- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Kudra hanım ilk defa tamı tamına aynı fikirdeyiz çok şaşkınımAdamın kıza eşiyle kavga ettiğini söylemesinde sorun yok. Söylemese “bana aşkım deme lütfen” dese kız işin ciddiyetini anlamayıp devam edecekti muhtemelen. Belli ki laubali bir karakter. Kadını araması efsane yalnız, yüzsüzlüğün nirvanası.
Bu diyarların en geniş kadını olabilirim, bir çok kez konya ovası iltifatı almışlığım vardır. Ancak biri (özellikle iş arkadaşı) eşime aşkım dese rahatsız olurum. 20 yıllık en yakın dostuma aşkım demem. İnsanın ayarı olmalı çünkü. Şunu düşünemeyen insan da ne bileyim
Farklı fikirde olunacak bir konu değil ki. Birine yürümüyorsan, flört etmiyorsan, sevgilin falan değilse aşkım demezsin. Nereden arkadaş olduğunun bir önemi yok. O yüzden sevgilisi şöyle yakışıklı böyle yakışıklı güzellemesini de yemedim ben. Hatun adama yürümüş, şimdi yok karakteri öyle yok herkese öyle der diye hafifletiliyor mevzu bence. Akıl sağlığı yerinde olan her insan bunu ayırt edebilir bence.Kudra hanım ilk defa tamı tamına aynı fikirdeyiz çok şaşkınım
Etrafımda hep erkek arkadaşım fazla olmuştur şu an en yakın dostum da bir erkek böyle bir şey aklıma gelmez . İş arkadaşına girmiyorum bile
bencede ortada bi yürüme var ya da kadın cidden çok laubaliFarklı fikirde olunacak bir konu değil ki. Birine yürümüyorsan, flört etmiyorsan, sevgilin falan değilse aşkım demezsin. Nereden arkadaş olduğunun bir önemi yok. O yüzden sevgilisi şöyle yakışıklı böyle yakışıklı güzellemesini de yemedim ben. Hatun adama yürümüş, şimdi yok karakteri öyle yok herkese öyle der diye hafifletiliyor mevzu bence. Akıl sağlığı yerinde olan her insan bunu ayırt edebilir bence.
Laubali olma ihtimali benim aklıma yatmıyor. Normal iq ve eq seviyesine sahip her insan evli bir iş arkadaşına nasıl hitap etmesi gerektiğini bilir. Kadın çalışabildiğine ve sosyal ilişkiler kurabildiğine göre bunlarda problem yok. Geriye sadece adama yürümek kalıyor. Kadını arayıp özür dileme mevzusu da tamamen adama şirinlik yapmak için bence.bencede ortada bi yürüme var ya da kadın cidden çok laubali
O zaman konuda eksiklik var ortada bir flört varsa erkek de bunun kokusunu almış rahat rahat yürümüştür.Öyle olmasa bu kadın hala adamla aşkım cicimli konuşamazdı. Efendi diye bahsedilmesinden konuda ayrı bir ironiLaubali olma ihtimali benim aklıma yatmıyor. Normal iq ve eq seviyesine sahip her insan evli bir iş arkadaşına nasıl hitap etmesi gerektiğini bilir. Kadın çalışabildiğine ve sosyal ilişkiler kurabildiğine göre bunlarda problem yok. Geriye sadece adama yürümek kalıyor. Kadını arayıp özür dileme mevzusu da tamamen adama şirinlik yapmak için bence.
Muhtemelen adamın da hoşuna gitmiş durum karısı görene kadar sesini çıkarmadığına göre.O zaman konuda eksiklik var ortada bir flört varsa erkek de bunun kokusunu almış rahat rahat yürümüştür.Öyle olmasa bu kadın hala adamla aşkım cicimli konuşamazdı. Efendi diye bahsedilmesinden konuda ayrı bir ironi
Ne desin Mahmud mu desinİş arkadaşına aşkım denmez. Saçmalamış arkadaşınız.
Yurumek falan bılemem de var böyle tıplerFarklı fikirde olunacak bir konu değil ki. Birine yürümüyorsan, flört etmiyorsan, sevgilin falan değilse aşkım demezsin. Nereden arkadaş olduğunun bir önemi yok. O yüzden sevgilisi şöyle yakışıklı böyle yakışıklı güzellemesini de yemedim ben. Hatun adama yürümüş, şimdi yok karakteri öyle yok herkese öyle der diye hafifletiliyor mevzu bence. Akıl sağlığı yerinde olan her insan bunu ayırt edebilir bence.
tabi o kesin asıl suç onda zatenMuhtemelen adamın da hoşuna gitmiş durum karısı görene kadar sesini çıkarmadığına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?