• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben mi tuhafımmmm

28 günde birdi korunmayı bıraktığım ilk 2 ay düzen bozulmuştu ama son 2 aydır tekrar günü sasmiyor ama 30 günde bir oluyorum. 6sinda bekliyorum ama inşallah gelmez psikolojik bile olsa artık geçilmiyor tam gününde geliyor sağ olsun
İnşallahhh bu ay gelmez son 5 yen geri sayım başladı ama şatersen eczaneden erken gebelik yesti al 6 gün çncesine kadar gösteriyo için rahat etsin en azından bu 5 gğnde için içini yemez

İnşallahhh bu ay gelmez son 5 yen geri sayım başladı ama şatersen eczaneden erken gebelik yesti al 6 gün çncesine kadar gösteriyo için rahat etsin en azından bu 5 gğnde için içini yemez
Ben adıyaman in bir ilçesinde öğretmenim buralarda erken gebelik testi yok maalesef. İnternetten alsam o gelene kadar belli olur zaten :) beklemekten başka çarem yok yazdığınız için çok teşekkür ederim bu arada

Ben adıyaman in bir ilçesinde öğretmenim buralarda erken gebelik testi yok maalesef. İnternetten alsam o gelene kadar belli olur zaten :) beklemekten başka çarem yok yazdığınız için çok teşekkür ederim bu arada[/QUOTE rica ederim :) yani siparişte verseniz zaten ancak adet tarihinizde gelir en iyisi beklemek gününde geçerse ilçede sağlık ocağı varsa orda kan tahlili yaptırırsın evde yapılan testlerde var ama çok güvenli değil diyorlar istersen karbonatlı olanı yada limonlu olanı dene bi umut karbonat için hamile olmasansa köpürüyo diyolar ama ben hamile değilken denemiştim ve köpürmedi gerçeklik payı olabilir

Hahahahagaha :) hadi vakalım şnşallah gönlündeki gibi olur bu ay olmazsada üzülme önümüzdeki aylarda olur

İnşallaaah 1 yıla kadar vakti var diyorum zaten sonrası doktor tedavi vs o noktaya gelmez umarım iyi haberler veririm. zaten eğer hamile kalırsam bu belirtiler için ayrı bir konu açacağım benim gibi umut arayanlara bir ışık olur belki

Canım bu arada yaş kaç bencede normal 1 yıla kadar heleki hap iğne gibi korunma yöntemleri kullandıysan çok çok daha normal benim bir arkadaşım hiç bi sıkıntısı olmadığı halde 6-7 ay sonra kaldı onun kalbi durdu sonrası 1 yıl donra falan oldu ki yaşlarıda vardı biraz

Canım bu arada yaş kaç bencede normal 1 yıla kadar heleki hap iğne gibi korunma yöntemleri kullandıysan çok çok daha normal benim bir arkadaşım hiç bi sıkıntısı olmadığı halde 6-7 ay sonra kaldı onun kalbi durdu sonrası 1 yıl donra falan oldu ki yaşlarıda vardı biraz
Benim eşim korunuyordu ben hiç kullanmadım ilaç vs yaşım 27 henüz :) yani hemen olanlar istisna zaten herkes bir müddet bekliyor genelde bizde 1 yıl olmazsa eşimle beraber doktora gidelim diye bekliyoruz. Ben gittim ama 1 yıl dolmadan hormon ve smear testinden başka bir şeye bakmıyorlar. Her ay tuttu mu stresine girmekte kötü bir şeymiş. Ben sadece böyle adete 1hafta kala düşünmeye başlıyorum.

canım benim adetin 23-24. gün başlayan arada vuran bel ağrım oldu. sanki adet olacak gibi oldum. geçen hafta testte çıktı sonra kan verdim 217 olarak kesinleşti. Şimdi 6. haftama girdim cuma doktora gidicem ve baya bel ve kasık ağrım azaldı. hafif mide burukluğum var.
ben sabret derim zaten hcg 2000 üzerinde karın ultrasonundan gözüküyor. erken öğrenmek bir artı sağlamaz.

