bir arkadaşım bana hikayelerini gizlemiş

aysunozx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
52
55
3
25
Geçtiğimiz aylarda yaşadığım hamilelik düşük ile sonuçlandı. Benden birkaç ay sonra arkadaşım hamile kaldı. Tebrik ettim güzel dileklerde bulundum. Gördüğüm faydalı videoları onada attım. Vs vs. Bir baktım ki kız bana tüm hikayelerini gizlemis. 1 hafta önce de kız kıza kahve içmeye çıkacaktık. Son dk bir bahane ile gelmedi. O gun farketmedim ama bugünde hikayesini gizledigini anlayınca emin oldum benim olduğum ortamdan kaçtığına. Nazarım falan değer sanıyor sanırım. Nekadar kırılıp üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz elim ayağım titredi. Bu art niyetini Farkettigimi bilsin istiyorum . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim

Sadece sizden mi gizlemiş belki sadece Ailesi görsün istemiştir.

Belki. De üzülürsünüz diye uzak duruyordur.
İnanın üzgün değilim kendisi ben düşük yaptığımda zaten bana geçmiş olsun vs demedi asla. Sağlıklı olsa düşmezdi bebeğim hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim. Bu davranış çok kırıcı.

Bence farkettiğinizi bilmesin. Kızın negatif enerjisini almayın üzerinize hiç. Kendinize odaklanın. Umarım sağlıkla siz de yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Siz de onunla diyalogunuzu sınırlandırırsınız o dönem..
Haklısınız aslında herkesi kötü kalbi ile başbaşa bırakmak lazım. Kişi kendinden bilirmiş çünkü

Geçtiğimiz aylarda yaşadığım hamilelik düşük ile sonuçlandı. Benden birkaç ay sonra arkadaşım hamile kaldı. Tebrik ettim güzel dileklerde bulundum. Gördüğüm faydalı videoları onada attım. Vs vs. Bir baktım ki kız bana tüm hikayelerini gizlemis. 1 hafta önce de kız kıza kahve içmeye çıkacaktık. Son dk bir bahane ile gelmedi. O gun farketmedim ama bugünde hikayesini gizledigini anlayınca emin oldum benim olduğum ortamdan kaçtığına. Nazarım falan değer sanıyor sanırım. Nekadar kırılıp üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz elim ayağım titredi. Bu art niyetini Farkettigimi bilsin istiyorum . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Seni çok iyi anlıyorum bende düşük yaptım ve benimde arkadaşım 1 ay sonra hamile kaldı. O ilk benimle paylaştı hatta kan testi vermeye beraber gittik. Üzülmedim de bi buruk oldum çok yeni kaybetmiştim yoksa arkadaşım için çok mutluyum. Sizin arkadaşınız üzülürsünüz diye paylaşmamış olabilir çünkü hassas bir dönemdesiniz.

Seni çok iyi anlıyorum bende düşük yaptım ve benimde arkadaşım 1 ay sonra hamile kaldı. O ilk benimle paylaştı hatta kan testi vermeye beraber gittik. Üzülmedim de bi buruk oldum çok yeni kaybetmiştim yoksa arkadaşım için çok mutluyum. Sizin arkadaşınız üzülürsünüz diye paylaşmamış olabilir çünkü hassas bir dönemdesiniz.
Üzüldüğümü düşünseydi bence düşük yaptığım zaman geçmiş olsun diyebilirdi. Ama ne aradi ne mesaj attı o dönem hicbirsey yokmuş gibi davrandı. Maalesef bazı insanların niyeti belli oluyor. Tüm arkadaşlarımız görüyor ama bana gizli. Okadar kırıcı ki

Üzüldüğümü düşünseydi bence düşük yaptığım zaman geçmiş olsun diyebilirdi. Ama ne aradi ne mesaj attı o dönem hicbirsey yokmuş gibi davrandı. Maalesef bazı insanların niyeti belli oluyor. Tüm arkadaşlarımız görüyor ama bana gizli. Okadar kırıcı ki
Bence çok kalp kırmadan (hamile olduğu için) üzüldüğünüzü söyleyin ve bitirin

