Bir bebek bunu yutabilir mi?

Mümkünatı yok yutamaz biz bile yutamayız kocaman şey yani büyük ihtimal zaten bataryası yoktu. Hem yutup tepki vermemesi imkansız soluk borusunu tıkardı nasıl geçecek boğazından.Ama böyle kazalara karşı bebeğinizi.yalnız bırakmayın

En fazla alir kemirir yalardi heralde.yutmaya kalksa yutamaz bogulurdu Allah korusun . Haberiniz olurdu bi sekil bence.

Bebeğim dediğiniz şey evde beslediğiniz bir piton değilse tabiki de yutamaz. Tuvalet kağıdı rulosunu ilk kez duyuyorum ilginç ve saçma geldi. Hadi yuttu diyelim yutarken nefesi kesilirdi çocuğun illaki farkederdiniz.

Yutamaz da.Icindeki herhangi bir parcayı kemirebilir .Düsuncesiz bu adamlar .Telefona kadar verecek birsey bulamamıs mı.

Bence yutamaz canim uzulme her yere iyice bak atmistir bi yere yutmasi imkansiz agzina nasil sigsin kocaman batarya yutmasida imkansiz rulodan gecen herseyi yutablilir yorumuna katilmiyorum oyuncak orta boy arabalarda gecer onlarida yutar mi yani sacmalik bence korkmayin yutmamistir annelik istee:anne::anne:

Bebeğim dediğiniz şey evde beslediğiniz bir piton değilse tabiki de yutamaz. Tuvalet kağıdı rulosunu ilk kez duyuyorum ilginç ve saçma geldi. Hadi yuttu diyelim yutarken nefesi kesilirdi çocuğun illaki farkederdiniz.
aynen canim bende ilk duyuyorum ve katiliyorum sana kumandalarda gecer onlarida hoop yutar ozaman sacmalik

g6AYbN.jpg

11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.
bebegin durumundan anlaşılır yani boğazda böyle bir madde bebeği Allah korusun.....

Mumkun degil yutamaz hem Allah korusun oyle bsıey olsa cocuk normalmı durur sanıyorsunuz bogulur, aglar ama ya batarya hıc yoktu. Yada atmıstır bi yere sonra cıkar bi yerden

E yok artik yuttu varsayalim suan hastanelik olmustu..kizim 9 aylik azcik.buyuk lokma yutarken zorlaniyor..cidden sakami yapiyorsunuz

Back
X