- 6 Ekim 2024
- 364
- 1.294
- 28
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annelik kutsal falan değil ya, bu söylenmiş en büyük yalan.boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Çok üzüldüm, keşke böyle olmasaydı.boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Konu sahibinin ailesinin çocuktan ziyade konu sahibiyle problemi var sanırım. Her konusunda ailesini kötülemiş eşten nafaka dahi istemeden anlaşmalı boşanmış, çünku boşanma aşamasinda başkasi ile görüşüyormuş,İki kelam edip bildigimce yardım etmek istiyorum ama hiçbir postunda önemli sorulara cevap vermiyorsunuz.
Konu sahibi mi başkasıyla görüşüyormuş? Ben çocuğun hakkı nafakayi almayıp sonra çocuğum perisan diye ağlanmayı kabul etmiyorum.Konu sahibinin ailesinin çocuktan ziyade konu sahibiyle problemi var sanırım. Her konusunda ailesini kötülemiş eşten nafaka dahi istemeden anlaşmalı boşanmış, çünku boşanma aşamasinda başkasi ile görüşüyormuş,
Allah aşkına daha neler ya ne başkasıyla görüşmesi? Yalan yanlış şeyler paylaşmayın Allah aşkına.Konu sahibinin ailesinin çocuktan ziyade konu sahibiyle problemi var sanırım. Her konusunda ailesini kötülemiş eşten nafaka dahi istemeden anlaşmalı boşanmış, çünku boşanma aşamasinda başkasi ile görüşüyormuş,
Öyle bir şey yok bu kişi ne alaka öyle söylemiş bilmiyorum ama şuan boşanma aşamasındayım ama eşim boşanmak istemiyor çekişmeli olarak açtım ben 2 hafta önce. Ondan önce avukata verecek bir param yoktu barodan avukat istedim sigortalı çalışansınız diye vermediler. Dorukta cevap veremedim çünkü giremedim fazla siteyeKonu sahibi mi başkasıyla görüşüyormuş? Ben çocuğun hakkı nafakayi almayıp sonra çocuğum perisan diye ağlanmayı kabul etmiyorum.
Alırım ama bu sefer de ses geliyor fatura çok geliyor diye laf yapmasınlar diye almıyordum kızımın elinde eski bir tablet vardı ama kırıldı baya önce oda televizyondan ile izlemek istemişti ilk kezYani düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam olabildiğince az yük olmaya çalışırım. Odanıza televizyon almanız büyük bir masraf değil aslında alabilirsiniz
Şuan 6 yaşında. Evde yemek vermiyorlarmış bende sabahtan ekmek hazırlayıp gidiyorum . Aslında babam iyidir öyle karışmaz ama annem çok dolduruyor babamı oda sözünden çıkmıyorCok uzuldum. Kiziniz kac yasinda ?
Tv uygun olanindan alabilirsiniz ya da tablet, ordan izler cocuk.
Sizin yaninizda böyleyse yalnizken nasillardir diye düşünmeden edemedim.
Ya cok yazik, nasil insanlar boyle. Allah yardimciniz oldunŞuan 6 yaşında. Evde yemek vermiyorlarmış bende sabahtan ekmek hazırlayıp gidiyorum . Aslında babam iyidir öyle karışmaz ama annem çok dolduruyor babamı oda sözünden çıkmıyor
Annem hep böyleydi zaten şimdi diyeceksiniz sende ne sorunlusun ama ben zaten bu aileden kurtulmak için gerçekten sevildiğimi değer gördüğümü sandığım biriyle evlenmiştim ama yine en başa döndüm ne yazık ki..Ya cok yazik, nasil insanlar boyle. Allah yardimciniz oldun
Tv bakiyor diye kıskanani ilk duyorumboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
çok haklısınız anneniz ve babanızın yaptığı hiç dgru değil Allah rızkınızi arttırsın ins kendi evinize çıkıp düzeninizi kurun Allah yardımcınız olsunboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..