Bir ayda dik durmak?

sliuistu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
378
0
arkadaşlar ben polis olmak istiyorum ama ne yazık ki duruş bozuklugum var tahminen bir ay sonra mülakatlar olacak ve orada dik duramazsam eleme yapıyorlarmış..1 ayda dik durmak için ne yapabilirim..lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin:18::KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende dik duramıyorum canm kollarının arasına sopa geçir ve bir sağa bir sola dön hem belini inceltiyor hem sırtını dik durmaya alştıryr bende yapmaya başlaycğm gittikçe eğiliyorum ve sırt ağrıları yaşıyorum bu yüzden.

Dik duruş korseleri var, bir tane onlardan edinebilirsin. Yapısal bir sorununuz yoksa 1 ayda vücudunuz dik durmaya alışır. Ama sürekli kullanmanız lazım.

Dik duruş korseleri var, bir tane onlardan edinebilirsin. Yapısal bir sorununuz yoksa 1 ayda vücudunuz dik durmaya alışır. Ama sürekli kullanmanız lazım.

ben de korse var ama o korseyi takmak ölüm gibi arada kullanıyorum zaten bu bir aylık süreçte acısına her şeyine katlanıp kullanacagım..bu arada sırtımı kuvvetlendirecek hareketler yapsam hem kullanıp hem egzersiz acaba bir ayda dik durmam mümkün müdür? çünkü genelde 4-5 ayda ancak durursun diyorlar :26::26:

Bilmiyorum ama istekli olursan birazda tahammül edebilirsen (korse kullanamı çok meşakkatlidir) en azından mülakatlarda idare edecek kadar düzelirsin. Mesela ayakta dururken bütün sırtınla duvara yaslan, otururken özellikle dikkat et, sert yatakta sırtüstü yastıksız yatmayı dene.

Bu arada ne zamandan beri duruş bozukluğunuz var?

bilemiyorum sanırım ergenlikten itibaren başladı
diyebilirim yaşımda 25 elimden geleni yapacagım inşallah düzelir ya

Ben de polis olmak isterdim ama boyum elvermedi. Senin sorunun düzeltebileceğin türde bir sorun. Yeterince çalışırsan eminim polis olabilirsin. Biraz sabır sadece.

boyun kaç ki benim 168 cm eksik ölçüyolarmış orada..bir de bana moral verdin ya..allah razı olsun dün bir forumda okudum dik duramayanları haklı olarak eliyorlarmış nasıl moralim bozuldu..daha önce çabalarım vardı dik durmak için ama sanırım bugünden itibaren daha sık çalışmalıyım şimdi iki hareket yapayım dedim öldüm

bence bu öneriler işe yarayabilir bende deneyeceğim ama korselerin çok sağlıksız olduğunu okumuştum.

X