Bir ayda 2 ölüm birden yaşadım cok kötüyüm

askkolik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
merhaba
gurbette öğrenciyim konusabılecegm pek kımsede yok onun için burda paylasmak istedim derdimi konusmaya cok ıhtıyacım var cunku.biz 7 kısılık bı aıleyz dedem ve babannemde bızımle yasıyo dogdugumdan berı hep bırlıkteydık canımdn cok sevıyorum onları.Bu somestr tatılınde eve gıttm dedem bayagı hastaydı gozlerı gormuyodu ztn 3 yıldır sımdıde bazı seylerı hatırlamamaya daha dogrusu hep eskı seylerı hatırlamaya basladı sankı o zmnlarda yasıyomus gıbı konusuodu 30 sene once yaptıgı seylerı suanda yapıomus gıbı anlatıodu onu oyle gormeye dayanamıodum snra babamlar 2 subat aksamı hastaneye goturduler dedemı kotulesmıstı bız evde kaldık cunku dıger dedemde annemın babası yanı kanserdı yalnız yasadıgı ıcın bıze getırdıler annemler bakmak ıcın bzde onunla kaldık evde.Aradan 1 saat fılan gectı babam annemı aradı babamı kaybettık eve getırıcez birazdn dıye annem bıze soyledıgınde ınanamadım nasıl olurdu ya elınde buyudugum dogdugumdan berı aynı evde yasadıgım dedem ölmüs ben abımı aradım ınanamadıgım ıcın o da soyledı ve ben oldugum yere yıgılıp kaldım ılk defa hayatımda boyle canımdan bırısı öldü ne yapacagımı sasırdm snra 7 gun mevlutu okunduktan snra bn okudugum yere gerı dondum dun yanı 22 subattada dıger dedem ölmüs bana soylemedı annemler gıtmeyeyım dıye cenazeden sonra soyledı annem.Ya kendımı cok caresız hıssedıyorum annemde gelme derslerıne bak dıyo yalnız kaldım burda elımden hıc bısey gelmıo dua etmekten baska bıraz uzun oldu sanırım yazım ama ıcımı dokmem gerekıodu kusura bakmayın

Başınız sağolsun canım

oncelikle basin sagolsun
atlatmasi biraz zor oluyor bu bir gercek.
su an acin taze
ama en fazla 1 ay icinde unutursun
unutmak da degil de en azindan acin biraz olsun hafifler
sadece metanetli ol !
Allah sizlere omur versin

Başın sağolsun,mekanları cennet olsun.Allah sana sabır versin.Kolay değil,ailenin temel direkleri büyüklerimiz.Dua ediyormuşsun ne güzel,bizim yapabileceğimiz o kadar zaten,biraz olsun rahatlarsın en azından.Ağlamıyorsan ağla,içini dök,ağlamak iyi geliyor insana.Öteki türlü,duygular kilitlenip kalıyor.Ölüm acısı yaşamayalım,sevdiklerimizi kaybetmeyelim istiyoruz ama sonuçta hepimizin gideceği yer orası.Ne diyelim,Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

başınız sağolsun :85:

başın sağolsun canım.
kabullenmek tabi ki zor ama her insan birgün gözlerini hayata yumacak.
dedenler torunlarını görmüş, sizinle doya doya yaşamışlar.
acın hafifleyecektir zamanla.

Çok üzücü. Şükürler olsun ki çok sevdiğim birini vermedim toprağa. Allah'ım sen sağlıklı uzun ömürler ver sevdiklerimize. Başınız sağolsun. Sabırlar dilerim...

öncelikle başınız sağolasun diyerek başlamak istiyorum mekanı cennet olsun ikisininde inşallah.

Bende ölümle ilk ortaokuldayken tanışmıştım dedem vefat etmişti.o zaman o kadar ağır gelmiştiki kaldıramam alışamam demiştim ama herşey biz insanlar için sanırım.Sonrasında halamı kaybettim 28 yaşında 2 çocuk annesiyken.Dedemin acısını unutturmuştu canım halam.İnşallah rabbim sana acısını unutturacak başka acı tattırmaz sana.Tekrar başınız sağolsun

gözlerım doldu ,burunum dıregı sızladı resmen

ben ölümle daha gecen yaz tanıstım ..

bı tanesı 46 yasında kı cnım dayım ..arkasında gencecık kalan yengem cocuklar..

bı tanesı esımın enıstesı ,babası yerıne koydugumuz adam daha 45 yasında 10 yasında oglu varken

daha oncelerı cocuktum belkı ne dedelerımın ölüşü ne de ninelerimin ölüşü benı bu kadar yaralamıstı

aralarında uc ay vardı kaybettıklerımde..

depresyona gırmıstım babamdan küçükler daha ya babamda gıderse ,ya annemde bı kac seneye kadar dıye sureklı aglıyordum..

bak yıne algıyorum ,acısı hıc gecmıyor sureklı aklına gleıyor ama en azından tournlarını gomusler
gözü arkada kalacak en azındna gırılerı yok..

Allah rahmet eglesın ..

Başınız sağolsun,mekanları cennet olsun..
Konunuz içerik nedeniyle ilgili bölüme taşındı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…