Bir bitimiz eksikti 🙄

Evet açılıyor, korkulu günler başlıyor ben de böyle bite karşı şeyler alacağım. Bu zaman da bile okulu bit sarıyor. Hayır oğlumun saçı da uzun, bir keresin de çok çok kestirmistim hatırlatmaniz iyi oldu, rozet almalıyım.

Şunlari kullandım taradım ama hiçbir şey gelmedi taraga o kadar zaman bir taneyle kalmış olamaz Şampuan da var yarın da onu mu kullansam
Kwellda diye bir şampuan var 2 yıkamada hallediyor. Ama tiksinmekte haklısınız, kızım 1. Sınıfta kapmisti çok fena olmuştum bende

Paranit iyi. Öncelikle onu uygulayın. Paranitin tarağı çok çok iyi asıl işi o görüyor. Hergün saçınızı bir bez sererek o demir tarakla tarayın. Aradada bit şampuanı kullanın. Banada çocuktan geçmişti. Kendi kendime böyle atlattım. Tarak önemli.

Antibit şampuan alıp iyice sıkı dişli tarakla yıkayacaksınız.

Çam terebentin yağı ile saçlarınıza masaj yapın.

Son çareyi de söyleyim de gülün
Saçımı omo ile yıkamışlardı çocukken. Çünkü sınıftaki bit sürekli birbirimize bulaşıyor geçmiyordu. Başka deterjan olmaz ama dediler.
Ama ne parlamıştı öff, bit de uğramadı bir daha

Bende ilk defa üniversitede sahilden kapmışım o zamanlar sürekli sahilde sabahlardık biz. Memlekete dönünce doktora gittik bit şampuanı verdi bu içinde tarakla satılan markasını unuttum birde sirke kullan saçına dedi gerçekten çok işe yaradı. Şampuana şimdi baktım PARANİT miş yanında yeşil tarak var onu kullanın mutlaka :)

Ay okurken kaşındım geçen gün arkadaşım bitlendi kardeşi taşımış nerden kaptıysa. Şampuanla 1 günde hallettiler

Yazan olmuştur belki ama bit şampuanını uzun aralıkla kullanmayın, 3-4günde bir kullanın ve bit tarağıyla mutlaka tarayın. Çünkü bitler ölüyor ama sirkelere bişey olmuyor ve süresi gelince yumurtadan çıkıyor. Evet bizimde gecen kasımda nerden bulaştığını anlamadan birbucuk yaşındaki bebemde gördüm. Onu banyoda oyalamak yıkamak zordu ve sürwkli yıkadığımdan üşütmüştü garibim ne zorlandık ya. Eşim hariç tüm ailede çıktı. 20gün kimseyle görüşmemize rağmen abimler bişey olmaz kalmamıştır dediler ve onlarada bulaştı, onlarda tatile gidince yengem yeğenine ablasına bulaştırdı. Ama biz aksine çok gülüyorduk durumumuza, kendimizden tiksinerek geçmiş olsun sizede.

Bende ünideyken arkadaşıma yastığımı vermiştim. Doktorun verdiği şampuanla her gün iki defa yıkanır sirkeli suyla durulanır ince tarakla her yıkamada tarardim. Yanlış hatırlamıyorsam 1 haftada falan geçmişti

Paranitle yıkadıktan sonra saçı tutam tutam dipten uca saç düzşletirme makinesiyle düzleştirin. Tabii ki amaç düzleştirmek değil ama inanılmaz etkili. Yüzde yüz garantili :)

Ya mesela ben sprey sikip bekleyince kaşıntı geçti ama tarafa hiçbir şey gelmiyor,tarak sıkı güya

Hep merak etmişimdir, bitliyken kuaföre gidince ne oluyor?

Kuaför görüp anlıyor mu, kullanılan tarağa VS geçiyor mu, rezil olunuyor mu, kuaför içten içe küfür ediyor mu....
Bence hepsi oluyordur.Bir üni arkadaşımın saçında kuaförü bir görmüş arkadaşın haberi bile yoktu,temiz saçta olur demiş kuaför.Tabi bu guzellemeyi her kuaför yapmaz Evet bir de oradaki taraflara geçme ihtimali var,gitmemek lazim

İlkokuldayken bize de sınıftan geçmişti,annem gazyağı sürerek yok etmişti,ondan beri saçlarım dalgalı , öncesinde dümdüzdü

Sağolun,covidden beter ya..
Benim bugün sıktığım sprey hem bir hem sirkeyi öldürüyormus öyle yazıyor üstünde,yarın da şampuanini kullanayım diyorum saçımı boş birakasim gelmiyor çok mu zararli olur bu defa da

Paranitle yıkadıktan sonra saçı tutam tutam dipten uca saç düzşletirme makinesiyle düzleştirin. Tabii ki amaç düzleştirmek değil ama inanılmaz etkili. Yüzde yüz garantili :)
Düzleştirici yok ama yüksek ısılı fon makinem var kuaförlerin kullandığı ,bir de maşa..onlarla da aynısı olur mu yarın fon çekeceğim

Hepimizin garip bit anıları vardır. Ne yapalım öyle çok panik olmadan çözmeye bakmak lazım

Düzleştirici yok ama yüksek ısılı fon makinem var kuaförlerin kullandığı ,bir de maşa..onlarla da aynısı olur mu yarın fon çekeceğim
İnce ince tutamlar halinde alırsanız olur bence. Her saç teliyle temas etmesi önemli. Sirkelerin kökünü kurutursunuz böylelikle.

Ben de cok bitlenirdim ya bide annem onları tırnak arasında cıt cıt patlatırdı sacımızı tararken kafamıza vura vura bıktım sizin bitinizden itinizden ahırdaki inek sizden temiz derdi bir arkadasım alnımda yürürken ay o ne kafanda bişey yürüykr diye kantinde beni rezil etmişti sknfks ozaman annem sacıma oksidan varya ondan surmustu cok bekletmeden sık dişli tarakla tarayıp yıkamıstı baya faydası oldu aynı işlemi 3 kez falan yaptı Boyle banyonun fayansına nasıl dokukuluyordu. Cok bekletmeyince sac rengi degişmşyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…