• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26
Harika olur bence. Senin söylediğin model çok daha güzel olur, örnekteki modelden ve kabarık bir modelden çok daha güzel olacağından da eminim.

tsk ederimm cnmmm:sm_cool: ah bide kolay karar werp ewet bu olcak diebilsemm :çok üzgünüm:

cnm içinden en çok hangi elbise ağır basıyosa onu yaptır. yada modacın uygun fiyat verirse ikisinide yaptır. birini kınanda giyersin diğeride özel günlerin için abiye olarak kenarda durur. bak o altın sarısı modelin üstünde sterıll hıll yazıodu. o markanın sanırım bi arayıp sorsana fiyat öğrenirisn en azından. uygunsa alırsn onu moru da diktirirsin

daha cok war nasılsa o zmana kadar karar wrrim artık cnm..ikisini birden yaptrrmam fiyat uygun gelsede ozel bi gun oldugu zaman alırım abiye onceden alırım snra begenmm giymem filan belli olmaz benm napcam :D

hihoyyyt bitince hemen resim ekle ama o zmn a kdr bende gelinliği seçmş olurum bende gelinliği eklerim

arkadaslarıma da sordum onlar da sarı daha sık dediler cnm ikisi de gusel de bilmıorum sarı daha gosterişli ben de o tarz sewıorum ama diğeri de gusel bilmıom wlla :bbo:

bencede sarı sarı sarı sarı kafan karışmasınn daha gözterişli ve farklı sarı sarı sarıı:lepi:

hmm tmm cnmm yerimseniben hani mor olan dah ii filan demişitn ya ondann dedm..gerci sen o daha agır die ole demişitn

bunu sitede bi arkadaş eklemiş ben çok beğendim

attachment.php

ayy eagi buda çok güzel m.m.m.m canım sen nasılsın yine harika bişi bulmnuşsun

ayy eagi buda çok güzel m.m.m.m canım sen nasılsın yine harika bişi bulmnuşsun

iyiyim diyelim iyi olalım aslında pek iyi sayılmam dün nişanlımla tartıştım brz. elbiseyide sitede bi arkadaşda gördüm çok hoşuma gtti bunun gibi bi elbise bulsam bende kınama bunu alırım. kına için diktirme taraftarı değilim dikmenin masrafı daha çok oluyo çünki.çok konuştum :) sen nasılsın cnm

Son düzenleme:
burdayım cnmmm ama sen yoksunnn :( o elbiseyi bende gormustum gercekten cok gusel ama onun aynısı gibi diklceni hiç sanmıorum o yusden hiç gostermedm bile moda ewine..nişanlınla tartsmısın cnm ciddi bişi deildir umarım:Saruboceq:

Back