• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

Normalde hemen boşan demekten yana değilim, çözüm bulunabilir kafasındayımdır ama bu durumda tek diyebileceğim şey, lütfen boşan o adamdan...
Kp,kv veya akrabalar sorunlu olabilir, uzaklaşırsın sorun çözülür ama adam eşinin arkasında duramıyorsa,o adamdan ne koca olur ne başka birşey...

B.k var ikide bi gelip burunlarini sokmasalar olmuyo . özgüvensiz adi kıskanç kocakari. alsin oğlunu başına çalsin
Boşanmak en iyisi. ne iyi ne delikanlı adamlar var bi ömrü heba etmeye değmez

Gerçekten anlamıyorum ya ne kadar karaktersiz adamlar var madem ana kuzususun , annenin yaptığı mal mülk seni esir etmiş , ezigin tekisin kızcağızın hayatını niye mahvediyosun başını yakiyosun. Allah korusun boylelerinden keşke çıkma , sevgili aşamasında biraz daha fark edebilsek bazı şeyleri . Aman kızlar böyle ana kuzuları bırakın kendi analarinin yanında yaslansin gtsin. İnşallah iyidir konu sahibi :(

Bence psikolojik yardım almalısın. Davranışların hiç normal değil.
İntihar nedir?

Mutlu olmak istiyorsan ayrılmalısın.
O kocayla olmaz.

Cok sert sozler kendine zarar vermeye yeltenmis birines soylenmez. Cok kotu etmissiniz.

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Emin ol seninde karşına senin her zaman arkanda duracak sahiplenicek biri çıkacaktır. Sen kendine bisey yaparsan kimseye bisey olmucak herkes hayatına devam edecek kaynanan duyunca sevinir bile şirret arsız kadın. Benim kocam ailesi beni kabullenemedigi çok tartışmaların olduğu dönemde , ister kendi annem babam ister başkası olsun seni asla kimseye ezdirtmem sen bana emanetsin nikahimizla dedi. Ayaklarının suyunu icsem hakkını odeyemem. Seninde karşına böyle bir insan çıkacaktır canım. Sen o ezigi asla hak etmiyorsun. İnşallah donmemissindr eve :(

Cok sert sozler kendine zarar vermeye yeltenmis birines soylenmez. Cok kotu etmissiniz.
Nesi sert? Kime göre sert?
Hakaret falan da etmemişim.
Kendine zarar vermeye kalktı diye psikolojik yardım al, normal değil demişim.
Ahh canımmm diye pışpışlamak mı gerekli?

Benim yapacağım yorum budur.
Lütfen siz de kendi yorumunuzu yapınız BAYAN!

Boşan boşan başka çare yok Allah kv ıslah etsin kendi de kadın bi kadın kadına bunu nasıl reva görür eşinde zerre adamlık yok insanlık yok hadi o arkanda olsa neyse derdm ama bosan

Düğün videosu fotograflarini sakla bosanmada tak8 törenine gore hakim takilari paylaştırılıyor haberin olsun...

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

bu adam seni daha cok ezdirir :işsiz: sen bu adama simdi şans versen barışsan 3 ay sonra tekrar konu acarsin burda o anne varken ve eşin annesinin sözünden cikmazken... evin anahtarini vermekle en başta hata yapılmış ama suçun büyüğü esinde. annesine dur demesini bilmeliydi

böyle bi insana ne denir ki arkana bakmadan kac ayrıca kimse sendne daha degerli degil bunu bil anasını tutan bi adam icin mi intihatar yoksa ben bunu nasıl sevdin de görmedim diyemi

sen sevdin onu o seni sevmemis belli o yüzden intihar degil onun icin basın bile agrımasın

