• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne böyle yapar mı yoksa ben mi abartıyorum kızlar?

boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Annelik kutsal falan değil ya, bu söylenmiş en büyük yalan.

Bence de babasına da söyleyebilirsiniz tablet alsın. Çocuk izler. Allah size ev sahibi olmayı nasip etsin. Anne babanı da islah etsin.

boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Çok üzüldüm, keşke böyle olmasaydı.

Kızım ağladı dediniz ya nasıl üzgünüm, çocuk denince bende ipler kopuyor.
Anne babanıza merhamet ve insanlık diliyorum. Keşke şartlar böyle olmasaydı da kızınızla kendi evinize çıkabilseniz

Çocuğa kızıp çıkartmaları hiç hoş olmamış size söyleyebilirlerdi ama keşke onların odasınıa öyle sokup televizyon izlet etmeseydiniz.
Evlenip gittikten sonra çoğu anne baba artık eskisi gibi bakmıyor tabi iyileri vardır tenzih ediyorum yük görüyorlar evden gidin diye gözünüzün içine bakıyorlar bir şey de diyemiyorum eve destek oluyor musunuz?
Normalde salonda TV yok mu?

Asgari ücret alıyorsunuz babası da biraz nafaka gonderiyorsa ayrı eve çıkın derim. O çocuk o evde çok ezilir. Biliyorum zor ama anne kız kendi hayatınızı kurmaya çalışın.

İki kelam edip bildigimce yardım etmek istiyorum ama hiçbir postunda önemli sorulara cevap vermiyorsunuz.
Konu sahibinin ailesinin çocuktan ziyade konu sahibiyle problemi var sanırım. Her konusunda ailesini kötülemiş eşten nafaka dahi istemeden anlaşmalı boşanmış, çünku boşanma aşamasinda başkasi ile görüşüyormuş,

Konu sahibinin ailesinin çocuktan ziyade konu sahibiyle problemi var sanırım. Her konusunda ailesini kötülemiş eşten nafaka dahi istemeden anlaşmalı boşanmış, çünku boşanma aşamasinda başkasi ile görüşüyormuş,
Konu sahibi mi başkasıyla görüşüyormuş? Ben çocuğun hakkı nafakayi almayıp sonra çocuğum perisan diye ağlanmayı kabul etmiyorum.

Allah aşkına daha neler ya ne başkasıyla görüşmesi? Yalan yanlış şeyler paylaşmayın Allah aşkına.

Konu sahibi mi başkasıyla görüşüyormuş? Ben çocuğun hakkı nafakayi almayıp sonra çocuğum perisan diye ağlanmayı kabul etmiyorum.
Öyle bir şey yok bu kişi ne alaka öyle söylemiş bilmiyorum ama şuan boşanma aşamasındayım ama eşim boşanmak istemiyor çekişmeli olarak açtım ben 2 hafta önce. Ondan önce avukata verecek bir param yoktu barodan avukat istedim sigortalı çalışansınız diye vermediler. Dorukta cevap veremedim çünkü giremedim fazla siteye

Yani düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam olabildiğince az yük olmaya çalışırım. Odanıza televizyon almanız büyük bir masraf değil aslında alabilirsiniz
Alırım ama bu sefer de ses geliyor fatura çok geliyor diye laf yapmasınlar diye almıyordum kızımın elinde eski bir tablet vardı ama kırıldı baya önce oda televizyondan ile izlemek istemişti ilk kez

Cok uzuldum. Kiziniz kac yasinda ?
Tv uygun olanindan alabilirsiniz ya da tablet, ordan izler cocuk.
Sizin yaninizda böyleyse yalnizken nasillardir diye düşünmeden edemedim.
Şuan 6 yaşında. Evde yemek vermiyorlarmış bende sabahtan ekmek hazırlayıp gidiyorum . Aslında babam iyidir öyle karışmaz ama annem çok dolduruyor babamı oda sözünden çıkmıyor

Şuan 6 yaşında. Evde yemek vermiyorlarmış bende sabahtan ekmek hazırlayıp gidiyorum . Aslında babam iyidir öyle karışmaz ama annem çok dolduruyor babamı oda sözünden çıkmıyor
Ya cok yazik, nasil insanlar boyle. Allah yardimciniz oldun🙏🏻

Konularınıza göz gezdirdim eşiniz sizi defalarca aldatmış boşanma aşamasına geldiğinizde de biriyle konusmussunuz öğrenmiş darp etmiş sonra tekrar barışmak istemiş ya da boşanmak istemiyor tam anlamadım
Annenize gelince zihinsel engelli bir diye bahsetmişsiniz

Çocuğunuzun akli sağlığı umarım iyidir tek başınıza hayat kurmak zorundasınız maalesef ki

Ya cok yazik, nasil insanlar boyle. Allah yardimciniz oldun🙏🏻
Annem hep böyleydi zaten şimdi diyeceksiniz sende ne sorunlusun ama ben zaten bu aileden kurtulmak için gerçekten sevildiğimi değer gördüğümü sandığım biriyle evlenmiştim ama yine en başa döndüm ne yazık ki..

Tv bakiyor diye kıskanani ilk duyorum
Allah yardimcin olsun

çok haklısınız anneniz ve babanızın yaptığı hiç dgru değil Allah rızkınızi arttırsın ins kendi evinize çıkıp düzeninizi kurun Allah yardımcınız olsun

Back