bir aşk hikayesi.....

zeylan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
19
0
0
Manisa
ben henüz 15 yaşındaydım onun bana aşık olduğunda her zaman reddettim onu çünkü o zamanlar aşka inanmıyordum her yerde karşıma çıkıyor peşimi bir türlü bırakmıyordu büyüklerime söyledim istemiyorum dedim ama hiç anlamadı inadına ısrarcı davrandı tam 3yıl peşimden koştu ama ben hala istemiyordum sonra bir gün arkadaşım biriyle tanıştırdı ilk görüşte aşka işte o zaman inandım aşık olmuştum ona karşı tarafı bilemem teklif etti ve balıklama atladım 2ay çıktık daha sonra ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldık ama ben onu unutamıyordum ama hala diğeri peşimden koşuyordu neyse bazı aile sorunlarım yüzünden bunalıma girmiştim ve başımdan kötü bir olay geçti herkez artık bana kötü gözle bakıyordu ve bazı arkadaşlarım bile benden uzaklaşmıştı ama ben suçsuzdum yani onların zannettiği gibi biri değildim ve dönemde bile benden vazgeçmeyen yine oydu hayret etmiştim neden neden hala dedim ben sana aşığım dedi ve benimle konuşurken elleri titriyordu gözleri aşkla bakıyordu işte o an anlayabildim beni gerçekten sevdiğini bana aşık olduğunu o günden sonra görüşmeye başladık o çok mutluydu her zamankinden daha çok geliyordu 4yıldan sonra istediği olmuştu ama bu seferde askerliği geldi askere gittiği gün çok ağlamıştım o kadar çok alışmışımki ona sanki bir yanım eksik kalmıştı askere gittikten 2 ay sonra ailesinin beni gelin olarak istemediğini öğrendim onu kendimden soğutmak için mektuplarına cevap yazmadım ve onu aldatmış takliti yaptım izine gelince beni kaçırmak istedi ama ben kaçmadım daha sonra askerden gelince apar topar nişanladılar ama o yine bana geliyordu bende ona aşıktım artık 6sene sonunda her gün buluşuyorduk ve 3 4 ay sonra nişanlısından ayrıldı ben senden ayrılmam seni bırakmam dedi 3yıl uğraştı ama annesi bir türlü beni istemedi birbirimizi deli gibi seviyor aşıktık ama sonra ona annesi büyü yaptırmış ayırma ve soğutma büyüsü beni bıraktı ailesinin bulduğu biriyle evlendi benmi yıkık dökük kalmıştım nasıl bırakır beni dedim büyü olayını daha 2sene oldu öğreneli ve gözüm kapalı attım kendimi ve evlendim şimdimi oda mutsuz bende mutsuz hayat işte paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…