• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26
oo çok varmış senin cnm ee kış geliniysen bu modelle donarsın kız. üstüne bolero al beyaz tüylü. salona gidince çıkarırsın

valla canım donmak ne kelime evlenecem ayağına zatüre olup balayı yerine hastaneye giden tek gelin olarak tarihe geçerim delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:amaben bu gelinliği aysiranın katoluğundan beğendim o sıradada 2009 yaz gelini olacaktım sevgilimin işi nedeniyle 2011 kaldı canım benim

valla canım donmak ne kelime evlenecem ayağına zatüre olup balayı yerine hastaneye giden tek gelin olarak tarihe geçerim delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:amaben bu gelinliği aysiranın katoluğundan beğendim o sıradada 2009 yaz gelini olacaktım sevgilimin işi nedeniyle 2011 kaldı canım benim

ayy allah korusun kız. getirme aklına öle şeyler. düğünde hayırlısyla sıkıntısız gzl bi şekilde olsun da ne zmn olursa olsun öyle düşünmeye çalış cnm. bu arada ezgide kayboldu nişanlısına modelleri göstermeye gitti herhalde :1rolleyes:

ayy allah korusun kız. getirme aklına öle şeyler. düğünde hayırlısyla sıkıntısız gzl bi şekilde olsun da ne zmn olursa olsun öyle düşünmeye çalış cnm. bu arada ezgide kayboldu nişanlısına modelleri göstermeye gitti herhalde :1rolleyes:
ayy sevgilimi beklemekten artık herşeyi dalgaya vuruyorum canım benim tabi allah korusun geç olsun güçolmasın hayırlısıyla olsun
esgi küstü heralde bana kına kıyafetinin arasına gelinliği soktumm
umarım dediğin gibi nişanlısına göstermeye gidiyordur
senin sitede nişan fotoların filan varmı canım merak ettim

cnm siteye eklemedim de başka bi yerde bi tane eklemiştim. ztn bnm nişanlılıkaceleye geldi istediğim gibi bi nişanlık fln seçemedim hiç içime sinmedi yani mafoldumben ee bide şişkoyumm mafoldumben yetmedi bide nişandan sonra da aldım şimdi harıl harıl zayıflamaya çalışıyorum dur eklm bi fotou
74957412.jpg

yok be kuşum dediğin gibi kilolu değilsin hayatım biz balık etliyiz bu arada güzelmiş tatlım nişan içine sinmezsek gelinlik içine siner o daha mönemli zaten kuzummmm sıkıntı yapma dur diğer taraftan zayıflıkla ilgili yazayım kızın konusunu iyice zapdettikzemuszemus

walla öyle oldu. mervecik arkadaş 2010 un tombiş gelinleri die topik açmış ordan yazalım bari ezgi kovcak yoksa bizi kaydirigubbakcemile3

walla öyle oldu. mervecik arkadaş 2010 un tombiş gelinleri die topik açmış ordan yazalım bari ezgi kovcak yoksa bizi kaydirigubbakcemile3

kıslare geldım yok cnm yaa olur mu ole sey nie kowuyuummm..cnm hiçde tombiş deilsn walla gayette gusel olmussun..caponum gelınlıgını hatrladım cnm fotoları gorunce gusel gercekten hayrlısıyla giyersn inşş..ben karar weremedm nişanlıma gosteremedm daha o bi gorsun gerci kesın ilk begendigim dicek de :D yinede gosterıyıımm..benm nişanlımda uzakta izne geldigi içn halledeb,ldigimz kadarını hallettık o yuzden gelınlık abiye salon şimdiden bitti yani..uzerndeki oynamalarını da nisana kadar dusunup halletcem inş..caponum sennki de polis dimii baska bi topkte okumustumm:D

kabarık elbiseyi sewmıorum ama etrafımdaki herkesde kabarık giydi bi ben bu tarz giycem herkes cok garip karsılıcak zaten :D

Valla canım bende aynı dertten muzdariipim bizde kabarık olmayana nişanlık demezler kii..İşin kötüsü de ne biliyon mu?
Bütün akarabalar çookk şık giyinir bizde bayramdan bayrama gördğüm kişi bile,abiye giyerde gelir herkesin ne giyeceğini de tahmin edemeyeceğimden,kabarık giycem mecburen tatlım bende..

Ama güzel bi seçiimmopuyorumnanaktan

Valla canım bende aynı dertten muzdariipim bizde kabarık olmayana nişanlık demezler kii..İşin kötüsü de ne biliyon mu?
Bütün akarabalar çookk şık giyinir bizde bayramdan bayrama gördğüm kişi bile,abiye giyerde gelir herkesin ne giyeceğini de tahmin edemeyeceğimden,kabarık giycem mecburen tatlım bende..

Ama güzel bi seçiimmopuyorumnanaktan

tsk ederim cnm..zaten bende kabarık olmıca içn en iisini en guselini bulmaya calısıorum o yusden hep aklım da karısıo kafamçokkarıştı siizn aile anlattıgın gibiyse mecburen kabarık giymek zorundasın yoksa onların yannda cok basit kalır elbisen o yusden de hiçç takmaa :teselli:

ezgiii naptın cnm karar verebildinmi elbiseye

yok cnm ya karar weremedm arkadaslarıma da gosterdım onlarda altın sarısı olanı daha cok beendi sennkide gusel ama o daha sık dıolar..nişanlım da ikiside gusel dıo :) napcm bilmıorum :1no2:

cnm boşver herkesi sen hangisini beğendiysen git onu yaptır sen giycen nslsa senin içine sinmesi lazım

cnm boşver herkesi sen hangisini beğendiysen git onu yaptır sen giycen nslsa senin içine sinmesi lazım

ewet cnm bencede ikiside gusel ama sarıyı gorunce o daha cok hosuma gitti yoksa benmkide ii hani begenmıo deilim...moda ewinie goturup sorcam artık o da bi fikir wersn..yada hangisi daha gusel die bi topik acıcam :D

cnm peki çıkıp hiç mağazalara fln baktınmı belki diktirme zahmetinden kurtulursun çok gzl bi model bulursun uygun fiyata

cnm peki çıkıp hiç mağazalara fln baktınmı belki diktirme zahmetinden kurtulursun çok gzl bi model bulursun uygun fiyata

walla hiç bakmadım gezmedm de aslında ole olur die dusunuodum ama umdugum gibi olmadı..gelınlık için tanıdık bi yere gittik orda anlasınca fiyat filan abiye de bunu begenmişitm bunu da diktirelim dedik gelınlık için de hiç gezmedm..belki onda da hazır begendigim bişi cıkcaktı ama kısmet işte..biz siparişi werdık kesn orda olcak ama model deişibilir yani nisana kadar zamanım war...bide yakın zmaanda dugunmz wradı onun için abiye baktık bi cok yerde we kına içn giyebilcem hiç bi abiyede gormemiştim ole aman aman dencek kadar gusel bişi yoktu yanii..bu modeli de begenmişken olsun dedik

Harika olur bence. Senin söylediğin model çok daha güzel olur, örnekteki modelden ve kabarık bir modelden çok daha güzel olacağından da eminim.

Back