Şurda paylaşılanlara yazılanlara baktıkça nasıl iç geçiyorum anlatamamÇok güzeller, Allah herkese daha bol versin, adlarına seviniyorum inanın.. Herkes çok mutlu olsun bir ömür. Ben bir turlu çeyiz dizemedim, hiç bir şeyim yok, dizemiyorumda, ailemin borçlarından,oraya öde buraya öde arkamda kimsede yok ne bir akraba ne bir şey.. Yalnız hissediyorum kendimi Yakında erken arkadaşım la ilişkimiz için nişan düşünüyoruz, aileler tanıştı. Elim ayağım birbirine girdi. Onun durumunda çok iyi değil. Aldığım maaştan elime de bırsey kalmıyor. Bu kadar kısa surede nasıl toparlarım alırım ne yaparım bilmiyorum. Bir kızın çeyizinin olmaması çok kötüymüş, hele ki buradaki guzel şeyleri görünce içim gitti çok güzeller hepsi. Allah yardımcım olsun çıkmazdayım sanki anınızın kıymetini bilin kızlar
Ben bu düşüncenizi yanlis buluyorum evet alan var alamayan var haklısıniz arkadasin durumu içinde cok uzgunum ancak burasi kocaman bir forum ve bu alanda forumda ceyizimiz icin biz neler aldik kosesi ? Yani catal bicak ortu paylasan arkadaslari saçma bulmuyorum yargilamiyorum da eger aksini dusunuyorsaniz forumun bu bolumunu esgecmeniz gerekir girmeyin bakmayin kullanana da laf sokup önyargılı yaklasmayin lutfenn. Disarida alisveris merkezleerinde vitrinlerdede bisyler gorup ic geçiriyoruz buranin orada ln farkı yok lutgen konuyu saptirmayin ....Merak etmeyin sadece gereklileri alirsiniz basta, sonra yavas yavas gerisini tamamlarsınız.
Ben burada en ince detayına kadar çeyiz paylaşanları aşırı görgüsüz ve saçma buluyorum. Bir çok kişi hemen bu kadar detaylı çeyiz alışverişi yapamıyor. Gayet de doğal bu, ülkenin ekonomik durumu belli, asgari ücret belli.
Buna rağmen aldığı çataldan, tencereye, örtüden, peçeteye kadar her şeyi burada çarşaf çarşaf yayınlayanlar görgüsüzden, gösteriş meraklısından başka bir şey değil. Aklım almıyor gerçekten.
çeyiz dizmeyin zaten. ben çeyiz yapmamıştım. güzel oluyor. bir evde koklaşarak yaşamak için 12 kişilik takımlar ve 3 takım tencere gerekmiyor. Hele o limon sıkacağı hiç lazım değil. Ama iyi bir koca adayı yoksa o konuda düşünün. Nişanlınız iyiyse hiçbiri lazım değil.Şurda paylaşılanlara yazılanlara baktıkça nasıl iç geçiyorum anlatamamÇok güzeller, Allah herkese daha bol versin, adlarına seviniyorum inanın.. Herkes çok mutlu olsun bir ömür. Ben bir turlu çeyiz dizemedim, hiç bir şeyim yok, dizemiyorumda, ailemin borçlarından,oraya öde buraya öde arkamda kimsede yok ne bir akraba ne bir şey.. Yalnız hissediyorum kendimi Yakında erken arkadaşım la ilişkimiz için nişan düşünüyoruz, aileler tanıştı. Elim ayağım birbirine girdi. Onun durumunda çok iyi değil. Aldığım maaştan elime de bırsey kalmıyor. Bu kadar kısa surede nasıl toparlarım alırım ne yaparım bilmiyorum. Bir kızın çeyizinin olmaması çok kötüymüş, hele ki buradaki guzel şeyleri görünce içim gitti çok güzeller hepsi. Allah yardımcım olsun çıkmazdayım sanki anınızın kıymetini bilin kızlar