Bir ayda 13-20 kilo verdiren sıvı diyeti yapıyorum

evettt bende yeni aranıza katılmış biriyim :) çok çok heyecanlı ve hevesliyim.:KK68: sizlerinde desteğini bekliyorum. suan 72 kiloyum. tartılamayacağım sanırım ama çok giymek istediğim bir pantalonum var onunla kendimi motive ve test edeceğim. haydi bakalım :KK73::KK73:

175 boyunda 93 kiloyu 20 kilo vermek istiyorum tabi üstü olursa muhteşem olurda:KK55: iki tane kızım var ikisinden sezeryan oldum ikincisi biraz zorladı kilo veremiyorum kendime hakim olamamış büyük faktörü var

Evet yarim kase mercimek corbasi ictim, 1 yemekkasigi patates puresi ve 3 kasik yogurdu karistirip yedim. Kendimi cok iyi hissediyorum. :21::KK73:

Kizlar selam deli gibi spora basladim zumba step plates ucu karisik ustune alet calisip kosu yapiyorum okadar zinde hissediyorumki bugun sadece 1 bardak portakal suyu yanina ceviz sabah su oglen mercimek coebasi ama ben yagli ve soslu yiyorum annem oyle yapiyo yanina 1 adet soğan yanina da kucuk kase yogurt yedim 2 3 yemek kasigi kadar aksama kadar hicbise yemedim sadece su ictim sakiz cggnedim kizlar bende acayip farkediyo istedigim kiloya ulastigim zaman sizlere eski halimle yeni halimin fotosunu aticam kizlar okulumla ugrasiyodum yazamadim ama carsambadan beri bozmustum diyeti ama gunde 1 ogun yiyodum simdi yine basladim mezuniyet ayagina yemege gittik aksam sonra dedim ptesi yine baslarim basladim iste 2hafta yaptim ustune bi bozmak lazim di kizlar yani hatta 3 haftaya girdim 3.gunu bozdum iste oyle ben acayip zinde hissediyorum hafif hissediyorum boyle az yiyince cok yemek artik cile gibi geliyo yiyince hemen mesela yorgun hissediyodum agirlasiyodum uykuk geliyodu ne geregi var yani kizlar

ooo süpersin Buurcuu :rolleyes:. bende 3 haftayı görmek istiyorummmm. yapıcam çok kararlıyım. kesinlikle insan az yiyince kendini daha iyi hissediyor.
sabırsızlıkla o halimi aynada görmek istiyorumm:KK9::rolleyes:

Kızlar 22 sayfanın hepsını tek tek okudum, erınmedım cunku ıstıyorumm.! :confused: hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum oyle gaza geldımkı gece gece :nazar: aılemle yasıyorum unıversıte2'deyım.(21 yas) suan regl odem fılan her neyse 80 kıloyum ne yazıkkı, boyum 166 cıvarında. yarın sabah uyandıgımda bı fıncan sıcak suya bıraz lımon sıkıp ıcmeyı dusunuyorum. oglen yogurt ve erık-kıraz aksam da domates corbası yapıcam kendıme aralarda da kahve/yesılcay tabıkı :KK68:artık aranızda bende varım. suyumu da 1.5 lıtre gıbı ıcıcem.. arkadasımda gelıcek beraber spor salonuna da yazılıcaz bıraz yuruyus bıraz havuz keyfı derken kurtulucam kılolarımdan :KK53: hedef 55 3 ayım var bunun ıcın.. ha bu arada gunde 500 ıp atlıcam.. her gece gunun raporunu verıcem sıze fıstıklar:KK15:

Günaydınlar :)
bugün aynadaki değişimime inanamadım:rolleyes:, dün yemekten sonra bol bol çay ve su içtim. kendimi hiç bu kadar hafiflemiş hissetmemiştim.:KK9:
en güzeli de daha sadece 1. günü yaptım,bugün ıkınci günümdeyim. haydi bakalım hedefe devam. 54 kilo olmak istiyorum :KK73:

Kizlar bise sorucam ya fasulye yesem bise olurmu yada şöyle bildiginiz mercimek corbasi gibi agzi dolduran bi corba varmi ya mercimek corbasi gibi yogun bi corba yani hani fasulye var evde sebze çorbası oyle domates corbasiyla kimse doymaz 2. 3. Tabagi yer oyle yapinca cok siskin hissediyorum ve kilo vermiyorum 1 ogun yiyebilecegim fasulye olabilir mi acaba kizlar canim da cok cekti hergun mercimek corbasi yemekten bikmak istemiyorum oglene kadar yazarsiniz insallah yapipta yiyim hemen aciktim cunku

burcu bende yenıyım kuzucum hıc bılemıyorum.. bende corbayla alakalı bırsey sorucaktım sıze.. mercımek corbası ıyı guzel de dedıgın gıbı.. baska bı corba daha var aklımda yogurtlu soguk mısır corbası ıcebılırmıyıızzz.? :kk77:

Yediklerimizin mama kivaminda ya da sivi olmasi gerektigini yazmislar diger topicte. Aslinda bir ogun olarak tuketebilirsin bence cunku diyete uyumun olmaz obur turlu, birakip tekrar baslayip durursun.
corba konusuna gelince , yogurtlu corbalar olur aslinda ama misir olmaz icinde daha oncede dedigim gibi cok taneli olmamali.

Tarhana corbasi fln olabilir, yogurtlu ispanak corbasi fln gibi aklima baska gelmedi. Bide mesela az yagli pismis kabakla yogurt yenebilir ama dedigim gibi cok sık olmamali bence, bu diyetin mantigina uymuyo cunku. En alternatif olarak mide ameliyati sonrasi beslenme olarak bakabilirsiniz:KK66:

Anladım canım zaten cevap alana kadar yemedım. gunumu ozetlıyım o halde ben :KK45: sabah uyandıgımda(9 suları) 1 lımon sıktım bır fıncan ılık suya.. ıctım bı guzel sonra 10 gıbı salatalık domates yedım ama yarım yarım.. saat 1 gıbı bı fıncan yesılcay ıctım. bılıyorum bıraz fazla ama ılk gun malum :psaat 5 gıbı domates corbası ıctım 1 kase. suan aclık hıssım yok acıktıkca sekersız kahve/yesılcay vs dusunuyorum.. butunleme sınavlarım var dısarı cıkıp yuruyus yapamıyorum maalesef 500de ıp atladım :KK73: umarım ıyı bı baslangıc yapmısıımdır, fena degıl sankı.? :KK22:

Kizlar dun diye yaziyim dun bana bisey oldu kalktim portakal suyu ceviz falan yedim sonra 2 tane kiraker attim ağzıma pizza kraker adet oncesi bi aclik basladi bende valla kasiklarim sisti siskinlik oldu sonra oglen 2 bucuk 3 gibi yesil sulu fasulye yanina sogan yedim allahm bir hosuma gitti anlatamam.. aksam olana kadar bir tane de yesille siyah karisimi bi erik yedim yada yeni olgunlaşan siyah erik sonra spora gittim geldim dus falan ben kurt gibi yoycek ariyorum etrafta sonra mutfata bi paket kraker buldum pizza onu aldim baktim kalorisine iyi dedim yiyim yanina 5 yudum falan seftali suyu ictim guzel olmadi gittim cay yaptim sonra aci biberle yedim sonra 2 tane de sarimsak yedim hala actim en son gittim erik yikadim bitane birazda cilek yikadim dedim tamam ayi olacam en son psikolojik doydum tiksindim ama agzim hala ac yani agzim istiyo sanki gel gel diyo yiyeceklere

X