Canım esin seni zerre kadar sevmemiş sen bu adamla nasıl iki yıl ciktin onu merak ettim. Zerre kadar değer vermiyor , zaten sana zorlama uğraşma olmuyor demiş. Daha ötesi varmı bu cümlenin. Ama ben bile senin yerine ah ettim kayinvalidene değil kocana ! Aşağılık herif bir ay olmuş daha evleneli anası elinden evi alcak paradan puldan men etcek diye heralde seni karşısına almış anasına yaranmak için. Bir dakika bile bu adamla evli kalma tatlim , ben okurken sinirinden kudurdum. Sende bir ana kuzususun çok üzüldüm gerçekten. Ama sakın güçsüz olma , hakkın neyse al o adamdan altınları falan sakin o kadına yedirtme. Uyuzluguna gicikligina elinden ne geliyorsa yap. Normalde asla bosanmayi onaylamam istemem ama senin bir dakika bile bu ezik , şerefsiz adamla kalmaman lazım. O adam senin saçının telini hak etmiyor, okuduklarıma gore çok kaliteli bir kizsin. Hayatta herşey geçiyor bebeğim , ck zor bir durum ama atlatiliyor . Sakın öyle intihar falan düşünme , ben sana emin ol her namaz kildigimda dua edicem ozelden isim falanda paylasirsan daha iyi olur isimle ederim. Acini acim gibi hissettim. Allahım hep seninle olsun..