- 2 Şubat 2019
- 2.177
- 2.128
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Banada oyle dediler hatta kurtaj sonrasi daha kolay falan deniliyor ama 1 bucuk sene geçti kürtajın üstünden . Görünen bir sıkıntıda yok.Aslinda bi kere kaldiysan yine kalirsin diyolar ama bizin niye oyle olmadi kitupbebek yaptircagim aklimin ucundangecmezdi
Hak eden herkese nasip etsin inşallah. Maalesef gördüğüm bazı şeylerden sonra isteyen herkese versin diyemiyorum.Insallah en yakin zamanda nasip etsin Rabbim.
Haklisiniz. Oyle demek gerekiyor. Hsg den sonra gebelik sansi artıyor insallah bu ay nasip olur sizede. Tupleriniz acikti değil miHak eden herkese nasip etsin inşallah. Maalesef gördüğüm bazı şeylerden sonra isteyen herkese versin diyemiyorum.
İlk 3 ay şans fazla dediler. Üstüne 4 kez adet oldum. Haftaya 5. Bekliyorum. Evet tüplerim açık. Hiç bir sorun görülmedi rahim filmimde.Haklisiniz. Oyle demek gerekiyor. Hsg den sonra gebelik sansi artıyor insallah bu ay nasip olur sizede. Tupleriniz acikti değil mi
Benimde acik cikarsa eger klomenle denicem belki oyle olur. Oda olmazsa asilama artik. Insallah sonucum iyi cikar.İlk 3 ay şans fazla dediler. Üstüne 4 kez adet oldum. Haftaya 5. Bekliyorum. Evet tüplerim açık. Hiç bir sorun görülmedi rahim filmimde.
İnşallah dualarım sizinleBenimde acik cikarsa eger klomenle denicem belki oyle olur. Oda olmazsa asilama artik. Insallah sonucum iyi cikar.
Canım benimmm böyle üst üste gelince insan kötü oluyor psikolojisi bozuluyor ama sana bir tavsiyede bulunmak isterim benim görümcemde 5 yıldır hamile kalamıyormuş ameliyatlar miyom felan derken instagramdan bitkisel bal getittirdi onunla hamile kaldı şimdi çok tatlı bir bebişi var bende kullanıyorjm şuanda adı Clife ondan 3 kavanoz kullanmanı öneririm hormonları aşırı derecede düzenliyor.Merhaba.
Bilgisi olanlar lütfen yorum yapmadan geçmesin, inanın çok ihtiyacım var.
1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında korundum. Haziranda doktoruma gidip gebeliğe hazır olduğumu söyledim testler yaptı, sağlıklısın hemen hamile kalabilirsin dedi. Amaaaaaaaaa
FSH (FSH 8, LSH 13) hormonum düzensizmiş bunu aralıkta öğrendim çünkü 10 ay boyunca bir sürü kan verdikten sonra öğrendim ve bu süreçte her regl olduğumda ağladım!
aralık ayında çatlatma iğnesi olduğum hamile kalamadım.
Doktorum rahim filmi istedi. Değiştirmeye karar verdiğim için o doktoru bıraktım, devlet hastanesinden randevu alacağım film için.
pazartesi günü bir hastaneye gittim oradaki doktor rahim filminden sonra amh değerime baktırmamı tavsiye etti.
Bat’a 2 hafta var, filmden önce baktırsam amh değerine olur mu? Ağlıyorum sürekli, hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor, gittiğim doktora çok kızıyorum FSH değerime bu kadar geç bakıp beni oyaladığı için..
Konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Ayrıca izmir’de AMH testi yaptırabileceğim bir yer önerisi ve fiyatı alırsam çok memnun olacağım şimdiden çok teşekkürler.
Banada oyle dediler hatta kurtaj sonrasi daha kolay falan deniliyor ama 1 bucuk sene geçti kürtajın üstünden . Görünen bir sıkıntıda yok.
