- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.814
- 248
Sen cok tatlisin ya hahah
yok be kapanmaz takılsın o görmezden gel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen cok tatlisin ya hahah
yok be kapanmaz takılsın o görmezden gel![]()
Sen kac yasındasın arada cokmu yas farkı var
Bosver git direk "beni koseye skstırdın sonrada istegimi reddettin amacın ne senin" de o sok olsun![]()
ayy utangaç kıııızzz, yaşı kaç acep :)
yanından geçerken poposunu çimdikle. bu onu mutlu edecektir.![]()
Seni duvara yapıştırandan etkılendınmı kız?
Ben sapık herhalde bu derdim..
aadam deli i divanemiii yaaaa seni niye duvara skstiriyor kizzsigara sondurecekmissss vayyy hergeleye bakkk
takmazdannnn gelllll birak uzaktan baksinnn guzelebakmak sevaptir azcikk sevaplansin gariban
![]()
ayhhh catladimmm yaaa uzun zamandir buralara giremiyordum saolsun bende kocam tarafindan aldatilma travmalari yasadim sonra atlattik ama biraz karisik
Sorucaktim sana ne yaptin bosandin mi diye canini skmak istemedim tatlimm
Seni bole mutlu gormek beni sevindirdi
Kim kimi tenhada sıkıştırmış?
Kim kimi tenhada sıkıştırmış?
Tenha yok, aleni var diyelim![]()
Oyy çok yazılmış okuyamıycam hepsini, justcum , o tanımamıştır seni ondan kabul etmemiştir, ya da evli o nedenle kursta mercimeği fırına vermeyi tercih ediyor face riskli geliyordur.
İtalyan e***klerinde her zaman bir dengesizlik vardır, bak Michael Corleone'ye herif önce "babaağğğ ben böyle pis işler yapmayacam evimin adamı olacam, ayy o silah mı, çok böğkkk" dedi. Sonra babasından daha fena bir mafya babası oldu abisi Fredo'yu bile öldürttü. Sonra Kay kızkardeşime deliler gibi aşık olduğunu zannettik, sürüldüğü köyde Appolinia sabisiyle evlendi yine çok aşıktı, onun yüzünden kız bombalı bir arabanın içinde "Maaykıııl bak sürüyorum arabayı ehehe emeehehe" şirinlik yapmaya çalışırken öldü. Tekrar Kay kızkardeşime döndü aşıkmış çünkü davar. Sonra ne oldu Kay kızkardeşim böyle pis işleri bırak yoksa çocukları alır giderim dedi, davar çocukları vermeden kadıncağızı evden kovdu of of.
Yani bu İtalyan davarının da yaptığı bunlarla paralel önce aynı kül tablası kullanıp şirinlikler yapma sonra Facebook'tan görmezden gelme. En azından Michael davarı karizmatik bir şekilde sigara içiyordu ve Facebook kullanmıyordu. =(