• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Yani burada objektif olarak mantik cercevesi icerisinde herkes sana bosan der..ama bende cok benzer olaylar yasadim kv lerle altli ustlu yasiyrz.esimin esyalarini bile dugunden 15 gun sonra aglaya zirlaya asagi indirdiler okadar kiskanc ve fenaydi.benimde dugunum herseyimi mahvetti anlatsam sayfalar yetmez..ama ben cok sabirli biriyim 5 6 ay sabrettim esimle cogunu kus gecirdik o ilk aylarin.ama sonrasinda bi mucize oldu ve esim onlara oyle bi sirt cevirdiki simdi annesi agzini acmadan esim bagirip cagiriyor ona.hic bana laf ettrmiyor.nasil kuduryolar anlatamam.oyuzden kendi hayat cercevemde degerlendir bence olayi.1 ay cok yeni.erkekler de evlilik hemen otrmaya biliyor.ben simdi iyiki sabretmisim diyorum.cunku esim suan agzimin icine bakiyor kimseye sakasina bile laf ettrmiyor. 180 derece degisti

Sen kına gecesi adama tekmeyi basan üye değil miydin? Arkadaşına da bir cesaret ver işte:eğlence:

Kayınvalideniz düğün gecenizde saat ikiye kadar başınızda bekliyor, sabah oğlunu arayıp açık açık ne yaptınız diye soruyor, daha da duramayıp gelip çamaşırlarınızı inceliyor, balayında günde beş vakit arıyor, evinizin her yeri kıyınız köşeniz kurcalanıyor elbiseler deşilip altınlar alınıyor, üstüne hakaretler küfürler ve siz annenize müsait misin diye sormadan nasıl olur da evinize gelir diye bağırdınız mı? Hayaller isveç sarayı, gerçekler Çinçin :işsiz:

Kayınvalide nelere kâdirmiş,bir aylık evlilikde eşinizi resmen sizden uzaklaştırmış. Şu durumda boşanman en doğalı. En ufak aldığın eşyaya kadar bırakma o evde. Altınlarda senin hakkın,mahkemede işin peşini bırakma.
Sanki hepsini kendisi taktı,allahım. Çocuğun olmasa bile kendin adına nafaka bağlatabilirsin,hem maddi olarak bu süreçte sıkıntına biraz destek olur.

Hanımlar ben Zehol. Arkadaşımı uğurladım. Yazdıklarınızı okudu. Eminim ona da çok faydası dokundu. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Tuğçenin her zaman yanında destekçisiyim.

Artık yazdıklarınızı okuyamıyor malesef ama hepinize ayrı ayrı teşekkür etmemi istedi. Herşey inşaallah çok güzel olacak.

Peki ne yapmayi dusunuyor?

Çok terbiyesiz bir kv çarşaf kontrolü ne demek. ...zırt pirt size gelmesi yeni evlisiniz bu nasıl bur insan neyin kafasını yaşıyor bu kv varken evliliğin sürmez çocuk yapacağın güne bile kendisi karar verir ... kocana bir şey bile demiyorum kişiliği tam oturmamis ana kuzusu

Bence özür dilemıssin kadın olmayacak küfürler etmiş. Eşin de olmuyor demıs madem, 2. hamle olarak kendini zincirle kapılarına. 24 saat yalvar yakar. Hıc mi saygın yok kendine senin?

Allah yardımcınız olsun :(
Eşinizi sanki kv doldurmuş gibime geldi.
Keşke bu pis kadının evine gidip özür dilemeseydiniz.
Sizin yerinizde olsaydım evimden dışarı çıkmazdım gelen gelir gelmeyene uğurlar olsun. Hiç birini de arayıp sormayın bence çünkü kendilerini bir şey sanmışlar... Şu altın meselesinide çözüme kavuşur umarım çünkü onlar sizin hakkınız.. Altınlarınızı alır almaz bankaya yatırın... Bol bol dua edin :(

Balık baştan kokarmış,ben de bir buçuk ay evli kalıp boşandım.Hiç düşünmeden ayrılın bence

Arknda durmayan adam icin köprüye çıktın anacıgını üzmeye canına kıymaya niyetlendin ve yine o karaktersiz adam icin özür dilemeye gittin öyle mi? Elbetteki kimse ayrılmak icin evlenmez ama kendine değer ver ki değer gör defet iki cahil karaktersizide hayatından
+1

Yahu bu kadar hakarete, aşağılanmaya tahammül neden
Koca denecek adam başınızı göğe mi erdiriyor
Yuvam da yuvam, ne yuvası bir ayda gözünüzü açın
Evlilik evlilik diye diye beş para etmez adamlara pas pas oluyorsunuz gencecik kızlar
Boşan gitsin yahu, bu nedir

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Arkanza bakmadan kacin derim

Nasıl bir kv ?
Nasıl bir koca ?
Anlamadım gitti ,işiniz çok zor üzgünüm,rabbim kolaylık versin size her ikisi ile ....

Gidip özür dilemekle hata etmişsin,birde haklı gibi üste çıkmışlar,diyecek söz bulamıyorum cidden,git davanı aç kurtul,düğün fotolarını belge olarak sun altınlarını versinler bir zahmet bu ne rezillik ya utanmaz insanlar

O kocadan sana hayır gelmez çocuğun da yokken ardına bakmadan kaç.

yuvam yıkılmasın diye özür dileyecektim!
arkadaşım senin yuvan olmamış ki. sen daha yuva nedir bilmiyorsun. ve olmayan yuvan için özür dileyecektin, olmayan yuvan için canına kıyıp öbür dünyanı da batıracaktın demek!
eşim dediğin adam seni sevmemiş ki. anası ile ilişkisini , bebek-ana olarak sürdürebilmek için seni paravan yapmaya kalkışmışlar ama becerememişler.
davandan sakın vazgeçme. kvnin hırsızladığı altınlarından da sakın vazgeçme. o altınlar senin . hatta tazminata davası da aç hayallerimi yıktıkları, psikolojini bozdukları için. Allah bildiği gibi yapsın onları.

Back