• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ben mi anne olamayacağım?

fsh çok değişken bir değer. kürtajdan sonra bnde takıntı yapıp çok baktırmıştım ancak doktorum bana stresin bile bu hormonu etkileyeceğini söyledi. onun yerine amh yaptırın.

Amh testini herhangi bir hastanede yaptirabilirsin rahim filmi oncesinde veya sonrasinda. Bir etkisi yok cunku. Bir ben mi anne olamiycam demissin burada okadar kalabaligizki insallah hepimiz bu duyguyu yaşarız. 5 yildir asilamalar tüp bebekler operasyonlar 2 gebelik kaybı 1 kimyasal gebelik..... Herkesin hikayesi birbirine benzer kime dokunsak benzer senaryolar dökülür Allah yardimcimiz olsun
Al bendende o kadar 8 Dr değiştirdim biri anne olamicaksin dedi yüzüme karşı biri erken menepoza girersin dedi biri yumurtalık transferi bile tutmaz seni dedi ötekisi folik asit yazıp yolladı bende vazgeçtim zamanı vardır Allah ne zaman verirse o zaman olur dedim zamana bıraktım bizim gibi bizden dahada durumu kötü olan kadınlar çok böyle dusunerekte haksızlık etmiş oluruz onlarda

Söyle klomen bayanda nasıl etki ediyorsa erkegede öyle ediyo
Sanırım bende klomen kullanırım daha önce doktor pko oldugumu söylemişti o zamanlar regl düzensizliği vardı araştırma hastanesinde bende sıkıntı çıkmadı düzenli regl oluyorum ama yumurtalarim yeterince gelişiyor mu bilmiyorum

A
benım doktorumda cok ılgısız özelde olmama rağmen.
bende benımle ılgılenmedıgı ıcın devlet hastanesıne gıdıp a dan z ye tüm tahlıllerımı bastan baktırdım. adam bir ay tsh fsh bakıyor. diğer ay prolaktin lh bakıyor. insanların haassasiyetini anlamıyorlar bence. sunların hepsını 1ayda yapsana be adam.. bende devlet hastanesinde komple yaptım tahlıllerımı. amh yaptıramadım sadece.bakımıyor dediler.Şimdi regl olmayı beklıyorum. regl 2. veya 3.günü amh için kan vericem.regl bittikten sonrada rahim filmi istiycem. parasını veren benım adım agzını acmıyor. tüm sonuclarımı elime aldıktan sonrada keskin bi hızla doktorumu değiştiricem.

doktor cok önemli arkadaşım. burda her gebelık konusunu okuya okuya piştik artık.sende benım gibi yap. regl olunca tüm testlerini devlette tekrar yaptır. amh özelde bakıyorlar.hemen ardından hgs çekil..umutsuzluk yok.Tevekkül var
Amh icin adetli olmanıza gerek yok..herhangi bigun yaptırabilirsiniz..

Back