- 23 Kasım 2017
- 947
- 426
- 103
- Konu Sahibi mavilimonata
Benim eşimde 3 ay promen k kullandı hiç değişiklik olmadıPromen k. Ve Klomen kullandı 3/ay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde 3 ay promen k kullandı hiç değişiklik olmadıPromen k. Ve Klomen kullandı 3/ay
Klomen de hergün yarım içerek 3 ay kullandı ve keçi boynuzu pekmezi hep yediBenim eşimde 3 ay promen k kullandı hiç değişiklik olmadı![]()
Bilmiyorum ki gorunen bir sorun da yok. Bu ay hsg çektireceğim . Esimdr tekrar muayene olacak.Kürtajdan sonra noluyo da olmuyo acabaa ?![]()
Onu da yedi ama klomen vermedi doktor kadın dogumcudan istesem verir mi acaba eşime yada eczaneden alsak kullansaKlomen de hergün yarım içerek 3 ay kullandı ve keçi boynuzu pekmezi hep yedi
Biz özele gitmiştik 3 ay kullancan dedi ilk ay reçete ile verdi diğer aldıklarımızı cebimizden aldıkOnu da yedi ama klomen vermedi doktor kadın dogumcudan istesem verir mi acaba eşime yada eczaneden alsak kullansa
Biz araştırma hastanesine gidiyorduk ama bu ay özele gidicemBiz özele gitmiştik 3 ay kullancan dedi ilk ay reçete ile verdi diğer aldıklarımızı cebimizden aldık
Al bendende o kadar 8 Dr değiştirdim biri anne olamicaksin dedi yüzüme karşı biri erken menepoza girersin dedi biri yumurtalık transferi bile tutmaz seni dedi ötekisi folik asit yazıp yolladı bende vazgeçtim zamanı vardır Allah ne zaman verirse o zaman olur dedim zamana bıraktım bizim gibi bizden dahada durumu kötü olan kadınlar çok böyle dusunerekte haksızlık etmiş oluruz onlardaAmh testini herhangi bir hastanede yaptirabilirsin rahim filmi oncesinde veya sonrasinda. Bir etkisi yok cunku. Bir ben mi anne olamiycam demissin burada okadar kalabaligizki insallah hepimiz bu duyguyu yaşarız. 5 yildir asilamalar tüp bebekler operasyonlar 2 gebelik kaybı 1 kimyasal gebelik..... Herkesin hikayesi birbirine benzer kime dokunsak benzer senaryolar dökülür Allah yardimcimiz olsun
Söyle klomen bayanda nasıl etki ediyorsa erkegede öyle ediyoBiz araştırma hastanesine gidiyorduk ama bu ay özele gidicem
Sanırım bende klomen kullanırım daha önce doktor pko oldugumu söylemişti o zamanlar regl düzensizliği vardı araştırma hastanesinde bende sıkıntı çıkmadı düzenli regl oluyorum ama yumurtalarim yeterince gelişiyor mu bilmiyorumSöyle klomen bayanda nasıl etki ediyorsa erkegede öyle ediyo
Insallah canim yaa cok yorulduj yiprandik.. insanda olmadikca daha cok ustune gidiyoo elimden geleni yaptim takdir Allaha kalmis artikAynı ben. Kürtajdan bu yana 2 yıl gecti tık yok. Umarım tüp bebek tutar bebeğinizi kucagınıza alırsınız.
Kese vardi kalp atisi yoktu.. kalp atisina gittigimizdedr soyledi 10.haftaya kadarda bekledi ama kalp atisini hic duynadik malesefBoş gebelik olduğu nasıl anlasıldı
Amh icin adetli olmanıza gerek yok..herhangi bigun yaptırabilirsiniz..benım doktorumda cok ılgısız özelde olmama rağmen.
bende benımle ılgılenmedıgı ıcın devlet hastanesıne gıdıp a dan z ye tüm tahlıllerımı bastan baktırdım. adam bir ay tsh fsh bakıyor. diğer ay prolaktin lh bakıyor. insanların haassasiyetini anlamıyorlar bence. sunların hepsını 1ayda yapsana be adam.. bende devlet hastanesinde komple yaptım tahlıllerımı. amh yaptıramadım sadece.bakımıyor dediler.Şimdi regl olmayı beklıyorum. regl 2. veya 3.günü amh için kan vericem.regl bittikten sonrada rahim filmi istiycem. parasını veren benım adım agzını acmıyor. tüm sonuclarımı elime aldıktan sonrada keskin bi hızla doktorumu değiştiricem.
doktor cok önemli arkadaşım. burda her gebelık konusunu okuya okuya piştik artık.sende benım gibi yap. regl olunca tüm testlerini devlette tekrar yaptır. amh özelde bakıyorlar.hemen ardından hgs çekil..umutsuzluk yok.Tevekkül var
Aslinda bi kere kaldiysan yine kalirsin diyolar ama bizin niye oyle olmadi kiVe ayni bennn . !!
Rabbim tekrar nasip etsin canımKese vardi kalp atisi yoktu.. kalp atisina gittigimizdedr soyledi 10.haftaya kadarda bekledi ama kalp atisini hic duynadik malesef
Amin insallah. Siz hamilesiniz anlasilan tup bebekmi?Rabbim tekrar nasip etsin canım
3 tane Yumurta büyütücü iğne ve 1 tane çatlatma iğnesi ilk ayımdaAmin insallah. Siz hamilesiniz anlasilan tup bebekmi?
Ben çektirdim 4 ay önce hiç bir sorun çıkmadı. 5. Adetimi bekliyorum artık.Bilmiyorum ki gorunen bir sorun da yok. Bu ay hsg çektireceğim . Esimdr tekrar muayene olacak.
Kesinlikle öyle ben de tamamen Allah a bıraktım. Bir sorun olsa ona yöneleceğiz ama sorun da yokInsallah canim yaa cok yorulduj yiprandik.. insanda olmadikca daha cok ustune gidiyoo elimden geleni yaptim takdir Allaha kalmis artik
Insallah en yakin zamanda nasip etsin Rabbim.Ben çektirdim 4 ay önce hiç bir sorun çıkmadı. 5. Adetimi bekliyorum artık.