- Konu Sahibi womanwoman
-
Emin olun bilgim en az sizin kadar.
Öncelikle yaşam koşullarınızı iyileştireceksiniz...
Bu hastalıkta mutluluğun,inancın,psikolojinin önemi yadsınamaz...
Madem psikolojik destek aldınız, böyle bir aile ortamında bu kadar kayıtsız kalmanız çok ilginç...
Tüm bu olanları bu kadar soğukkanla kalmanız çok tuhaf.
Anlam veremedim gerçekten; beş parasız kaldığı için eşim döndü diyorsunuz.
Sonra da 3 elma, 2 muz, otobüs parası diyerekten maddi destek amaçlı kendinizi savunuyorsunuz.
Gelgelelim, değil 3 elma o adam size çuvalla muz,altın getirse o çocuğa o kavgalı ortamı yaşatmamalıydınız.
Maddi desteği pekala ayrı evlerde kalırkende yapabilirdi. Çocuğunuza sağlıklı ortam sunmanız için bunu yapmalıydınız.
Ben çocuğunuza ve diğer tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum...
Ama size bu konuda kesinlikle hak vermiyor, aksine kınıyorum...
Siz bir annesiniz; güçlü olmalısınız...
O çocuğun gözleri önünde de her ne olursa olsun güçlü durmalısınız...
Gözleri yaşlı,dayak yiyen,hakaretlere maruz kalan bir anneyi görmeye yürek dayanmıyor iken, öyle bir aile ortamında yaşamayı hiçbir evlat istemez.
Siz farkında olmadan/olarak o çocuğa psikolojik bir travma yaşatıyorsunuz.
Öyle aile olmaz olsun, hiç kusura bakmayın...
Ve halen daha kendim bitirdim,susuyorum diyorsunuz...
E yani...
Bu kadar şeyden sonra geç bile kalmışsınız...
Allah şifa versin, oğlun resimde çok sağlıklı, çok şirin gözüküyor maşallah. İnşallah en yakın zamanda hastalığından tamamen kurtulur. Her geçen gün tıp ilerliyor, umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Oğluna verebileceğin en güzel şey, huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir ortam. Senin gibi annesi var ne mutlu ona. Daha çok küçük, önünde uzun yıllar var atlatacaktır bu illeti. Eşine gelince keşke affetmeseydin ama kimse kimsenin halinden anlamaz, neler yaşamışsın, vardır elbet bir sebebi.
Rabbim evladınıza şifa versin.Sizlerede güç kuvvet versin...
hastane ortamı cidden çok zor ve bide söz konusu olan evlatsa acılar dayanılmaz oluyor...
Emin olun bilgim en az sizin kadar.
Öncelikle yaşam koşullarınızı iyileştireceksiniz...
Bu hastalıkta mutluluğun,inancın,psikolojinin önemi yadsınamaz...
Madem psikolojik destek aldınız, böyle bir aile ortamında bu kadar kayıtsız kalmanız çok ilginç...
Tüm bu olanları bu kadar soğukkanla kalmanız çok tuhaf.
Anlam veremedim gerçekten; beş parasız kaldığı için eşim döndü diyorsunuz.
Sonra da 3 elma, 2 muz, otobüs parası diyerekten maddi destek amaçlı kendinizi savunuyorsunuz.
Gelgelelim, değil 3 elma o adam size çuvalla muz,altın getirse o çocuğa o kavgalı ortamı yaşatmamalıydınız.
Maddi desteği pekala ayrı evlerde kalırkende yapabilirdi. Çocuğunuza sağlıklı ortam sunmanız için bunu yapmalıydınız.
Ben çocuğunuza ve diğer tüm hastalara Allahtan acil şifalar diliyorum...
Ama size bu konuda kesinlikle hak vermiyor, aksine kınıyorum...
Siz bir annesiniz; güçlü olmalısınız...
O çocuğun gözleri önünde de her ne olursa olsun güçlü durmalısınız...
Gözleri yaşlı,dayak yiyen,hakaretlere maruz kalan bir anneyi görmeye yürek dayanmıyor iken, öyle bir aile ortamında yaşamayı hiçbir evlat istemez.
Siz farkında olmadan/olarak o çocuğa psikolojik bir travma yaşatıyorsunuz.
Öyle aile olmaz olsun, hiç kusura bakmayın...
