Bir bebek bunu yutabilir mi?

Pinkie Pie

Goodness is godness.
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
267
701
33
37
g6AYbN.jpg

11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.

Tuvalet kagidi rulosundan gecen cisimleri yutabilirlermis. Yalniz bataryayi yutamaz ya imkansiz gibi geldi. Sim kart olsa neyse

Lütfen kafanizda kurup kendinizi üzmeyin yutmus olamaz belki başka bir yerde düştü yada yoktu dediğiniz gibi ama yutamaz merak etmeyin eline almış olsa dislerdi en fazla onuda illaki gorurdunuz sağlıkla büyüsun inşallah

yutamaz bencede epey büyük.Evdeki tüm elektronik eşyaların pil bölümlerini mutlaka bantlayın.

Tuvalet kagidi rulosundan gecen cisimleri yutabilirlermis. Yalniz bataryayi yutamaz ya imkansiz gibi geldi. Sim kart olsa neyse
Benzer bi bataryayı denedim şimdi tuvalet kağıdı rulosundan geçti :/

Yemek borusu onu yutabilecegi kadar geniş değil. Ağzına alsa bile sigacagini sanmiyorum hem soluk borusunu hem de yemek borusunu kapatırdı.

Ben bile yutamam ayol, zor. Varsa da bir yere atmıştır bataryasını.
Oyun parkındaydı. Yani atabileceği bi yerde yok bi yandan boşu boşuna kendi paranoyam yüzünden bişeyi olmayan çocuğu doktora götürmek istemiyorum ama bi yanım da ya olmuşsa bişi diyor.

Lütfen kafanizda kurup kendinizi üzmeyin yutmus olamaz belki başka bir yerde düştü yada yoktu dediğiniz gibi ama yutamaz merak etmeyin eline almış olsa dislerdi en fazla onuda illaki gorurdunuz sağlıkla büyüsun inşallah
Zaten çok uzun bir süre olmadı. 5-10 dk içinde oldu.

Koca bataryayi yutup üstüne hicbir tepki de vermiyorsa korkma, o bebeğe hicbir sey olmaz.
Aslında doğru bir mantık:) ama dediğim gibi bebeğimle ilgili bir paranoya söz konusu ise mantık ve aklım devre dışı kalıyor

Oyun parkındaydı. Yani atabileceği bi yerde yok bi yandan boşu boşuna kendi paranoyam yüzünden bişeyi olmayan çocuğu doktora götürmek istemiyorum ama bi yanım da ya olmuşsa bişi diyor.

Neredeyse imkansız gibi ama içiniz rahat etmeyecekse götürün madem.

Benzer bi bataryayı denedim şimdi tuvalet kağıdı rulosundan geçti :/
Sekil itibariyle ben bunu yutayim diye ugrasmaz en fazla kemirir bence. Benimki o kadar yaramaz,ona ragmen bataryayi goremesem copemi atti balkondan mi atti derim,yuttugu aklima gelmez valla:)

Koca bataryayi yutup üstüne hicbir tepki de vermiyorsa korkma, o bebeğe hicbir sey olmaz.
Bataryanın içerisinde pil gibi sizdiginda iç organlarına zarar verecek maddeler vardır muhtemelen. Konu sahibi hiçbir yerde bulamıyorsaniz ne olur ne olmaz götürün içiniz rahat etsin

g6AYbN.jpg

11 aylık bir bebek bu telefonun bataryasını yutmuş olabilir mi? Söz konusu bebeğim olunca akıl mantık kalmıyor, sağlıklı düşünemiyorum.
Babası eski bir telefonu oynasın diye vermiş, kızım da arka kapağı açmış ama batarya ortada yok. Belki de zaten o telefonda hiç yoktu bilmiyorum. Sağlık anlamında gözle görülür bişeyi yok ama kuruntular kafamı rahat bırakmıyor.
Doktora götürmeli mi?
Babası imkansız o boyutta bişeyi yutması, boşu boşuna radyasyona maruz kalmasın çocuk diyor ama içim rahat değil.
Oyun parkinin icini bosaltin, her yere bakin mutlaka bulursunuz.

Yutmus olamaz...

Back
X