Peki sen ne aşamadasın ?Banada oyle dediler hatta kurtaj sonrasi daha kolay falan deniliyor ama 1 bucuk sene geçti kürtajın üstünden . Görünen bir sıkıntıda yok.
Boyle acimasizca konusan doktorlarida hic sevmiyorum. Doktorum demistiki ureme konusunda kesinlikle diye birsey yoktur asla cocugun olmaz veya cocugun var diye bi daha kesin olur gibi bi durum yok inanacaksin ve sabredeceksinAl bendende o kadar 8 Dr değiştirdim biri anne olamicaksin dedi yüzüme karşı biri erken menepoza girersin dedi biri yumurtalık transferi bile tutmaz seni dedi ötekisi folik asit yazıp yolladı bende vazgeçtim zamanı vardır Allah ne zaman verirse o zaman olur dedim zamana bıraktım bizim gibi bizden dahada durumu kötü olan kadınlar çok böyle dusunerekte haksızlık etmiş oluruz onlarda
Hsg cektiricem bu ay.Peki sen ne aşamadasın ?
Allah yardmcin olsun insallah hsg den sonra hamile kalirsin da ugrasmazsinHsg cektiricem bu ay.
Agzindan bal damlıyor Inşallah Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar versinAllah yardmcin olsun insallah hsg den sonra hamile kalirsin da ugrasmazsin
Fsh, LH,Amh... Ve diğer hormonlar...Merhaba.
1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim, sonrasında korundum. Haziranda doktoruma gidip gebeliğe hazır olduğumu söyledim testler yaptı, sağlıklısın hemen hamile kalabilirsin dedi. Amaaaaaaaaa
FSH (FSH 8, LSH 13) hormonum düzensizmiş bunu aralıkta öğrendim çünkü 10 ay boyunca bir sürü kan verdikten sonra öğrendim ve bu süreçte her regl olduğumda ağladım!
Doktorum rahim filmi istedi. Değiştirmeye karar verdiğim için o doktoru bıraktım, devlet hastanesinden randevu alacağım film için.
pazartesi günü bir hastaneye gittim oradaki doktor rahim filminden sonra amh değerime baktırmamı tavsiye etti.
Bat’a 2 hafta var, filmden önce baktırsam amh değerine olur mu? Ağlıyorum sürekli, hiçbir zaman anne olamayacakmışım gibi geliyor, gittiğim doktora çok kızıyorum FSH değerime bu kadar geç bakıp beni oyaladığı için..
Ayrıca izmir’de AMH testi yaptırabileceğim bir yer önerisi ve fiyatı alırsam çok memnun olacağım şimdiden çok teşekkürler.
AmiiiinAgzindan bal damlıyor Inşallah Rabbim isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar versin
benım doktorumda cok ılgısız özelde olmama rağmen.
bende benımle ılgılenmedıgı ıcın devlet hastanesıne gıdıp a dan z ye tüm tahlıllerımı bastan baktırdım. adam bir ay tsh fsh bakıyor. diğer ay prolaktin lh bakıyor. insanların haassasiyetini anlamıyorlar bence. sunların hepsını 1ayda yapsana be adam.. bende devlet hastanesinde komple yaptım tahlıllerımı. amh yaptıramadım sadece.bakımıyor dediler.Şimdi regl olmayı beklıyorum. regl 2. veya 3.günü amh için kan vericem.regl bittikten sonrada rahim filmi istiycem. parasını veren benım adım agzını acmıyor. tüm sonuclarımı elime aldıktan sonrada keskin bi hızla doktorumu değiştiricem.
doktor cok önemli arkadaşım. burda her gebelık konusunu okuya okuya piştik artık.sende benım gibi yap. regl olunca tüm testlerini devlette tekrar yaptır. amh özelde bakıyorlar.hemen ardından hgs çekil..umutsuzluk yok.Tevekkül var
Merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?