- Konu Sahibi portakalcicegi3457
Ayyy inşallah iyi haberlerini alırız gecen ay bende erken oldum zaten bu ay benim de 3ünde olmam gerekiyor ama bakalım :)Aynen öyle eğer bunu başarabildiysen zaten çok kısa zaman içinde bebişin gelcektir bende hiç bu kadar düşünmezdim ki daha geçen ay karar vermiştik o zaman denedik olmadı bu ayda eşim tekrar vazgeçti biraz daha kendimizi toparlamamız lazım diye o günün akşamı sadece korunmasız bir defa oldu şimdi içimde acabalar var normalde şubatın 3 de adet olmam lazım eğer geçen ayki gibi 10 gün öne atmazsa ama insanlarda böyle bişeyden haberi olmayanlar bana sende bi değişiklik var hamilemisin diye tribe soktu dün 6 gün önce gösteren teste 35 tl bayıldım meraktan aldım yaptım hiç bişey çıkmadı şimdide diyorum acaba 9 gün önce yaptım diyemi çıkmadı burda herkese sabır derken kendimde çevrenin söyledikleriyle tribe girdim bakalım merakla bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah bu ay senin guzeeeel bebisinin haberini alırız amiiiinnn :)
Hiç belli olmaz belirti falan artık bana zaten hikaye geliyor gecen aylar o kadar şey yaşayıp bir şey çıkmayınca en azından kendimi dinlemekten vazgeçtim :) umarım cevrendekilerin fark ettiği değişim gerçekten güzel haberlere çıkar