• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben mi tuhafımmmm

Aynen öyle eğer bunu başarabildiysen zaten çok kısa zaman içinde bebişin gelcektir bende hiç bu kadar düşünmezdim ki daha geçen ay karar vermiştik o zaman denedik olmadı bu ayda eşim tekrar vazgeçti biraz daha kendimizi toparlamamız lazım diye o günün akşamı sadece korunmasız bir defa oldu şimdi içimde acabalar var normalde şubatın 3 de adet olmam lazım eğer geçen ayki gibi 10 gün öne atmazsa ama insanlarda böyle bişeyden haberi olmayanlar bana sende bi değişiklik var hamilemisin diye tribe soktu dün 6 gün önce gösteren teste 35 tl bayıldım meraktan aldım yaptım hiç bişey çıkmadı şimdide diyorum acaba 9 gün önce yaptım diyemi çıkmadı burda herkese sabır derken kendimde çevrenin söyledikleriyle tribe girdim bakalım merakla bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Ayyy inşallah iyi haberlerini alırız gecen ay bende erken oldum zaten bu ay benim de 3ünde olmam gerekiyor ama bakalım :)
İnşallah bu ay senin guzeeeel bebisinin haberini alırız amiiiinnn :)
Hiç belli olmaz belirti falan artık bana zaten hikaye geliyor gecen aylar o kadar şey yaşayıp bir şey çıkmayınca en azından kendimi dinlemekten vazgeçtim :) umarım cevrendekilerin fark ettiği değişim gerçekten güzel haberlere çıkar

Ayyy inşallah iyi haberlerini alırız gecen ay bende erken oldum zaten bu ay benim de 3ünde olmam gerekiyor ama bakalım :)
İnşallah bu ay senin guzeeeel bebisinin haberini alırız amiiiinnn :)
Hiç belli olmaz belirti falan artık bana zaten hikaye geliyor gecen aylar o kadar şey yaşayıp bir şey çıkmayınca en azından kendimi dinlemekten vazgeçtim :) umarım cevrendekilerin fark ettiği değişim gerçekten güzel haberlere çıkar
İnşallah canım aslında ben kendimi çok hazır hissetmiyorum durumlarımız çok karışık ama yaş grçiyor diye bir yandan da olsun istiyorum ikimizinde başlıcak adet tarihi aynı gün umarım ikimizde olmayız Allahım bu ay hepimize birden nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh çok çok çok Aminnnnnnnnnnn valla bende onların tribine girdim Allah Allah diyorum acaba göz bebeklerim büyümüş mü diye aynı zamanda da bir haftadır pet takıyorum ha adet oldum ha olcam diye malum sürekli öne atmaya başlayınca

İnşallah canım aslında ben kendimi çok hazır hissetmiyorum durumlarımız çok karışık ama yaş grçiyor diye bir yandan da olsun istiyorum ikimizinde başlıcak adet tarihi aynı gün umarım ikimizde olmayız Allahım bu ay hepimize birden nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh çok çok çok Aminnnnnnnnnnn valla bende onların tribine girdim Allah Allah diyorum acaba göz bebeklerim büyümüş mü diye aynı zamanda da bir haftadır pet takıyorum ha adet oldum ha olcam diye malum sürekli öne atmaya başlayınca
Eveeet ya insan artık paranoyak oluyor :) olsun her bebis kendi nasibiyle gelir zaten inşallah rabbim çok bekletmez ikimizi de :)

Back