• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben mi tuhafımmmm

portakalcicegi3457

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
168
154
33
32
Adıyaman
Kızlaaar 1, 5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz tum testlerim normal, adet düzenli. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ve gerekli günleri değerlendirdik. 14.gün ovulasyon pik yaptı ve o gün ve sonraki 3 gün birliktelik oldu. Benim 15.günden beri göğüslerim aşırı derecede şişti ve ağrıyor. Böyle 1 2 günde olanlar gebelik belirtisi değildir diye düşünüyorum ama umutlanmadan da duramıyorum. Daha önce bunları yaşayıp gebe kalan var mi aranizdaaaaa yardım edin

Gebelik belirtileri kisiden kisiye degismekle birlikte o kadar erken baslamaz. Siz buyuk ihtimal psikolojik belirtiler yasiyorsunuz. Adet gununuzden sonra idrar testiyle ya da adete birkac gun kala kan testiyle ogrenebilirsiniz. Mide bulantari bile 6. Haftada baslar.

Teşekkür ederim

Kızlaaar 1, 5 yıllık evliyim 4 aydır korunmuyoruz tum testlerim normal, adet düzenli. Bu ay ovulasyon testi ile takip ettim ve gerekli günleri değerlendirdik. 14.gün ovulasyon pik yaptı ve o gün ve sonraki 3 gün birliktelik oldu. Benim 15.günden beri göğüslerim aşırı derecede şişti ve ağrıyor. Böyle 1 2 günde olanlar gebelik belirtisi değildir diye düşünüyorum ama umutlanmadan da duramıyorum. Daha önce bunları yaşayıp gebe kalan var mi aranizdaaaaa yardım edin
Belirtiler o kadar erken başlamaz maalesef ama ben de en belirgin göğüs hassasiyeti olurdu

Evet bende şaşırdım.demek ki bu yumurtlama sonrası olan sıradan bir şişkinlik ve ağrı. İnsan üzülüyor hemen isteyince olan bir şey sanıyordum çocuk:) 4 ay geçti inşallah daha çok beklemem ve benim gibi bekleyenlerde

Merhaba. Ben korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım ki korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalacağım zannediyordum :) planladığın gibi olmuyormuş malesef. Hemde hiç beklemediğim bi ayda hamile olduğumu öğrendim. Eşimle sadece 4 kez ilişkiye girmiştik o ay ve onlardan birinde tutmuş.

O kadar erken belirti olmaz diyenlere de aldırma herkesin hamileliği farklıdır. Erken belirti yaşayanlarda var. Benim adetimden önce başlamıştı mide bulantım ve asla adet belirtisi olarak mide bulantısı yaşayan biri değilim.

Ovulasyon takibi bence kişiyi daha çok strese düşürüyor. Akışına bırak derim. İnanki beklemediğin bi anda öğreneceksin hamile olduğunu. Sevgiler..

Merhaba. Ben korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım ki korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalacağım zannediyordum :) planladığın gibi olmuyormuş malesef. Hemde hiç beklemediğim bi ayda hamile olduğumu öğrendim. Eşimle sadece 4 kez ilişkiye girmiştik o ay ve onlardan birinde tutmuş.

O kadar erken belirti olmaz diyenlere de aldırma herkesin hamileliği farklıdır. Erken belirti yaşayanlarda var. Benim adetimden önce başlamıştı mide bulantım ve asla adet belirtisi olarak mide bulantısı yaşayan biri değilim.

Ovulasyon takibi bence kişiyi daha çok strese düşürüyor. Akışına bırak derim. İnanki beklemediğin bi anda öğreneceksin hamile olduğunu. Sevgiler..

Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için benim yumurtlama gününden hemen sonra göğüslerim şişti ve hala çok ağrıyor ve dolgun. Ağzımın içinde acı bir tat var sadece yemek yiyince geçiyor bilmiyorum ama bu kadar psikolojik belirti olamaz bence inşallah iyi haberlerini yazmakta nasip olur. Dediğin gibi gerçekten herkesin belirtisi farklı oluyor. Ben birgebeningunlugu kanalını takip ederek yola çıktım. Bu şekilde hamile kalan çok var diye.

