• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

Yahu niye Baştan bi dur diyemediniz. Sonunda dolup dolup böyle patladınız. Baktınız balayında 4/5 kez arıyor telini kapattırsaydın eşinin. Evin anahtarının annende olmasını istemiyorum gerekirse başka ev çıkalım deseydiniz. Kv alıp karşınıza konuşsaydınız istemiyorum deseydiniz. Olmazsa eşinizde anasının arkasında durursa boşayın. Tazminat davalarınızı da açın. Terbiyesizler ya.
Şöyle insanların soyları bi tükense

Çabalama olmuyor ne demek ya. Idare et annemdir. Görme duyma dese Neyse . Resmen annesini seçmiş. Yuvasını annesinin sacmaliklarina feda etmis

Bu kadinlar kulubune uye olmak bu kadar zormu acaba. Ben kolay oldugunu dusunuyorum.
Yeni bir uyelik alinip acilabilirdi bu konu.

Evlilik ne hayallerle kuruluyor boyle kayinvalideler mahvediyor. Bu insanlarin yatacak yerleri yok.
Hakkinda hayirlisi olsun.

Çok cahiller ya yazık olmuş sana
Kavınvalidenin gırtlağına yapışmadığın için seni takdir ettim.

Kendini bunların elinden kurtar düşünsene birde çocuğun olsa bittiğinin resmidir..

1 gün daha çekilmez bu insanlar...

Eşinin pasifliği, ana düşkünlüğü yetmezmiş gibi bir de kafası karışıkmış.

Sanki kafa var da... Annesinin kafasıyla yönetiyor adam hayatını.

Ben iki tarafta da suc buldum.

Evet kayinvaliden gorulecek en cirkef kayinvalidelerden biri ama sende cok fevri davranip annenin evine gidip sonra donup esyalarini toplayip sonrada geri adim atip kayinvalidenden ozur dilemissin.

Iki tarafta inat. Herkes ustunluk savasinda. Kayinvaliden eve girdiginde kocana patlamaya gerek yoktu. Bu isi kayinvalidenle sen aranizda cozmeliydiniz.

Esinle o gun yemege gidip. Hayatim annenin durmadan habersiz eve girmesinden rahatsiz oluyorum sonucta biz yeni evliyiz ozel esyalarimiz ortada olabilir gorurse ben cok utanirim. Benim annemede habersiz geldi diye kizdim senin annenlede konussak bu konuyu? Diye sakin sakin kinusabilirdiniz.

Olaylar cok sarpa sarmis. Sizin sarpa sardiktan sonra gidip ozur dilemeniz tukurdugunu yalamak olmus. Keske ne bu kadar sarpa sarsaydi olaylar ne de sonradan gidip ozur dileseydiniz.

Şu köprüye çıkıp intihar etmeye çalışma olayı bu hafta mi oldu. Lokasyon vermel doğru olmaz ama boyle bir olaya şahit oldum. Yaşadıkları cok cok uzucu. Yuva kurmak kolay değil ama kaynana resmen bir bela.

Altınlar dinen de hukukende senin hakkın diye biliyorum. Çatır çatır al ve kesinlikle boşan..

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Kv lideyi anladimda esin niye oyle biri analmadim.bence buyu yapmis bide sizin yanina gelmiyo hastaneye en sinir oldugum yer orasiydi.bide siz kv ye ozur dilemeye gidiyorsunuz cok gereksiz keske o gecede birlikte olmasaydin.bence bosa gitsin.bir ayda bu kadar olay olduysa sonrasinda neler olacak bilmem

Karısını ailesine ezdiren adamdan koca olmaz siz ayri bir aile oldunuz evlenince ama eşiniz sizi aile olarak görmemiş bu kadar net. Kaldı ki 1 ayda çok üzücü olaylar yaşamışsınız ne kadar geri de dönülse özürler de dilense yaşadıklarını unutman mümkün değil. Biz kadınlar hiç birşeyi unutmayız sadece es geçeriz gunu gelince tekrar su yüzüne çıkar bu sebeple zaten devam ettirmeyi düsünme bile. Altınlara gelince hakkın hepsi söke söke al

Senin tek hatan intihar etmeyi dusunmen ve o kadından özür dilemen olmuş.
Ama şöyle düşünelim sen elinden gelenin fazlasını yapmissin.
Dolayısıyla vicdanın rahat olmalı.
Hemen iyi bir terapist bul derim bu süreci daha sağlıklı atlatmana yardımcı olur.
Birdaha da o aileden kimseyle muhatap olma sadece mahkemede karsilarina çok kendine iyi bir avukat tut.
Kesinlikle boşanmalisin hatta gerçek yüzlerini bu kadar çabuk gördüğün için sevinmelisin hatta.

böyle bir insan çekilmez. asıl problemli olan kocan ama senin de psikolojik destek alman şart. insanlar o kadar olayları, kazaları, ölümleri atlatıyor intihar düşünmüyor. ben sizin de akıl sağlığınızın yerinde olduğunu düşünmüyorum

Canım esin seni zerre kadar sevmemiş sen bu adamla nasıl iki yıl ciktin onu merak ettim. Zerre kadar değer vermiyor , zaten sana zorlama uğraşma olmuyor demiş. Daha ötesi varmı bu cümlenin. Ama ben bile senin yerine ah ettim kayinvalidene değil kocana ! Aşağılık herif bir ay olmuş daha evleneli anası elinden evi alcak paradan puldan men etcek diye heralde seni karşısına almış anasına yaranmak için. Bir dakika bile bu adamla evli kalma tatlim , ben okurken sinirinden kudurdum. Sende bir ana kuzususun çok üzüldüm gerçekten. Ama sakın güçsüz olma , hakkın neyse al o adamdan altınları falan sakin o kadına yedirtme. Uyuzluguna gicikligina elinden ne geliyorsa yap. Normalde asla bosanmayi onaylamam istemem ama senin bir dakika bile bu ezik , şerefsiz adamla kalmaman lazım. O adam senin saçının telini hak etmiyor, okuduklarıma gore çok kaliteli bir kizsin. Hayatta herşey geçiyor bebeğim , ck zor bir durum ama atlatiliyor . Sakın öyle intihar falan düşünme , ben sana emin ol her namaz kildigimda dua edicem ozelden isim falanda paylasirsan daha iyi olur isimle ederim. Acini acim gibi hissettim. Allahım hep seninle olsun..

Canım sana yalvarıyorum arkana bakmadan kaç ve bir sadaka ver böyle kurtulmuşsun o aıleden.Gençligine yazık o adamdan sana koca olmaz.!

Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
boşan ama hırsızlık için kv ye dava aç. koca müsveddesinden de maddi manevi tazminat iste mahkemede. altınlarını al mutlaka.
ne pislik insanlar bunlar.

bu konunun 1 ayı 10 yılı olmaz, o hödüktende sana koca olmaz. kaynanaya hırsızlık davası, kocana tazminat. hiç acıma, hiç korkma, hiç AFFETME! olur böyle şeyler, kafaya takma, kendine yeni hayat kurarsın. cahil cüheyla hırsız bir kadın ve buna göz yuman bir adam için kendi hayatını ortaya atman çok saçma. değmez. konular kapanınca feraha çıkacaksın.

Back