Merhaba hanımlar, kısaca durumu izah etmek istiyorum.
Biri var, bana, şartlar uygun olduğunda benimle evlenmeyi çok istediğini söyledi. Ben de nasipte varsa o zaman görüşülür iletişim kopmasın öyleyse diyerek tamam dedim. Tabi görüşmüyoruz, sevgili değiliz, istediğini yapabilir. Bazen bazı meseleleri iki arkadaş gibi konuşup, vedalaşırız. Bazen birbirimizden yardım alırız. Öncesinde de birbirimizi tanıyan ve vakit geçirmiş iki insanız. Neyse bu bey beni instagramdan takip ediyordu sonra insta kullanmayacağım diyip hesabını kapattı. Tabiki bu beni ilgilendirmiyor hiç üzerine de düşünmedim yani. Bugün onun hesabına çok benzer ve onun adında bir hesap gördüm :)
Endonezyalı birkaç kızı ( 10-15 kadar ) ve bir tane de türk kızı takip ediyor. Bana daha evvel muhabbet esnasında endonezyalı kızları çok beğendiğini vesaire söylemişti. E haliyle ben de bunu görünce, görüşmesek, birbirimizi beklemesek dahi "neden bu çocuğa kapıyı açık bırakayım ki?" diye düşündüm ister istemez. Prensiplerime uymayan bir hal bu. Resmen hani fake hesaptan kendisini etkilediğini bildiğim kızları takip ediyor. Direkt bunun üzerine açılmış hesap. Benim önüme önerilenler olarak düştü profil. Bir de baktım ki o. Canım sıkıldı, ona yazsam ve şartlar uygun olsa da onunla görüşmeyeceğimi söyleyip bu beklentisini kessem mi dedim önce, sonra da şimdi hani herkesten gizli açtığı bir hesabı benim görmem onu rahatsız eder, utanır diye yazmak istemedim. Ne yapacağıma da karar veremedim. Bir erkek neden böyle bir profil açar az çok tahmin edebiliyorum ama sizin görüşlerinizi ve fikirlerinizi istiyorum. Ben şimdi ne yapayım bu çocuğa karşı, onu rencide etmeden nasıl halledebilirim bu durumu?