canım benim adetin 23-24. gün başlayan arada vuran bel ağrım oldu. sanki adet olacak gibi oldum. geçen hafta testte çıktı sonra kan verdim 217 olarak kesinleşti. Şimdi 6. haftama girdim cuma doktora gidicem ve baya bel ve kasık ağrım azaldı. hafif mide burukluğum var.
ben sabret derim zaten hcg 2000 üzerinde karın ultrasonundan gözüküyor. erken öğrenmek bir artı sağlamaz.
Benim bugün açık kahverengi akıntı geliyor az az daha 4 gün vardı adete ama sanırım devamında addet başlayacak :( çünkü yerleşme kanaması böyle olmaz ki umudu kestim ben bu aydan da

Benim bugün açık kahverengi akıntı geliyor az az daha 4 gün vardı adete ama sanırım devamında addet başlayacak :KK43: çünkü yerleşme kanaması böyle olmaz ki umudu kestim ben bu aydan da
Canım neden öyle diyorsun yerleşme kanaması ya pembe ya da kahverengi olur kırmızı olmadığı sürece umut var hem bozma moralini daha yaşın çok genç olur inşaAllah

Canım neden öyle diyorsun yerleşme kanaması ya pembe ya da kahverengi olur kırmızı olmadığı sürece umut var hem bozma moralini daha yaşın çok genç olur inşaAllah
Zaten akıntı kesildi her böyle olduğunda adet olurdum ama hiç erkenden olmadı bende ona şaşırdım ve kesildi yarın kan vermeye gideceğim varsa vardır yoksa da devam edecegim zaten ama insan üzülüyor bir de ben yapı olarak sabırsızım biraz :)) çok sağ ol desteğin için inşallah iyi haber alırım bu ay

Zaten akıntı kesildi her böyle olduğunda adet olurdum ama hiç erkenden olmadı bende ona şaşırdım ve kesildi yarın kan vermeye gideceğim varsa vardır yoksa da devam edecegim zaten ama insan üzülüyor bir de ben yapı olarak sabırsızım biraz :)) çok sağ ol desteğin için inşallah iyi haber alırım bu ay

Son durumun nasıl canım

Aynen öyle o kadar takınca olacağı varsada olmuyo sanki unutmak lazım aslında ama işte merak sabırsızlık düşünmeden edemiyo insan
Artık ben bile sildiysem.kafamdan herkes silebilir gibi geliyor dünyanın en her şeyi stres yapan insani benimdir herhalde ama nasıl olduysa bir anda silindi kafamdan artık çok sıkılmıştım zaten bu düşünceden :) bakalım olursa olacaktır zaten yaza kadar olmazsa doktora giderim zaten

Artık ben bile sildiysem.kafamdan herkes silebilir gibi geliyor dünyanın en her şeyi stres yapan insani benimdir herhalde ama nasıl olduysa bir anda silindi kafamdan artık çok sıkılmıştım zaten bu düşünceden :) bakalım olursa olacaktır zaten yaza kadar olmazsa doktora giderim zaten
Aynen öyle eğer bunu başarabildiysen zaten çok kısa zaman içinde bebişin gelcektir bende hiç bu kadar düşünmezdim ki daha geçen ay karar vermiştik o zaman denedik olmadı bu ayda eşim tekrar vazgeçti biraz daha kendimizi toparlamamız lazım diye o günün akşamı sadece korunmasız bir defa oldu şimdi içimde acabalar var normalde şubatın 3 de adet olmam lazım eğer geçen ayki gibi 10 gün öne atmazsa ama insanlarda böyle bişeyden haberi olmayanlar bana sende bi değişiklik var hamilemisin diye tribe soktu dün 6 gün önce gösteren teste 35 tl bayıldım meraktan aldım yaptım hiç bişey çıkmadı şimdide diyorum acaba 9 gün önce yaptım diyemi çıkmadı burda herkese sabır derken kendimde çevrenin söyledikleriyle tribe girdim bakalım merakla bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Back