Merhaba evet daha önce denedim yine aynı şey olduMerhaba, diyetisyen denediniz mi?
Çok teşekkür ederim tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak çok yorucu gardrobumun yarisi m beden kiyafet kilo verdiğim dönemde aldiklarim bazıları etiketi üstünde kaldı bir daha giyemedim bir yarısı da XXLCanım benim allah yardımcın olsun. Kilo vermeye çalışmak ciddi anlamda zor ancak çoktan çok azdan az gider diyerek kendini şöyle umutlandırabilirsin senden daha zayıf birisi aynı şekilde diyet yapsa sen o kişiden daha kolay kilo verirsin. Kilo verme hızın artar ve tartıda sonuç görmeden ne yazık ki mutlu olamıyoruz. Umudunu kaybetme seni abur cubura iten durumlardan kurtulmaya çalış bence. Bir dönem aldığım bir kaç kiloyu vermek için diyete zorladım kendimi ancak hayatımda hiç bu kadar zorlanmamıştım canımın çektiğini yemek istiyordum doğruluğunu bilmediğim için öneri değil ancak abur cubur yerine meyve koydum ben. Şimdi meyvenin de kötü olduğunu söylüyorlar, istersen bir doktor kontrolüne git burda saxenda kullananlar olduğunu okudum ona benzer bir ilaç bünyene uygunsa verebilir işini kolaylaştırır. Doktor kontrolü olmadan hareket etmemeye çalış.
Aslında 2 ay sonra izne çıkicaz 2 ayda 15 kilo vermek istiyorum ama bu biraz zor onu yapamam diye belli bir sayı vermek istemedimNeden 1 ay peki? Benim kardeşimin düğünü var 1 ay sonra. Ondan başladım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?