Bir bitimiz eksikti 🙄

Ben bir tane bit görünce sprey alıp sıktım 15 dk sonra taradım burada amaç ölü bit düşürmek ama ben ikinci bir bit hiç görmedim.Devaminda spreyli saçla 8 saat bekledim normal şampuanla yıkadım düzleştirdim taradım 39 ölü sirke düşürdüm,bunlar sadece gördüklerim, tarakta havlu arasında fln da vardır belki.Siz de belki ölü sirke düşürdünuz ondan eskisi gibi değil dedi anneniz.Bu arada benim annemin de gözleri yakını görmüyor gözlükle baktı.Bir şeyler olsaydı şimdiye illa görürdüm bit olarak.O spreyden ikna olmak için ikinci bir tane almıştım sıkmıştım annem gelmeden önce.Evet sprey şampuan vs ve tarama ile bitti benimki şükür.12 gün üst üste tarayıp bir şey dusmeyince bıraktım taramayı.O kadar çok tariyordum ki 4 yaşındaki oğlum anne senin saçında ne var diyordu artık
Bu işin psikolojik boyutu daha uzun sürüyor,taramaya yıkamaya devam edin zamanla ikna olursunuz

Ya ne güzel uzun uzun cevap vermissiniz. Hani taramakla bittigini bilsem boyle taramaya devam ederim hiç sıkıntı yok. Simdi esime kulağımın kenarindaki saclardan küçük küçük Tutamlar kestirdim. Artık bir sure sacim acik gezicem ne yapayim. Altini tras edelim diyorum ama kabul etmiyor. Saclarimi gördüğüm an makasi vurup omuzlarima kadar kestim zaten yani yapabileceğim her seyi yapmaya çalışıyorum yeter ki bitsjn. Size de cok çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda kurtulurum bende

Bir de böyle kahverengimsi turuncumsu küçücük toz tanesinden biraz büyük sperme benziyorlar kuyruğu var
Aynen öyle sperme benzettim ben de direkt ve turuncu iki şey de gördüm ölü bit yavrusu mu acaba diye baktım emin olamadım
Bir de o sirkeler bezi silkince zipliyorlar iyyy nefret etmiştim kendimden.Saclari kökten kazıyasim gelmişti benim de ama kısaltmaya bile kıyamadım bayağı uzun çünkü.. Rica ederim bu arada inşallah kurtulursunuz en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…