Bir bayan bir erkeğe duygularını söylemeli mi?

Teşekkür ederim gerçekten neden bayan erkek düşünmedim hiç alelacele yazdım amaç yok yani. Bu arada daha üst mesajlarıma yazdım duygu yok arkadaşlar. Sadece o konuşmaya başlama işi bile beni geren birşey çünkü mizacimda böyle birşey yok. Yani adama hoşlandım yazmayacağım ama sosyal medya üzerinden nasıl bir tanisma baslatirim anlamında açtım konuyu:)

Yada başlatmali miyim işte aradaki yaş medeni durum farkını danışmak için daha çok yani çoğu kişi yok dese zaten yazmayacağım diye düşünmüştüm

O zaman üstteki önerimi tekrarlıyorum, hikayesine cevap yazıyoruz. Böyle çok zorlama degil ama hikaye ile bağlantılı, basit ama eglenceli bi cevap. Karsılıgında gelen cevaba göre bi sohbet başlatıyoruz ama konusmayı uzatmak icin cok kasmıyoruz. Sohbet bi noktada tıkanacak gibiyse hic oraya varmadan neşeli bi yerde bırakıyoruz. Yakın bi zaman sonra biz yorum yapılabilir bi hikaye atıyoruz ve bakıyoruz beyefendiden ses var mı. İlk akla gelen ve en çok çalışan yöntem budur genelde

Hayır 1 yıl önceki fotolarda var 1 yıldır yok yani. Ve twitterda bir kez beğen yaptı normalde kurumsal şeyler dışında bir gönderiyi beğenmez
Benim esim de ben de evlendigimiz ilk yil yuzuk taktik sadece. Simdi ikimiz de cogu zaman takmiyoruz. Sosyal medyadan goren bosandik diye cikarim mi yapiyor yani, daha neler.

Bir sinyal verseydi adam açıkca niyetinizi diyin dersim sonuçta yaşınızı almış insanlarsınız.

Benim esim de ben de evlendigimiz ilk yil yuzuk taktik sadece. Simdi ikimiz de cogu zaman takmiyoruz. Sosyal medyadan goren bosandik diye cikarim mi yapiyor yani, daha neler.

Haklısınız çoğu insan yüzük takmıyor ben zaten buna güvenmediğim için özgecmis kısmına baktım. Evli ve çocuğu olanlar belirtilmiş onda öyle bir durum yok. Yoksa çok hassasım bu konularda.

Bayan kelimesine tek takilan benmiyim acaba bayan değil kadin...
Bu arada reddedilme ihtimalini de göz önüne al ve ona göre açilacaksan açil...

hiç tavsiye etmem açılmanızı..
tanışmak için fırsat kollayın

Ay aklıma ne geldi bundan yıllar önce benim evli bir hakim arkadaşın kocası savcı, onlarda yüzük takmazlardı, sosyal medyada profil resimleri hariç resim kullanmazlardı, kocası il merkezine başsavcıyı ziyarete gidiyor, o adliyeden bekar bir bayan katip nereden biri savcı beye mesaj atmış, sizden etkilendim, tanışmak isterim diye, kocasıda karısının huyunu biliyor eşine göstermiş olay olmasın diye, arkadaş o kıza fena takmıştı, adliye gidip çalıştığı hakimi ile görüşüp bir güzel rezil etmiş, en son hiç bayan personeli olmayan ilçelerden birine geçici görevle gönderilmesini sağlamıştı, komisyon başkanı ile görüşüp, bence emin olun öyle atın mesajı.

ben de böyle birini ekledim.

Bin kişilik bir listesi vardı ve takibe takip yapıyordu hep. Bazen bir kaç fotomu begendiği de olmuştu. Yaklaşık 2 ay sonra falan merhaba yazmıştım.Sonra sonra konuşmaya başladık ama sonu hüsran oldu o ayrı.

Siz birde çalışma hayatından tanısıyorsunuz çok acele etmeyin biraz bekleyin derim.

kizlarin dedigi gibi hikayesine cevap yaz.
okadar da düsünmeye gerek yok yani. oluyorsa olur olmazsa olmaz. icinde kalacagina yaz gitsin

Arkadaşlar ben yazmadım dün kendisi durumuma ifade bıraktı ve konuşmaya başladık.:) şimdi tek sorun ondan 3 yaş küçük olduğumu söylediğimde ne yapacağı çünkü henüz sormadı yaşımdan küçük duruyorum her ortamda 30 değil 25 sanıyorlar ondan sormuyor heralde

Buradaki sorun ne?

Adamla hiç yüzyüze gelmemişken, sohbet ortamı yokken, hakkında hiçbir şey bilmiyorken karşısına dikilip duygularını açmayı planlıyorsun. Rolleri değiştiğini düşün. Sana biri böyle gelse ne tepki verirsin?
Kendi adıma düşününce çok özür dilerim ama dikkate bile almam güler geçerim.

D
ben zaten burada fikir aldım ve genel kanaat yazmayın olduğu için yazmadım zaten 1 ay sonra kendisi bana yazdı hatta numaramı istedi ve aralıksız yazdı buluşmak istedi. Demekki oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…