Ve halen daha kendim bitirdim,susuyorum diyorsunuz...
E yani...
Bu kadar şeyden sonra geç bile kalmışsınız...
Bu konuyu actigima o kadar pismanim ki ben ne yapabilirim
Bana bir akil verin diyede yazmadim.buraya yazma sebebim diger arkadaslarin sikintilarini dertlerini okuduktan sonra kendi yasadiklarimin bir duygu patlamasi olarak degerlendirin lutfen... Kinaniyorum haklida olabilirsiniz kendi acinizdan hatta beni gurursuz olarakta adledebilirsiniz...Ayni seyleri bugunde yasamis olsam yine kararim ayni olurdu...su zaman icin benim gururumun hicbir onemi yok...Maske takiyor diye cocuklarini vebaliymis gibi oglumun yanina yaklastirmayan evlat sahibi hemcinsleride gordum ben....losemi hastasi ve maskeli oldugu icin diger velilere karsi yuvaya veremedigim egitimcileride tanidim ben...beni en kotu gunumde yuzustu birakan esimi ''ben olsam 50 tane adamla aldatirim'' diyen arkadaslarimida duydum ben... Etrafimda bu kadar olumsuzluk yasarken burdada daha fazla tepki almamak ve kinanmamak icin burda da susuyorum...Allah benim yasadiklarimi dusmanima dahi yasatmasin...Desdekte bulunan iyi temennilerini dualarini benden esirgemeyen adlarini bilmedigim yuzlerini gormedigim tum arkadaslarima tesk. ediyorum....Allah'tan evlatlarinizla,esinizle saglikli ve mutlu uzun seneler diliyorum...HOSCAKALİN
Lütfen kırılıp gitme, burası bir forum iyi kötü herkes fikrini söylüyor. Belki yazan arkadaş ta size bu şekilde yardımcı olacağını düşündüğü için yazdı bunları. Yaralamak olarak düşünmeyin lütfen, bazen acı sözler bizi kendimize getirir, fikri olmayan bir şey söylemekten çekinen insanlara daha çok kızarım, Çünkü seni olduğun yerde bırakır. Ben psikoloğa hiç gitmedim çok düşündüm ama fırsat olmadı, bir arkadaşım gitmişti mesela hayatını anlatırken çok sert bir şekilde neden öyle yaptın, niye fırsat verdin gibi eleştiriyormuş. Artık bilemicem arkadaşım anlattı. O yüzden sert tepkilere de alışmanız lazım, siz neler yaşamışsınız ne zorluklara katlanmışsınız, burda sizin iyiliğinizi isteyen bu nedenle eleştiren insanlara kızıp pes etmeyin lütfen. Tedavi sürecini, gelişmeleri yazın, dualarımız sizinle, Allah şifa versin. Bir gün oğlunu evlendirip burda daha gelinini çekiştireceksinBu konuyu actigima o kadar pismanim ki ben ne yapabilirim
Bana bir akil verin diyede yazmadim.buraya yazma sebebim diger arkadaslarin sikintilarini dertlerini okuduktan sonra kendi yasadiklarimin bir duygu patlamasi olarak degerlendirin lutfen... Kinaniyorum haklida olabilirsiniz kendi acinizdan hatta beni gurursuz olarakta adledebilirsiniz...Ayni seyleri bugunde yasamis olsam yine kararim ayni olurdu...su zaman icin benim gururumun hicbir onemi yok...Maske takiyor diye cocuklarini vebaliymis gibi oglumun yanina yaklastirmayan evlat sahibi hemcinsleride gordum ben....losemi hastasi ve maskeli oldugu icin diger velilere karsi yuvaya veremedigim egitimcileride tanidim ben...beni en kotu gunumde yuzustu birakan esimi ''ben olsam 50 tane adamla aldatirim'' diyen arkadaslarimida duydum ben... Etrafimda bu kadar olumsuzluk yasarken burdada daha fazla tepki almamak ve kinanmamak icin burda da susuyorum...Allah benim yasadiklarimi dusmanima dahi yasatmasin...Desdekte bulunan iyi temennilerini dualarini benden esirgemeyen adlarini bilmedigim yuzlerini gormedigim tum arkadaslarima tesk. ediyorum....Allah'tan evlatlarinizla,esinizle saglikli ve mutlu uzun seneler diliyorum...HOSCAKALİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?