Saçınızı boyatıyorsanız boyatın hemen hepsini öldüyorArkadaşlar tatilde memlekette bitlenmişimCamiye giden çocuklarda bit varmış,11 yaşındaki kuzenime oradan geçmiş,bize temizleninceye kadar gelmemesini istedim darildilar ama çocuk sonra yine geldi oğlumla oynamaya.Basim kaşınıyordu evde birine baktırdım bişey yok dedi,saçlar beyazliyor demekki dedim aradan bayağı zaman geçti,sabah komşuda saçımdan bir tane düştü Ve ben böceklerden aşırı tiksinen biriyim, kendimden nefret ediyorum şu an,buna sebep olanlardan da .Hemen ilk iş sprey ve şampuan ikilisi aldım sacimda sprey bekliyor şu an ama acayip tiksiniyorum.Kimse de yok sirke olayına bak diyeceğim Kardeşimi il dışından çağırdım.Of ya en kısa sürede nasıl kurtulurum acaba
Saçınızı boyatıyorsanız boyatın hemen hepsini öldüyor
eğer siz boyatmıyorsanız ve de oğlunuz da varsa
ne paranit alın ne antibit
kwelleda diye bir şampuan birebir
geçmiş olsun
başınızdan bit mi düştü. emin misiniz bit olduğuna. bu dediğiniz çok ironik
Evet saçımla oynarken bir şey değdi elime,elime aldım masaya koydum canlı bir yaratıkbaşınızdan bit mi düştü. emin misiniz bit olduğuna. bu dediğiniz çok ironik
Mayonezi deneyin,varsa dökecektir yağli yapıda olduğu icin tutunamıyor bit/sirke saçta. Sonra bit şampuanı ile uzerinde yazan sürede bekleyerek yıkarsınız.Şunlari kullandım taradım ama hiçbir şey gelmedi taraga o kadar zaman bir taneyle kalmış olamazŞampuan da var yarın da onu mu kullansam
Saçım sarı röfleli,komple kapatacağım demekki,kuaföre gitmeye bile utanıyorum görürse diyeDiğer arkadaşların dediği gibi boyatmak iyi bir çözüm. Okurken her sene bitlenen bir çocuk olarak söylüyorum bunu kimi insanı bit sever temizliğe bakmaz hiç hergün yıkanırdım ama okuldan her sene bitlenirdim ne zaman saçlarımı boyamaya başladım bir daha olmadı. yoksa saçınızda bir tane dahi sirke kalsa yine üremeye devam eder
Amcama söylediğimde o da çocuğa söylemiş çok ağlamış diye kötü hissettim.Sacini temizlediler mi dedim evet dedi diye inandımE bitli olduğunu biliyorsun, gelme de demisin. Niye evine alıyorsun?
Hatanın büyüğü sende. Sırf kusmesinler diye covidli insanında alır misin mesela?
Konuya gelince benim saçım da çok sık ve gür. Bana gelen bit kolay kolay çıkmazdı.
En garanti yolu söylüyorum, önce güzelce bit şampuanı kullan, ince ince tara,bitlerden arindir. Sonra da saçını boya:)
Hiç bir sirke o kimyasala dayanamaz:) hepsi geberir gider.
Garanti olsun diye birkaç gün sonra tüm saçını duzlestir hatta arkaları dikkatle yapması için kardeşin yapsın. Daha bitin esamesi okunmaz
İki kutu mayonez var,bugün sprey sıktım yarın da onu yapayımMayonezi deneyin,varsa dökecektir yağli yapıda olduğu icin tutunamıyor bit/sirke saçta. Sonra bit şampuanı ile uzerinde yazan sürede bekleyerek yıkarsınız.
Vücuttaki pis kanı emiyormuşBitin yaşama ne katkısı var abi ya nie var bu güccük yaratıklar adını bile duysam kaşınıyorum ben
Bir tek faydası Rüstem paşaya olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?