• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26
aslında ben altın sarısı istıodum abiyemi ama benm begendigim de aynı renk kalsın dedm cunku gorundugunden daha farklı olabilridi o elbise renk deişnce..hem tul hemde kumas oldugu içn..bu altın sarısı elbise de cok hosuma gitti yaaa

bende cok begendm onu cnm..benm beendgm elbise kınaya cokmu sade olur???

beyaz elbiseden bahsediyorsan bence sade olmaz eğer sade olabilir diye düşünürsen çok hafif serpme taşlar koydurabilirsin yada sadece etek ucuna yadakumaşını hafif parıltılı alab,lirsin bende sneinkigibi bir model düşünüyorum canımm ben bence çok güzel:lepi:

dur beyaz değil diğeriii diyorsan ona söz yok bence çok hoşş ama straptez rahat edebilirmisin

yok cnm beyaz deil onu yanlıs koymuslar..pembe warya ilk sayfada onu dusunmustum ben beyaz elbisenn altında yani sen hangisini dıosun anlamadım bennkafamçokkarıştı

bide eger o olursa tulun ustundeki gupurlere taslar işlencek we boyundan askı olcak yada tek omuz askılı hangisi daha ii olursa yani..we orijinalındeki gibi opucuk yaka olmıcak..straplez olcak

hımm çok güzel olur canım benim b söylediğin şeylerle elbise daha hoşolur rengide süper canım benim bence hiç vazgeçmee rengide çok hoşuma gitti yahuu

tsk edermmmm caponummmmm a.s. peki bişi dahaaa benm begendgiim elbise we hani en son arkadasn eklediigi altın sarısı warya tek omuz askılı ikisi arasında sence hangisii daha gusell:uhm:

önemli değil kuzummm
ikisi arasında tercih çok zor ikiside çok güzel canım şöyle bir ayrım yapabilirsin altın sarısı daha ben burdayım der renginden dolayı yoksa model olarak ikisideçok güzel
vucduna gçre bir seçim yapabilirsin zayıfmısın göğüs kısmını filan düşün ama ben olsam sarı değil diğerini tercih ederim koyu rengin ağırlığına inanırım her zaman için

gelinlik_b.jpg

cnm bu şekilde yaptırabilirsin pembe modelin boynunu çok hoş olur

Son düzenleme:
evet hoş olabilir
bende eklicem bi tane ama resim nasıl yapılıyor yahuuuCADIARZU

önemli değil kuzummm
ikisi arasında tercih çok zor ikiside çok güzel canım şöyle bir ayrım yapabilirsin altın sarısı daha ben burdayım der renginden dolayı yoksa model olarak ikisideçok güzel
vucduna gçre bir seçim yapabilirsin zayıfmısın göğüs kısmını filan düşün ama ben olsam sarı değil diğerini tercih ederim koyu rengin ağırlığına inanırım her zaman için

zayıfım cnm ikiside gusel olur die dusunuorum ama o elbseyi gorunce kafam karıstı yaa:bbo:

evet hoş olabilir
bende eklicem bi tane ama resim nasıl yapılıyor yahuuuCADIARZU

netten kopyalıcaksan resmin üzerinde sağ tıkla özellikleri tıkla sonra ordaki adres kısmını kopyala burdaki resim yerine yapıştır. yapıştırırken ordaki htpp yi sil ama

Son düzenleme:
Back