bir ayı geçti kpss açıklanmadı!!!!!

anladım canım saol
benim arkadaşımda bu sınava girdi ben şu ilde işe başlıyorum kpss den sonra dedi bende kadro olduğu belli değil nasıl girceksin dedim cevap vermedi onun için sordum

canım mağlesef bunları yaşıyoruz...
zaten kadro gene çok az olacak
çoğunluk imam müezzim diyanet ordanda devletin başka kadrolarına geçiş yapacaklar
bizim hakkımızı yiyecekler
bize bir şey kalmayacak

başlicam ama bunların tatiline yaa 3 5 kişi tatil yapıcak diye milyonlarca kişiyi bekletiyorlar yaaa

walla artık hergün ösym sayfasına bakmaktan gına geldi açıklansaydı psikolojimiz bozuldu yazık bizede puanlarımızı öğrenecezde sonra tercih yapacazda falan fistan neyse hakkımızda hayırlısı kızlar allah emek werenlerin emeklerini boşa çıkarmasın amin

zeynep aynı canım iş yerinde sürekli ösym.gov.tr yi tıkla sonra F5 le sayfayı yenile sonra bir daha bakk eve gel dur belki açıklanmıştır de bidahaa bak işe git yanındaki bölümde çalışan arkadaşa sen bakarmısın die rica ett sonra dayanama ve ankarayı araa

kızlar yarın açıklancak inş.sınav inş.herkes için hayırlısı olurr allah gönlünüze göre versin

özlemcim nerden biliyorsun duyummu aldin tatlim?? Bana ankarayi aradiğimda adam bu hafta içi veya en geç 3 kasima kadar açiklanicak demişti :KK43:

özlemcim nerden biliyorsun duyummu aldin tatlim?? Bana ankarayi aradiğimda adam bu hafta içi veya en geç 3 kasima kadar açiklanicak demişti :KK43:

canım bana da bir arkadasım soyledı o da saglam bir yerden duymus bnde aynen sizin gibi bekliyorum ama öğlen oldu açıklanan bişey yokk:eek:klava::kızgın::kızgın:

yok özlemim hala yok yani 2008 Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarından Kaydı Silinen Öğrencilerin Yerleştirme Sonuçları açıklandı fakat bizler hala saf gibi bekliyoruz BEKLETİLİYORUZZZ

açıklanma tarihi de yazmıyor. Dalga geçiyorlar resmen. İşi gücü yok beklesinler diyorlar galiba. hayırlısı bakalım. Beklediğimize değer inşallah sonuçlar

ya yeter artık bu ne her sabah acaba bu gün açıkladılar mı umuduyla uyanmaktan sıkıldım açıklıycaksa açıklasınlar sinirlerim bozuldu

bende bir ben telaş yapıorum sanıyordum birde bneım nette prob var bır haftadır sık gıremedım ıyıce sınırlerım bozuldu kac aydır evde sıkıldım hergun kontrol etmekten beklemekten offyaa ben bide sözleşmeli ögretmenlık düşünüorum arklar onunu basvurusu en son 31 ekim die duymustum ve puan gerekıo basvuru ıcın ama daha bısı acıklanmadı arkadaslar cok telaslıyım bu konuda bana acil yazabılcek bırı varsa sevınırım?????yarın son mu acaba eger oyleyse ben bu şansı kacıracakmıyım ??:KK43: of ya arakdaslar bılgısı olan ve benım gıbı dusunen yazabılrıse cok sevınırım :S

bugün 31 ekim ve şu saat itibariyle hala açıklanan bişey yok :)

ben kendimi çok kasmıyorum, 70 barajını aşsam bile torpil olmadan atamamın yapılması hayal gibi bişi :) ama en azından işim var çok şükür

buna rağmen 2 gündür rüyamda kpss sonuçları ile uğraşıyorum :çok üzgünüm: hakkımızda hayırlısı inş :çok üzgünüm:

bu ayın 3'ünde 5. senemize giriyoruz ve hala aynı yerdeyiz :KK43: lanet olsası kpss'yi bekledik al işte sınavada girildi ama oda sanki inat eder gibi bize özel gibi sonuçlar açıklanamadı gitti eminim biz sınava girmeseydik çabucak açıklanırdı lanet olsun bu sınavada bu sistemede :KK43:

çok çok haklısınız arkadaşlar.. çoktan açıklanmış olması gerekirdi.
acaba bekledikleri bir şey mi var? O kadar insan bu sınava umut bağlamış,beklerken ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım..
öss ye de 1,5 milyon insan giriyo ama 20 günde açıklıyorlar.. ne farkı var acaba? iki sınavıda ösym yapıyor..

kpss turkiye 2. si atamamıs gulerim bu duruma :) benim hiç umudum yok istersen 80,90 al hiç bise olmicak iste burası turkiye :) torpil varsa girersin yoksa bosuna dirsek curutursun

X