Arkadaşlar erken gebelik belirtiside böyle 2 günde oluşmaz bebek daha rahime bile yerleşmedi umutlandırmayın sonra hüsrana uğruyorlar bende bir gebelik geçirdim adete yakın tarihte sık idrara çıkma oldu ki benimki kazarak olduğu için hamile olduğumu bile anlamamıştım günüm geçince fatk ettim ve benim ellerim tutmamaya başlamıştı mutfakta bezi yıkayıp sıkamıyodum tavuk tiftemiyodum buda çok ilginç bişey

Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama erkenden hisseden de oluyor sanırım adet gününe az kala veya gecikince asıl belirtiler başlıyor o zaten kesin. Benim dikkatimi çeken çok erken göğüslerin şişmesi ve agrimasi oldu onun için merak ettim sadece :)

Bu belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama erkenden hisseden de oluyor sanırım adet gününe az kala veya gecikince asıl belirtiler başlıyor o zaten kesin. Benim dikkatimi çeken çok erken göğüslerin şişmesi ve agrimasi oldu onun için merak ettim sadece :)

Elbetteki kişiden kişiye değişir fakat bir kaç gün içindede belirti çıkmaz Allah gönlünüze göre versin diyeyim kendinizi çok fazla kaptırmayın sonra psikolojik gecikme oluyor dönem dönem benimde çok erken şişiyor ama bu ay adetime 9 gün var göğüsümde ne şişme ne acıma var mevsimsel olduğunu düşünüyorum zaten geveliktede göğüsler 4 .haftadan sonra belirti verirmiş

Elbetteki kişiden kişiye değişir fakat bir kaç gün içindede belirti çıkmaz Allah gönlünüze göre versin diyeyim kendinizi çok fazla kaptırmayın sonra psikolojik gecikme oluyor dönem dönem benimde çok erken şişiyor ama bu ay adetime 9 gün var göğüsümde ne şişme ne acıma var mevsimsel olduğunu düşünüyorum zaten geveliktede göğüsler 4 .haftadan sonra belirti verirmiş
Amiiin inşallah teşekkür ederim haklısın çok umutlanmadan beklemek en iyisi sonra daha çok yıkılıyor insan. Sağ olun

Aynen öyle forumları takip ettiğim için biliyorum hemen hemen herkes hamileyim diyo ama adet gecilmişte olsa geliyor ve hüsrana uğruyorlar tecrübelerime dayanarak akıntıdanda bahsetmek istiyorum benim yaşadığım akıntı sanki işemiş gibi ıslaklık oluyodu bildiğimiz gibi akıntıdan değildi göğüs ucu hassasiyeti adet gecikmesinden sonra test pozitif çıktıktan sonra olmuştubu ay benimde adetten 1 hafta sonra korunmasız ilişkim oldu fakat kendimde hiç bir hamilelik belirtisi aramouorum ki zaten heehangi bişeyde yok

Aynen öyle forumları takip ettiğim için biliyorum hemen hemen herkes hamileyim diyo ama adet gecilmişte olsa geliyor ve hüsrana uğruyorlar tecrübelerime dayanarak akıntıdanda bahsetmek istiyorum benim yaşadığım akıntı sanki işemiş gibi ıslaklık oluyodu bildiğimiz gibi akıntıdan değildi göğüs ucu hassasiyeti adet gecikmesinden sonra test pozitif çıktıktan sonra olmuştubu ay benimde adetten 1 hafta sonra korunmasız ilişkim oldu fakat kendimde hiç bir hamilelik belirtisi aramouorum ki zaten heehangi bişeyde yok

Benim mantar olduğu için adet bitiminde ben 1 hafta fitil kullandım o yüzden akintim tamamen kesildi bu ay sadece bir iki gündür çamaşırım ıslak hafiften ama görünürde bir akintim yok ayrıca birkaç gündür ağzımda sürekli bir acı tat var sadece yemek yiyince geçiyor 5 dk sonra yine acı. İşte kafamı karıştıran da bu yani bu da mi psikolojik madem erkenden belirti olmaz diyoruz en iyisi kendimi kötüye hazırlayıp gününü beklemek yapacak bir şey yok

Ağızındaki tat belki gribe yakalanıcaksındır ondan olabilir bence kendini kötüye hazırlaki olursa sürpriz olsun hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bebişin olur

Adetiniz 28 gün bir mi oluyor eğer öyleyse çok az kalmış adet olmanıza
28 günde birdi korunmayı bıraktığım ilk 2 ay düzen bozulmuştu ama son 2 aydır tekrar günü sasmiyor ama 30 günde bir oluyorum. 6sinda bekliyorum ama inşallah gelmez psikolojik bile olsa artık geçilmiyor tam gününde geliyor sağ olsun

Back