek anlayışta ve konumda sanırım benim eksiğim bu düşününce çıldırıyorum ve bu hukuk sisteminede adaletede güvenim bitti hani kadınların hakkı ya ...Haaa bu arada ben kime selam desem sevgilim olma ihtimali üstünde duruyor sevgili bayan arkadaşlarım bile biz bizi dışlıyoruz ya erkekler ne yapmaz .Eşim alenen yapıyor onu kimse dışlamadı ya ben çocuklarıma bakıyorum evimdeyim çabalıyorum herkesle mücadele ediyorum herşeyle mücadele ediyorum hala kusurlu görülüyorum .çıldıracağım düşündükçe ...ALLAH BELLALARINI VERSİN BU KADINLARIN...

Sevgili Tılsım ayrılın ama boşanmayın diyorsun bak ne anlatıcam dinle ayrıldım evet ona o meydanı bırakmamak adına boşanmadım .Ama nereye kadar söylermisin karşındaki kalleşse çok zor çark onlardan yana dönüyor eşimle birlikte olan aşağılık kadın bir birahaneden çıkma beni ve çocuklarımı biliyordu neyse amacı elde etmekti etti onlar bu işte uzman , kim ne derse desin şimdi tüm davaları ben kazandım boşanmadım ama kadını benim avukatım bana övüyor geçen gün sanırım onlarla güzel bir işbirliği oluşturmuş olmalıki ...Ayrıca bu tür kalleşlik yapan tüm avukatlarıda kınıyorum. diyorki kadın çok zenginmiş kadın kocana bakıyor işte bodrumda yazlık evi var bucada iki tane dairesi varmış kadının çok yüklü arazileri var diyor iyi ya dedim bende neden bu kadın birahanelerde sürtüyordu vardıda onların hepsi benimdi ama malesef salak kocam yıllarımı emeklerimi çocuklarımın hakkını hiçe saydı ve aşık olduğunu söylediği at suratlı namussuz bir kadına verdi .Şu anda can güvenliği yok deyip beni ve oğlumu savcılığa şikayet etmişler buda can güvenliğinden değil nafaka vermemek ve tazminatından benim almamam için telefonlarımı dinletiyorlar bir sevgilim varmı yokmu diye ya düşününce deli oluyorum o alenen yapıyor kimse dur demiyor hatta çanak tutuyor tabiki kadın herkese istediğinin fazlasını verebilecek anlayışta ve konumda sanırım benim eksiğim bu düşününce çıldırıyorum ve bu hukuk sisteminede adaletede güvenim bitti hani kadınların hakkı ya ...Haaa bu arada ben kime selam desem sevgilim olma ihtimali üstünde duruyor sevgili bayan arkadaşlarım bile biz bizi dışlıyoruz ya erkekler ne yapmaz .Eşim alenen yapıyor onu kimse dışlamadı ya ben çocuklarıma bakıyorum evimdeyim çabalıyorum herkesle mücadele ediyorum herşeyle mücadele ediyorum hala kusurlu görülüyorum .çıldıracağım düşündükçe ...ALLAH BELLALARINI VERSİN BU KADINLARIN...

Sevgili İnci..sorununu ve acını içimde duydum canım....her mesleğin kötüsü vardır..avukatında kötüsü olabilir.. Bilgilerinde nerde olduğun belli değildi..Ben Mersin'de avukatm canım..Eğer istersen yazarsan yardım edeceğim bir şeyler varsa yardım edebilirim....sevgiler selamlar..

sevgili arkadaşım samimiyetin ve yardım teklifin için sana teşekkür ederim izmirdeyim ben sana mail adresimi yolladım lütfen eklermisin seninle msn de görüşmek isterim sevgiler selamlar....

