• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bir Bakar mısınız Arkadaşlar?

kınam için hangi elbise daha gusell??

• Ankete Katılan
    26
oldumu resim geldimi esgicim kafan karışmasın bence ailene filanda sor seni onlar görüyor hangisinin yakışacağına daha iyi karar verirler mesela bana ilk resim yakışır diğeri beni çok hantal gösterir açık renkden dolayı m.m.m.m çok sağol canım resim için

baktım cnm elb,seye de ben tek olarak dusunuorum tek askı olsun dıorum..ama askı burda ki gibi olsun farklı yani benmkide taslı olab,lir mesela..o gogusun altındaki seritin ustunde de taslar olab,lir..tabi nasıl durur b,lmıorum gupurde de tas olunca tamamlar heralde biirbirinii :uhm:

guselmiş cnm gercektenn a.s aallahım gule gule gydrmeyi nasip etsn inşş

ben foto eklemeyi beceremiyorum linkden idare edin kıslarr
beğendinizmii :)))

ilk resimde altı düz sanmıştımkabarık olsa daha iyi olmazmı dicektim ama kabarıkmış ztn çok da hoş

çok sağol canımmmm ayy alahım hayırlısıyla giydirmeyi nasipetsinnn :Saruboceq:

amin cnm inş. hepimize yerimseniben bnmde mayısda ama ben türbanlıyım ve gidip yerinde görmeden karar veremicem sanırım çok kararsızım çünki

amin cnm inş. hepimize yerimseniben bnmde mayısda ama ben türbanlıyım ve gidip yerinde görmeden karar veremicem sanırım çok kararsızım çünki[/QUO
evet canım türbanlı olmasanda çok zor tatlım kararsızlık çok kötüü
birde üzerinde duramsı taşıyıp taşıyamamkda çok önemlii
benim daha isteme bile olmadı bu aralar olacak nşallah 2011 kış geliniyim ben :asigim::asigim:

oo çok varmış senin cnm ee kış geliniysen bu modelle donarsın kız. üstüne bolero al beyaz tüylü. salona gidince çıkarırsın

Back