Bir atanma konusu

Yok yahu ben kafamda senaryo olarak böyle düşündüm en kötü durumda. Hani hic bi care bulamazsak en kötü o bakar. Cunku hic boyle birsey tecrube etmedigimiz için aklimiza diger olasiliklar net gelmiyor. Cocuk icinde şunu diyebilirim texas ta yaşıyor ama kişiliği resmen bu. Ben bile oyle kibar naif degilim ama kendi ruhu bu neyleyim :/

Kurulu bir düzeniniz, karı koca çalıştığınız işleriniz ve okula giden bir çocuğunuz varken; hiç gitmediğiniz, görmediğiniz bir yeri atanmak üzere yazmanız çok saçma.

Abimiz ne iş yapıyor orda bulunacak bir şey mi?
Şaştım kaldım Esencılıs ocuğu böyle olur mu kardeşim bence siz yetiştirememişsiniz, annem de öyle bir yerden geliyor kadın bitirim kadın bir fırtına siz bu işi bilmiyorsunuz iddialıyım

Bacım arkadaşınin adı dilan diyelim icinde lan hecesi var diye adını söyleyemeye cekinir kabalık mi yapıyorum diye. Ciddi ciddi bunu sordu bana çocuk ya.

Lan da demiyor bir kufur ismi var adının hecesinde diyor. Kapımızın önünde cocuklar her gun ana avrat dumduz gidiyor onlari duydukca şok geciriyor

Ben bu yorumu çok haklı buldum şu an. Istanbulda başlayıp 2 3 seneye sakin bir yere kaçmak en iyi senaryo sanırım, teşekkür ederim

Öncelikle hayırlı olsun, neye karar verirseniz o da sizin için en hayırlısı olsun :)
Üç dört sene dişimi sıkarım tayin hakkım olunca geri başka yere giderim diyorsanız memuriyet güzel bir seçenek tayin hakkınız ne zaman oluşursa süreler değişiyor çünkü :)
İstanbul ile Yozgat kıyaslamasına girmeye lüzum yok, bir kere çevre değişecek, alışkanlıklar, uyum, insan bunların alayı değişecek.
Ama İstanbul maddiyatına göre Yozgat sizi zorlamaz bu da bir gerçek.
Kendi halinde sessiz küçücük bir il Yozgat, kararnameniz çıktı ise veya başlama süreniz bence havalar iyice bozmadan bir Yozgat'a haftasonu gözlemlemek için gelin. Bakın öyle karar verin. Kişiye göre değişir kimi için mükemmel kimi için kötü yer gelebilir hem Yozgat hem İstanbul

İsviçreye falan yatılı okula götürün bence küçük matmazeli, siz de artıık Bağcılarda mıı yaşarsınız Yozgata mı gidersiniz ne yaparsanıız

Ben yukarda bir hanfendinin düşüncesini cok mantıklı buldum şu an. Cocuk kendine yetene kadar istanbul, istanbulda uzaga atanirsam şehir ici tasinirim. Hatta belki günes gören evim olur istanbulda o sureye kadar ölmez de sağ kalırsak sanırım tayinimi yozgat degil de bir canakkale bir izmir gibi emeklilik sehirlerine aldırır bir de oyle denerim.

Insan stres altında olunca bunları da akıl edemiyormus bakın

Hepinize teşekkür ederim. Bi tanesiniz

Ben bu yorumu çok haklı buldum şu an. Istanbulda başlayıp 2 3 seneye sakin bir yere kaçmak en iyi senaryo sanırım, teşekkür ederim
Zaten sürekli bi personel değişimi oluyor illa geçersiniz sakin alt bölgelere hiç riske girmeyin şehir mekan çocuk düzeni derken ne güzel mis gibi atanmışsınız. Hangi sektördesiniz?

Kızımız tek başına yapamaz evde biz işteyken. Bildiğimiz tanıdığımız kimse yok orada. Onunla kalması gerek
Kizinizdan neden bebekmis gibi bahsediyorsunuz ?
9 yaşına gelmiş yahu okulu var bu çocuğun okula gidecek.
Okul olmasa kursa gider hobileri olur vs.
Ayrıca Yozgat merkeze gidip gelmek zor değilse merkezde oturup git gel yapabilirsiniz.

Zaten sürekli bi personel değişimi oluyor illa geçersiniz sakin alt bölgelere hiç riske girmeyin şehir mekan çocuk düzeni derken ne güzel mis gibi atanmışsınız. Hangi sektördesiniz?
Adalet bakanlığına atandım memur olarak. Ne yapicam orda o da belli değil. Keşke mubasir yapsalar beni ya da yaz kızım olsam

Tebrik ederim ne güzel atanmışsınız
Senelerce bunun için dirsek çürütüyor insanlar kıymetini bilin bence
Boğazlıyan küçük bir ilçe ama kötü de değil diyorlar
Ayrıca Kayseriye çok yakın gezmek için alışveriş için oraya gelirsiniz

izmir e gelin isterseniz şu an beğenilmek ilçelerde bile kiralar 20 bin tl bandında. gidin küçük bir ile mis gibi yaşayın. mesela benim eşim iç anadolunun bir ilinden. ailesinin yaşadığı kasabada kiralar 3 bin tl bandında. ben mesela memurum o kasabada da şu anki yerimde de aynı maaşı alacaktım ama o ilçede yaşasam 3 bin tl kira verecektim vs vs. yani duruma maddi yönden de bakabilirsiniz bir tik. İstanbul un bir başka ilçesine tasinsaniz çıksanız tayininiz kira ücretlerini de göz önünde bulundurun derim. beni baglasaniz istanbulda durmam. haaa yaşayan bağımlı olan çok kendilerince haklılar. yaşasam ultra lüks sitelerin villaların içinde başımla beraber. İstanbul a can kurban. ama ki ahırda bozma (afedersiniz) sıkışık tepisik Afgan Suriyelilerin içinde tövbe ki yaşamam. kararınız oldukça zor ama ne mutlu ki sonu güzel olacak. memur olmak bence çok güzel garanti maaş. mis gibi. iyi seçimler

Adalet bakanlığına atandım memur olarak. Ne yapicam orda o da belli değil. Keşke mubasir yapsalar beni ya da yaz kızım olsam
Allah kolaylık versin eğer ki hizmetli olarak atandiysaniz yapacağınız iş temizlik oluyor ilçelerde. nerden mi biliyorum

Teşekkür ediyorum cidden zor atanmak, insanlar kendini heba ediyor bu yolda. Yani boğazliyan yazmasam belki ben de atanamayacaktım. Son tercihlerimde yazdim hani burası olmasa hiç olmayacaktı diyeyim kısaca.

Teşekkür ediyorum cidden zor atanmak, insanlar kendini heba ediyor bu yolda. Yani boğazliyan yazmasam belki ben de atanamayacaktım. Son tercihlerimde yazdim hani burası olmasa hiç olmayacaktı diyeyim kısaca.
Allah hakkınızda hayırlısı versin

Ayy evet izmir antalya fln hepten uçtu. Istanbul zaten ayyuka çıktı. Benim şansım kendi evim olması. Sanssizligim evin varoşlarda olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…