• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26
cnm kına için kabarık ztn pek gzl durmuyo. kıyafetlerden de beyaz olan daha gzl gözüktü gözüme. onun kırmızısı kına için süper olur aslında

bi kaç model ekledim bende cnm

5399b1071121065021dr8cc2.jpg

gece-

12873499ov0.jpg

l101.jpg

00650mab2rx2.jpg

bende kırmızı istıodum aslında kınaya daha gusel olur die ama kına yakılırken bndaalıı gycem oda kırmızı zaten o yusden baska bi renk olsun dedm..beyazında ustu hiç gusel deil ama :( deişk bişiler bakıorum aama pek farklı bişi bulamadım bi o hosuma gtmişti benm de..ama aynısıs gibi olurmu dikilnce hiç bilmıorum ustumde nasıl durr filan saten ustune tul cunku sadece bi kumas yok..senden de sadece ilk we son resmi gordum ikisinide begendmm guselmiş..dierleri gorunmuo cnmm..diz altından bol olana su balık modeli o tarz bişi denemişitm gusel olmadı bana o yusden onlara hiç bakmıorum bilee

acıldı cnm şimdi sadece birini goremıom ama su beyaz we yesil olan elbise modeli guselmiş yaa bende tek omuz askılı elbise olsun istıodum begendm onu a.s

cnm çok daha gzl modeller war da işte araştırıp bakmak lazım.bi örnek daha kaydirigubbakcemile2 ben bakım gzl bulursam eklerim eğer istersen
maggiesottero15.jpg

tabiiki cnm eklee herkese fikir olur hemm..walla ben okadar gezdm nette ama gozume hiç bişi takılmadı cok da sade olmak istemıorum..benm begendigim elbise daha bi deişk gelmişit gosumee bunlarda gusel ama o daha farklı sankii..yada bana ole gelıoomirmirmirmir

bide bu elbiseyi gosterdıgım modacı bu gupurlerın ustune taslarda işlersek daha gusel olur demişiti sence nasıl olur ole ??

cnm aslında çok gzl elbise süslendiğinde fln daha da gzl olur. ama göğüs kısmında bişey rahatsız etti sanki beni

taşın altında kuşak gibi bi yer varya o elbiseden ayrı gibi duruyor sanki. gerçekten ayrımı yoksa resimdemi öyle duruyo.

beyaz elbise için süper gögüs ister cnm bide caseretli olman lazıom iddialı elbise dekoltesi derin kazaya neden olabilirt

cnm sen bence yine içine sinen gibi yaptır. ben bi kaç model eklim yine belki görüp beğenen olur zemuszemus

2010abiye-elbise7.jpg

2010abiye-elbise8_1.jpg

2010abiye-elbise3.jpg

ayocnnmbi09m6gztl.jpg

ilk modeli begendm guselmiş..yok cnm ayrı deildr heralde resmde oledir..zaten gogus kısmı ole olmaz cok acık o..belki buda straplez olur tek omuz askılı olur yada boyundan askılı olur..askı kesn isterım ikisnden biri olur yani..bunun gogus kısmı cok asagıdan o gusel deil bence..bak senn ekledin bu altın sarısı model gibi askı istıorum ben işte ole ama benm begendigim elbiseye nasıl olur bilemıorum...

ezgicim buldum kuşum abiyelerini tatlım çok hoşlar sadeler ama son sayfada bi arkadaşın eklediği ilk elbisede çok hoş bence

cnm bencede o şekilde olmasın göğüs kısmı dediğin gibi ya straplez (ama gelinlikde straplez olcaksa başka bişey dene) yada bu altın sarısı modelin omuzu gibi olsun.senin sçtiğin elbiseyede olur neden olmasın sarı elbisenin altındaki pembe elbiseninde omuzu öyle omuz. kumaşla alakalı dğl yani cnm. ama genelde öyle omuzların altına iki resimdede dikkat edersen kalın kuşak gibi bişey gelmiş

cnm bencede o şekilde olmasın göğüs kısmı dediğin gibi ya straplez (ama gelinlikde straplez olcaksa başka bişey dene) yada bu altın sarısı modelin omuzu gibi olsun.senin sçtiğin elbiseyede olur neden olmasın sarı elbisenin altındaki pembe elbiseninde omuzu öyle omuz. kumaşla alakalı dğl yani cnm. ama genelde öyle omuzların altına iki resimdede dikkat edersen kalın kuşak gibi bişey gelmiş

bende o yusden askılı istıorum cnm ikiside aynı model olmasın die..onu bi konusmak lazım işte burdan da bi,kac model daha goturup hangisi daha ii olur konusmak gerek onlar daha ii bilıolar sonucta..bide dıktrcem yer tanıdık oldugu içn dogru olanı sole die dusunuorumm..

Back