Bugün başıma bir olay geldi. Çocukları gezdirelim diye Bursa cumalıkızık köyüne gittik. İnanılmaz bir kalabalık var. Elimde 4 yaşında kızım bir tezgahta birşeyler bakıyoruz. Yanımızda bir baba ağlayan kızıyla baş etmeye çalışıyor. Adam kızını kucağına aldı ve çocuk babasının kucağından inmek için çabalarken ayağı benim kızının göğsüne geldi. Ama spor ayakkabısı olduğu için o anki tepinme hızıyla kızımın canını yaktı. Ama babası mahcup bir ifadeyle kusura bakmayın dedi. Kızımla göz göze geldiğimden korktuğunu gördüm. Ama adama da çok bişey diyemedim çünkü öncesinde kızıyla uğraştığını durdurmaya çalıştığını gördüm. Biraz sinirlendim ama bişey demedim. Aldım kızımı yürümeye devam ettim. Görmedim ama karısıydı sanırım. Çocuk o ne olacak kadına bak sinirli sinirli bakıyor diyo ben o kısmını duydum. Sonra arkama dönecektim kadına cevap vermek için kendi eşimi yanımda kavga mı çıkaracaksın dediğini duydum. Ama kadın hem suçlu olarak söyleniyor ama ben biraz uzaklaştığım ve kalabalık olduğu için ne dediğini de anlamadım. Ama sinirim ve üzüntüm birbirine karıştı. Sonra eşim yanıma geldi kadın sana söyleniyor dedi. Dedim ki ben mi suçluyum hem beni konuşturmadım. Hem benim çocuğum zarar gördü. Sen ağzını açıp bişey demedin, kadın bana bişey söylüyorsa ne demek istiyor hem zarar gören biziz hem de laf söyleyen sizsiniz demedin. Geldin benim yanıma da sana laf söyledi kadın diyorsun. Bana demedin mi ki sen kavga mı çıkartacaksın hiç bir şey söylememişken ben.
Kızıma karşı çok üzüldüm. Kendime de üzüldüm bir anne olarak kızımı korumam gerekirken eşim bana kızacak diye korktuğumdan.
Siz olsanız ne yapardınız. Böyle bir kadınla laf yarışı mı yapardınız. Benim gibi gidermiydiniz.
Kızıma karşı çok üzüldüm. Kendime de üzüldüm bir anne olarak kızımı korumam gerekirken eşim bana kızacak diye korktuğumdan.
Siz olsanız ne yapardınız. Böyle bir kadınla laf yarışı mı yapardınız. Benim gibi gidermiydiniz.