Bir bakar misiniz

Selaynus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
79
0
Arkadaslar ben diyetteyim ve haftada bir gün aşırı sekilde abur cubur tüketip kusuyorum ama internetten araştirdim kustuğun zaman ancak %25 yediklerinin çıkarmis geri kalani vücutta kalirmis bu doğru mudur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar ben diyetteyim ve haftada bir gün aşırı sekilde abur cubur tüketip kusuyorum ama internetten araştirdim kustuğun zaman ancak %25 yediklerinin çıkarmis geri kalani vücutta kalirmis bu doğru mudur

Ya sen şaka mısıın ! Yiyip kusmanin ne kadar yanlis bisey oldugunu ve ölumcul sonuclar dogurabilecegini biliyosun ve hala yapiyo musun. Diger konularini da okudum. Sen cok agir bir ergenlik geciriyosun annene soyle psikologa gotursun seni yardim alman gerek gercekten uzuldum senin adına.

???? Bir psikologa gitseniz iyi olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yaptığın çok yanlış,çok sağlıksız bir şey.Bir süre sonra istem dışı kusmaya başlayabilirsin.
Anoreksiya ya doğru hızla gidiyorsun sanırım,bir doktora gitsen iyi olur.
Yiyip kusmakla vücudunun ihtiyacı olan vitaminler özümsenmeden atılıyor.
Atılan-kalan kaloriyi düşüneceğine bunu düşünmeni öneririm.

Niye böyle bişey yapıyorsun? O kadar mı acizsin? 2 hafta yeme, vücudun zaten o abur cuburu istemeyecek. Olmadı hafta da bir ye, az ye, üzerine spor yap.

Kalori hesabını bırak da asıl sindirim sistemine ne yaptığını düşün öyle kusarak. Bir müddet sonra istem dışı kusmalar, reflü gibi sorunlar başlar diye korkun yok mu hiç?

.

Cok sagliksiz .. haftada 1 gün ztn istedigini yiyebilir serbest gün yapabilirsin hem öyle diyetinden bikmazsin hem yag yakman hizlanir metabolizman yavaslamaz . Hemde yaptigin günah kendine gel..

Bak canım 15 yaşındasın 165 sin 54 kilosun ve 15 kilo vermek istiyormuşsun.Bunun için ilaç kullanmayı bile düşünmüşsün.
Kilon normal hatta ideal.Zayıflama ilaçları çok tehlikeli,bu yüzden ölümler bile oldu.
Üstelik sen daha gelişme çağındasın,vücudunun iyi beslenmeye,vitaminlere ihtiyacı var.
Şu an vücudun yapım aşamasında,yani şimdiki beslenmen ilerideki vücut ve sağlık yapının temeli olacak.Temel çürükse yapı sağlam olmaz,çöker.
Sağlıksız diyetlerden ve ilaçlardan uzak dur.Abur cubur yeme,spor yap,zaten ideal kilonda kalırsın.

Eğer arkadaşın yukarıda yazdığı gibiyse kilo boy oranın gayet normal.
Soruna bakılırsa da bu yaptığını normal kabul ediyorsun halbuki hiç alakası yok. Psikolojik tedavi görmen şart.

evet dogru bir bilgi canım sen yemek yediğin anda zaten sindirim başlar kalori yediklerinin en fazla diyorum oda %50 sini atarsın. bu şekilde zayıflamaya çalışanlar da ilerde kilo alımı bile oluyormuş. kesinlikle bu alışkanlıgını bırak istediğin kadar ye sonra onu yürüyüş yaparak sporla vs. yakmaya çalış metobalizmanı çalıştır bu sayede yesen de kilo almazsın.

Hatice diye bir kiz vardi. Haberlere cikmisti. 20 kg olmustu. Hala kendimi kilolu goruyorum diyordu. Ölümden döndü ya da ölmüş de olabilir. Hatirlayamadim orasini.

X