İlk ve tek hamile olanın kendisi olduğunu sanıyorsa demek ki.
Düşük yapanları veya tedavi görenleri zorbalamaları bitmedi şu saçma sapan fikirlerle.
Her yerde hamile birilerini görüyor insanlar, onların çocuklarına seçilmiş gibi nazar nazar nazar diye üfleyecekler sanki

Konuşun..
Belki de üzülürsünüz diye böyle yapmıştır.
Belki de paylaşımlarını nispet gibi algılar mı acaba kaygısıyla yapmıştır.
Konuşmadan bilemezsiniz.

İlk ve tek hamile olanın kendisi olduğunu sanıyorsa demek ki.
Düşük yapanları veya tedavi görenleri zorbalamaları bitmedi şu saçma sapan fikirlerle.
Her yerde hamile birilerini görüyor insanlar, onların çocuklarına seçilmiş gibi nazar nazar nazar diye üfleyecekler sanki
Ya aslında konu sahibini arayıp geçmiş olsun vs demiş olsaydı ben çok yargılamazdım. Ben de hamileyim bir arkadaşımla aynı zamanda hamileyiz eğer böyle bir durumda olsaydık bende paylaşmazdım hikayelerimi gizleyebilirdim ama bunun sebebi onu üzmemek olurdu. Bir iş arkadaşım da gebelik planlıyor ne soru soruyorum ne çok kendi sürecimden bahsediyorum çünkü üzülüp kırılabilir ne yaşadığını bilemem diyorum. Ben bebeğimi kaybetmiş olsam yakın arkadaşım için mutlu olurum ama görünce de içim buruk olur üzülürüm. Yani her zaman kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibinin arkadaşı arayıp geçmiş olsun dahi dememiş o yüzden ona yorum yapamayacağım 🌸

Çocuğum olmadığıni düşündükleri için herkes benden hamilelik haberini sakliyor. Hem akraba, hem arkadaş çevrem. Bebek düşünmediğimi bildikleri halde demek ki içten içe çocuğum olmadığını düşünüyorlar. İlk başlarda kırıldım ama sonradan bıraktım.
Nazar değil ama bence üzüleceğiniz için öyle davranıyor olabilir. Tam tersiyse görüşmeyi kesin.

Mesafe iyidir belki iyi belki kötü bir düşünce ile yaptı bunu bilemiyorum. Bende hiç bir sebep yokken canım öyle istedi diye hikayeleri gizledigim oluyor. Ama siz üzücü bir durum yasamissiniz. Eğer siz güzel şeyler öğretici videolar attığınızda iyi ılımlı bir sohbet havası esmiyorsa zaten bosverin uzak kalsın. İnsanlar herkesi fesat zannediyor

Ya aslında iyi yapmış bir yerde. Çünkü o muhtemelen mutluluğunu yaşamak istiyor ama hikaye atsa siz yeni bir bebek kaybettiğiniz için bebek paylaşımı görmek sizin canınızı acıtır gizlemekle iyi yapmış sizi de koruyan bir hareket yapmış. Buluşma işini bilemeyeceğim

Konuşun..
Belki de üzülürsünüz diye böyle yapmıştır.
Belki de paylaşımlarını nispet gibi algılar mı acaba kaygısıyla yapmıştır.
Konuşmadan bilemezsiniz.
aynen böyle bende böyle düşündüm
2. gebeliğimde uzun yıllar bebek isteyip de olmayan iş arkadaşım hayırlı olsun demişti aynı zamanda terfi gibi bişey de olmuştum
hangisine dediğini bilemedim teşekkür ederim x abla bende sevindim o bölüme geçtiğimi gibi cevap verdim
oda gebeliğini diyorum diyince tekrar teşekkür ettim
işyerinde hassas olabilir yanında bahsetme demişlerdi onlar demese de öyle yapacaktım
belki de ondan gizledi arkadaşınız A aysunozx

siz dışarıya üzgün görünmeseniz de içerlersiniz içten içe diye düşünmüş olabilir

Back