Bende 10 aylik evliyken bosanma davasi actim arkadasin gibi benimde sorunlarim evliligim basindan beri var ayni sekilde daha 1 aylikken bircok sey yasadim kendimi 40 yillik hersey bitmis ici gecmis insan gibi hissediyodum hep degisir yuvam evlilgim diyip fedakarlik ettim evliligimi bitirmedim ama 10. ay artik tak etti canima kisaca hicbisey degismez daha 1 aylikken berbatsa 10 aylikken benim gibi olur olan arkdasina olcak butun fedakarliklari yapicak butun suclari ustune alincak sonuc insan yerine konmicak bence geri donmesin eger esi onu isterse zaten pesinden ayrilmaz iste o zaman dusunsun

oruzbeş yaşında tam 35? Hödük. Bununla basıl evlendiniz, anacı olduğu zaten belliymiştir, zart diye değişmez o yaştaki insan. Anacı olduğunu bildiğiniz için evine yerine karışması size garip gelmemiş. Senin çarşafını ne hakla yıkar? Bu nasıl bir rezalettir? Kan çıkartırdım orda abartmıyorum! Düğün gecesi başınızı beklemesi ayrı saçmalık? Kocana senin demen gerekirdi, rahat edemiyorum Başbaşa kalmak istiyorum diye. Sonrasında balayında araması ayrı terbiyesizlik, niçin tepki vermediniz? Erkeği kadın yönlendirir, aranızda tam 13 koca yaş var neden kabul ettiniz ki? Hiç nazınız geçmiyorsa, sizi kadın yerine koymuyorsa yürümez ki? Avutması Laz'ım, okşaması sevmesi lazım, bir dediğinizi ikiletmemeli lazım... annesinden özür işletmesi nedir? Afedersiniz ama bir adam kendini yetersiz hissetmese bu kadar çark etmez. Maddi olarak kadına bağlı sanırım, siZinle özel ilişkisinde de yeterdi kalmış olabilir. Ya da çok yobazdır, yanlış biliyordur, sizin daha evvel ilişki yaşadığınıza inandırılmıştır.
Büyüklerden araya girip (aileler hariç) sizi konuşturacak bi hakem var mı, netmiş derdi anlarsınız en azından.
Bu anacılık nasıl saçma yahu, yerleşebilse ana karnına geri girecek nerdeyse,saçma

Hanımlar ben Zehol. Arkadaşımı uğurladım. Yazdıklarınızı okudu. Eminim ona da çok faydası dokundu. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Tuğçenin her zaman yanında destekçisiyim.

Artık yazdıklarınızı okuyamıyor malesef ama hepinize ayrı ayrı teşekkür etmemi istedi. Herşey inşaallah çok güzel olacak.

Kocanizdan cok kayin validenizle evlenmis gibisiniz. Surekli sizde olmalari tahammul edilecek gibi degil. Ama esinize bu denli patlamaniz fazla olmus. Kayinvalidenize kocanizdan ayrilmak istemezken "seninde evinde huzur kalmadin" demeniz asiri agir olmus. Sonuc olarak basarisiz bir deneyim olmus herkes icin. Kv buyugunuz olarak size bu kadar karismamasi gerektigini biliyor olmasi gerekirdi ama o kadinda is yok. Esiniz de ana kuzusu galiba..

ay canım yaa. çok üzüldüm senin adına. bence o adamın yüzüne bile bakma. zararın neresinden dönersen kardır. bir an önce boşan. bırak altınlar da annesinin olsun. senden sonra taksın heryerine. seni annesine karsı koruyamayan adamdan hayır gelmez. çocuğun da yok yaşın da genç. çalışırsın kendine yeni bir hayat kurarsın. kaç kurtul. inşallah mutlu olursun:KK66:

Bu kadar olaydan sonra esinizin annesine, anne yedek anahtari ber her gun evimize gelme esimle biraz ozel zaman gecireyim, o benim esim iyi davran! Kv de ay ben ne hataliyim gelinim degil kizimsin lutfen soyle buyur demeyecegine gore sence ne duzelecek? Kayinvalide kotu olur da es iyidir annesini sallamaz seni ezdirmez anlarim. E bunlarin ikisi de ayni. Cocuk olsa daha mi iyi? Yapman gereken belli bence bisanmis lafi duymak onca hakareti duymaktan iyidir. Bosanmakta evlilik gibi bir sey, hersey insanlar icin. Bu hayata bir kere geliyoruz etraf icin degil mutlu olmak icin yasa...

Back