Bir bitimiz eksikti 🙄

Öncelikle bitlenmeyen diğer kişiler enselerine lavanta losyonu sürsün. Bitin geçmesini önlüyormuş. Bide bit tokası diye bişey varmış bunu da internetten bulabilirsiniz. Bir de bit tedavi merkezi var. Sadece istanbul ve İzmir’de şubesi var. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama bu biraz pahalı olabilir. Google’a bit tedavi merkezi yazınca hemen çıkıyor isim vermem yasak burada. İnstagram sayfasını da Google’dan bulabilirsiniz saç boyutunuza göre fiyat veriyorlar

Nickiniz bitli kelimesini çağrıştırıyor, bir alakası var mı acaba merak ettim

İstanbul ya da İzmir'de değilim.Kardesim gelsin bakalım bugünkü işlemler sonucunda durum nedir..

Kızım tatilden önce bitlendi.
Çözümü yazayım.
Önce paranit alın saçınıza boca edin
Yarım saat bekleyip yıkayın.
Sonra bit taragı ile güzelce tarayın ama tutam tutam ayırın yaparken sirkeler varsa gelsin diye.
Sonra saçınızı kurutma makinası ile fönleyin sıcak ayarda.
Sonra bu paranit şampuanını ertesi gün yine uygulayın.
Yine aynı işlemleri yapın.
saçınızı boyayın bir de en sonunda

Bol bol tara sampuanla falan gitmiyo bikac ay once yasadik kizimla. Mesela bugun taradin ya 5/6 gun icinde tekrar tara. Sirke olanlarin bite donusmesi 5/6 gun suruyo. Bitler acik renkli iken dusurmeye bak siyahlasinca tekrar yumurta birakacak olgunluga geliyo. surekli taramaktan baska care yok male@ef

Vücuttaki pis kanı emiyormuş
Büyük konuma bak bite muhtaç olursan görürsün
Şaka maka her canlının bir varoluş sebebi var
Hacamat misali iğrenç ama ya öğğğğk

Benim ayağımdaki varislere sülük önerdiler asla ama asla yani ameliyat olurum daha iyi

Harbiden ya düzleştiriciyle bir güzel pişirsin onları pis küçük yaratıklar

bende bir şey sormak istiyorum bu konuda kizim bu sene okula baslayacak, eczaneler de bit savar toka diye bir sey satiliyor almak gerekirmi acaba çocuklara bu tokadan?

Okullar açılmadan bu konuyu görmem epey manidar her sene bazı sınıflarda bitli öğrencilerimiz olur .
Benim oğlum hiç bitlenmedi şükür şimdiye kadar . Bit rozeti var , bir kaç tane alıp özellikle montuna , yakasına takarım . Özellikle askıdaki eşyalardan bit geçebiliyormuş . Ara sıra lavanta yağı sürerim hırkasına da .
Size de geçmiş olsun . Çarşaf , nevresim vs her şeyi yıkayın ve kurutucuda kurutun . Bir arkadaş bitlendiğinde saçını boyatmıştı en son .

Küçükken bitlendim annem ilaçlı şampuanla yıkayıp ince tarakla yatıyordu. Üç güne falan geçmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Saçım sarı röfleli,komple kapatacağım demekki,kuaföre gitmeye bile utanıyorum görürse diye
Birkaç sene evvel oğlumun sınıfı bitlenmisti. Oğlumdan eşime ve diğer oğluma geçmişti. Ben sarı röfleli sacliydim, bir tek bana gelmemişti sonra bitleri temizledim ama yastık çarşaf ne varsa hepsini yüksek derece de yikamistim. Ben çok irite oluyorum. Biri karşımda kaşınsa ben de kasiniyorum. Sizi iyi anlıyorum. Bit tarağı ile ilacdan sonra tarayın. Hepsi gidiyor.

Herkesin hayatında bir bitlenme hikayesi vardır, sakin olun ben bitlendiğimde şampuanını kullanarak kurtulmuştum

Okudukça kaşındımmm öyle tiksiniyorum böcek türevlerindenn

Hep merak etmişimdir, bitliyken kuaföre gidince ne oluyor?

Kuaför görüp anlıyor mu, kullanılan tarağa VS geçiyor mu, rezil olunuyor mu, kuaför içten içe küfür ediyor mu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…