- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.281
- 133
- 31
Öncelikle bitlenmeyen diğer kişiler enselerine lavanta losyonu sürsün. Bitin geçmesini önlüyormuş. Bide bit tokası diye bişey varmış bunu da internetten bulabilirsiniz. Bir de bit tedavi merkezi var. Sadece istanbul ve İzmir’de şubesi var. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu biraz pahalı olabilir. Google’a bit tedavi merkezi yazınca hemen çıkıyor isim vermem yasak burada. İnstagram sayfasını da Google’dan bulabilirsiniz saç boyutunuza göre fiyat veriyorlarArkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişimCamiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
Nickiniz bitli kelimesini çağrıştırıyor, bir alakası var mı acaba merak ettimÖncelikle bitlenmeyen diğer kişiler enselerine lavanta losyonu sürsün. Bitin geçmesini önlüyormuş. Bide bit tokası diye bişey varmış bunu da internetten bulabilirsiniz. Bir de bit tedavi merkezi var. Sadece istanbul ve İzmir’de şubesi var. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu biraz pahalı olabilir. Google’a bit tedavi merkezi yazınca hemen çıkıyor isim vermem yasak burada. İnstagram sayfasını da Google’dan bulabilirsiniz saç boyutunuza göre fiyat veriyorlar
Ay yok hiç dikkatimi çekmemişti ismimin sessiz harfleriNickiniz bitli kelimesini çağrıştırıyor, bir alakası var mı acaba merak ettim
bnmde aklıma ilk bitli geldiAy yok hiç dikkatimi çekmemişti ismimin sessiz harfleri
İstanbul ya da İzmir'de değilim.Kardesim gelsin bakalım bugünkü işlemler sonucunda durum nedir..Öncelikle bitlenmeyen diğer kişiler enselerine lavanta losyonu sürsün. Bitin geçmesini önlüyormuş. Bide bit tokası diye bişey varmış bunu da internetten bulabilirsiniz. Bir de bit tedavi merkezi var. Sadece istanbul ve İzmir’de şubesi var. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu biraz pahalı olabilir. Google’a bit tedavi merkezi yazınca hemen çıkıyor isim vermem yasak burada. İnstagram sayfasını da Google’dan bulabilirsiniz saç boyutunuza göre fiyat veriyorlar
Benimde ilk dikkatimi cekti sonra dedim.betuldurAy yok hiç dikkatimi çekmemişti ismimin sessiz harfleri
Tam da şimdi onu yapacaktımYatak yorgan ne varsa yıkayın eşyalarınıza sinmiş olabilir.
Hacamat misaliVücuttaki pis kanı emiyormuş
Büyük konuma bak bite muhtaç olursan görürsün
Şaka maka her canlının bir varoluş sebebi var
Harbiden ya düzleştiriciyle bir güzel pişirsin onlarıE bitli olduğunu biliyorsun, gelme de demisin. Niye evine alıyorsun?
Hatanın büyüğü sende. Sırf kusmesinler diye covidli insanında alır misin mesela?
Konuya gelince benim saçım da çok sık ve gür. Bana gelen bit kolay kolay çıkmazdı.
En garanti yolu söylüyorum, önce güzelce bit şampuanı kullan, ince ince tara,bitlerden arindir. Sonra da saçını boya:)
Hiç bir sirke o kimyasala dayanamaz:) hepsi geberir gider.
Garanti olsun diye birkaç gün sonra tüm saçını duzlestir hatta arkaları dikkatle yapması için kardeşin yapsın. Daha bitin esamesi okunmaz
Siz alın bence önlemi önceden cunku dadanirsa gitmiyor eve siniyorbende bir şey sormak istiyorum bu konuda kizim bu sene okula baslayacak, eczaneler de bit savar toka diye bir sey satiliyor almak gerekirmi acaba çocuklara bu tokadan?
Küçükken bitlendim annem ilaçlı şampuanla yıkayıp ince tarakla yatıyordu. Üç güne falan geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişimCamiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
Birkaç sene evvel oğlumun sınıfı bitlenmisti. Oğlumdan eşime ve diğer oğluma geçmişti. Ben sarı röfleli sacliydim, bir tek bana gelmemiştiSaçım sarı röfleli,komple kapatacağım demekki,kuaföre gitmeye bile utanıyorum görürse diye
Herkesin hayatında bir bitlenme hikayesi vardır, sakin olunArkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişimCamiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
Okudukça kaşındımmm öyle tiksiniyorum böcek türevlerindennArkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişimCamiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?