ben bu yazıyı hiç küçük düşürücü bulmadım. hangi kadın bunları yaşamıyor ki? ama belki kendimize bile itiraf etmiyoruz o başka. bence her kadının içinde hissettiklerini aktarmış bize. doğru değil mi bunlar? kocalarımız o adi hareketi yaptıkları sırada bizim yıkayıp ütüleyip jilet gibi emrine sunduğumuz kıyafetlerle olmuyorlarmı? yada gece geç saatlere kadar! çalıştıkları için eve gelince peşlerinde kedi gibi dolaşıp rahat ettirmeye çalışmıyormuyuz. bence bu kadın az bile anlatmış. ama yazdıkları son noktasına kadar doğru. sadece kendimize bile itiraf edemediğimiz gerçekler..

Cok Etkilendim Yaa..ama Sunu Soyleyebilirimki Ben Esime Bu Kadar Iyi Olamam..herseyine Heleki Aldatmasina Goz Yumamam...ya O Derece Kuvvetli Degil Askim,sevgim,saygim...yada Huysuzun Tekiyim Bilmiyorum Artik Aklim Karisti...

arkadaşlar ben bir arkadaşımın problemini sormak istiyorum.arkadaşım karısından 2006 mayıs ayında boşanıp kızları için 6 ay sonra tekrar evlendi.fakat problemler düzelmedi anlaşamıyorlar evde sürekli huzursuzluk yaşanıyor arkadaşım karısından boşanmak istiyor fakat eşi boşanmaya yanaşmıyor.bu sefer boşanamayacaksın benden diyor.arkadaşımın dayanacak gücü kalmadı.boşanma davası açacak.bir an önce boşanmak istiyor.mahkeme ne kadar sürer avukat arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Aldatılınca bir kadının içinde kopan fırtınayı bastırmadan bu denli yaşaması beni çok duygulandırdı. Biz kadınlar kocalarımızın bizi aldatmayacağına ne kadar emin olabiliriz ki? Aldatma illaki karşı kadınla fiziksel temas kurmasıyla olduğu kadar en kötüsü ve en beteri manen aldatmadır. Bizler onlar için birçok fedakarlıklar yapıyoruz ama ya onlar bütün bu fedakarlıkları bir kalemde silip atıyorlar. Kim yüzünden evli bir erkekle ilişkiye giren kur yapan şırfınılar için. Okadar kolay değil. Biz o kadınlar için bir kalemde silinip atılacak kadınlar değiliz. Daima başımız dik olmalıyız ki karşısında konuşacak birçift lafımız olsun. Böyle bir adamla beraber olmak çok yanlış. Boşanma davandan sakın vazgeçme derim. Gerçekten senin adına çok üzüldüm. Bu durum hepimizin başına ya geldi ya da gelecek. Çünkü erkekler kendilerine değer verilmeyecek kadar küçük yaratıklardır.

Sinirlerim altüst oldu.

gerçekten sevdinmi gözün görmüyor hiçbirşeyi ve aldatıldığını öğrendiğin anda gene kıyamazsınki senelerce kocam dediğin adama..inanıp seviyorsun senelerce ve karşılığında sana 'seni aldatmayı' layık görüyor..allah kimseye yaşatmasın zor bir durum olsa gerek..paylaşım için teşekkürler...sevgiyle...

Allahım hiç kimseye bu acıları yaşatmasın inşallah!:nazar:
Sanırım ben bu kadar güçlü olamayabilirdim.Duygularımı bu kadar güzel ifade edemezdim. Sessiz sedasız o adam müsvettesinin hayatından çıkmayı tercih ederim..:çok üzgünüm:

Cok üzüldüm bunu yasayan kadinin adina.Allah kimselere yasatmasin insallah aldatilmayi.

ALLAHIM kimsenin başına böyle birşey vermesin.. kadıncağızın yar ve yardımcısı olsun.. aldatmak da aldatan da kişinin şerefsizliğidir...ben okuyunca çok üzüldüm dedim ya allah kimsenin yuvasını bozmasın... emeğinize sağlık..

X