Kızlar lafı fazla dolandırmayacağım.
Ben 16 yaşımdan beri çalışıyorum yani lise 2'ye başladığımdan beri. Liseye giderken babamdan 50 tl para alırdım o da 40ı yola giderdi zaten, okulda yemek yemek bile lükstü benim için. Bende çalışmaya başladım ve ogün bugündür lise bittikten sonra asla maddi destek almadım. Lisede yaşıtlarım haftasonu sinemaya giderdi ben gidemezdim, kızlar oturmaya giderdi ben okul bitince koşa koşa işe yetişirdim. Geceleri saat 11de eve gelirdim karanlık sokaklarda korka korka.. Ne annem alırdı beni işten ne babam umursardı.
Fakat gezmek istediğimde saat 5ten önce evde ol, baban gelmeden evde ol diye baskı yapılırdı hep. Ortaokulda erkek kavgasını izledim diye babam işten gelir gelmez dövmüştü beni. Annem lisede okuldan kaçtım diye doğalgaz borusuyla döverdi. Babam bahane bulur döverdi, ben gözlerimi kapatırdım çabuk bitsin bu acı diye.. 22 yaşımda iş yemeğinden saat 12 de geldim diye merdivenlerden saçımdan sürükledi,komşuya kaçtım orda da dövdü yumrukladı. Ağustos ayında boğazlı uzun kollu şeylerle dolaştım. Millet boğazımdaki, kollarımdaki morlukları görmesin diye.
Annem müdahale etmez ki. Kendi zarar görecek diye..
Herneyse, lise bitti ben derslerime odaklanamadım e sınavı da kazanamadım. Hoş kazansam ne? Lise balosuna ay başı maaşımı alamadığım için gidemedim, üniversiteye yazılsam yine maddi destek vermeyecekti ailem. Kendi şehrimde kazanamazdım ders çalışmadığım için. Öyle okuyamadım işte şimdi özel sektörde çalışıyorum. Mecbur ailemle yaşıyorum. Ayrılmak istedim o evden, öldürürüz gidemezsin bu evden evlenmeden dediler. Geri kafalı aile büyükleri karşı çıktı, bir kısmı ise sadece söz ile destekledi.
Bizim eve kimse gelmez kimse gitmez. Gelen misafir senede iki en fazla üçtür. Babam evde pişen yemeklerin yarısını görür kalanı saklarız çok çeşit yaptığımızı görmesin diye. Mesela ogün hangi yemek pişeceğinden tutun da pazardan ne kadar alışveriş yapılacağına, evdeki stok sayımına kadar herşeye bakar. Aşırı cimridir. Kar yağarken bize doğalgaz 100 tl gelir en fazla.
Siz şimdi parası yok sandınız bunca şeyden sonra, hayır. 7bin tl maaşı var, annemin sigortasını dışarıdan ödediler o parayı da alıp vermiyor, kira vermiyoruz ve ev giderleri toplam 700 tlyi geçmiyor faturalar dahil.
Bitmedi. O asla hesap vermez, insan gibi konuşmaz, hoşuna gitmediği birşey yap hemen o.... olursun. Bana sürekli o... diyor. 22 yaşıma kadar dayak yedim. Hala bağırıyor çağırıyor. Ondan nefret ediyorum. Bazı geceler öldüğünü görüyorum ve gram üzülmüyorum. Keşke karşısına çok güçlü biri çıksa da sağlam bir dayak yese diyorum. Keşke kaza geçirse de ölse diyorum. Keşke gitse burdan diyorum, birşey olsa da görmesem hiç.
Evde ben duştayken sıcak suyu kapatıyor ama kendi keyfine sabah akşam annemle duşlarda. Bıktım. Terbiyesizliklerinden de..
Birgün evlenirsem asla yüzünü görmek istemiyorum. Tahammül edemiyorum. Sadece anlatmak istedim.
Onu ömrüm boyunca asla affetmeyeceğim.