oruzbeş yaşında tam 35? Hödük. Bununla basıl evlendiniz, anacı olduğu zaten belliymiştir, zart diye değişmez o yaştaki insan. Anacı olduğunu bildiğiniz için evine yerine karışması size garip gelmemiş. Senin çarşafını ne hakla yıkar? Bu nasıl bir rezalettir? Kan çıkartırdım orda abartmıyorum! Düğün gecesi başınızı beklemesi ayrı saçmalık? Kocana senin demen gerekirdi, rahat edemiyorum Başbaşa kalmak istiyorum diye. Sonrasında balayında araması ayrı terbiyesizlik, niçin tepki vermediniz? Erkeği kadın yönlendirir, aranızda tam 13 koca yaş var neden kabul ettiniz ki? Hiç nazınız geçmiyorsa, sizi kadın yerine koymuyorsa yürümez ki? Avutması Laz'ım, okşaması sevmesi lazım, bir dediğinizi ikiletmemeli lazım... annesinden özür işletmesi nedir? Afedersiniz ama bir adam kendini yetersiz hissetmese bu kadar çark etmez. Maddi olarak kadına bağlı sanırım, siZinle özel ilişkisinde de yeterdi kalmış olabilir. Ya da çok yobazdır, yanlış biliyordur, sizin daha evvel ilişki yaşadığınıza inandırılmıştır.
Büyüklerden araya girip (aileler hariç) sizi konuşturacak bi hakem var mı, netmiş derdi anlarsınız en azından.
Bu anacılık nasıl saçma yahu, yerleşebilse ana karnına geri girecek nerdeyse,saçma