Bir anne böyle yapar mı yoksa ben mi abartıyorum kızlar?

Ben nerde başkası ile görülüyormuşum? Herşeyi bıraktım da nasıl bir karakter yapınız var ki böyle bir iftira atabiliyorsunuz Hadi bir ispatlayın bekliyorum.

Abiyi taniyorum ama o daha kötü durumda olanlar için .

Bunun için çabalıyorum şuan ama o kadar zor ki bu şekilde psikolojik olarak insan kötü olunca hiçbir şeye hevesi de kalmıyor

Ben nerde başkası ile görülüyormuşum? Herşeyi bıraktım da nasıl bir karakter yapınız var ki böyle bir iftira atabiliyorsunuz Hadi bir ispatlayın bekliyorum.

O 6 aydan fazla olan bir şeydi şuan o kişi hayatımda yok şuan görüştüğüm kimse de yok anlaşmalı olarak boşanmak istmememin sebebi o kişi değil bir an önce boşanıp hayatıma işime odaklanmaktı.

Haklısın. Üslupları kırıcı. Benim kızım 4 yaşında biraz hareketli bir çocuk. Girdiği yeri batırıp çıkıyor. Annem de odasını çok özenli kullanıyor tv de hem annemin odasında hem salonda var. Kızımı sokmuyor odasına. Yanlışlıkla kapısı açık kalsa benim ki hemen fırlıyor o odaya biz normal karşılıyoruz. Ama annem böyle kırıcı konuşmaz

Çocuğunu aç mı bırakıyor ailen? 6 yaşında çocuk anaokuluna veya 1. Sınıfa gitmiyor mu? Sabah kahvaltı ettir beslenme de koy yanına o iş tamam. Bşr de tv al taksitle. Ben evin tv bozuldu 5 bin liraya taksitle aldım. Fena değil iş görüyor. Elektrik faturasını da sen öde. Oldu bitti. Asgari ücrette alsan bunlar yapılabilir. Kızını kimseye ezdirme bu anneannesi bile olsa

Gerçekten üslup önemli. Gelip güzelce söylese ben çıkartırım zaten ama babamın gelip çık odadan deyip azarlaması ve kızımın ağlaması beni biraz üzdü. Erkek kardeşim her türlü azarlar küfreder anne bile demez bile ama ona gücü yetmez bir şey demez. Ben elimden geldiğince çalışırım para istemem destek istemem kendi halimde yaşar giderim ne diyeyim bilmiyorum bazen kendimden nefret ediyorum acaba sorunlu ben miyim diye iyi bir anne değil miyim yada ve evlat diye

Şuan 6 yaşında. Evde yemek vermiyorlarmış bende sabahtan ekmek hazırlayıp gidiyorum . Aslında babam iyidir öyle karışmaz ama annem çok dolduruyor babamı oda sözünden çıkmıyor
Ne demek evde yemek vermiyorlarmış? Kuru ekmekte yeseniz içiniz rahat olur en azından böyle insanlara çocuğunuzu nasıl emanet edebiliyorsunuz anlamıyorum...

Bunları çözmek ev almak fatura ödemek vs yapılır bir şekilde ama bunlar sadece buraya çok dolup yazdıklarım daha nicesi var. Kendi evime çıkmak istiyorum ama asgari ücretle nereyeçıkayım bu çocuğa nasıl bırakayım evde tek başına bu yaşadıklarım çabam yüküm ağır birde ailem böyle yapıyor . İlk boşanmak istediğimde bana gitsin biz bakamayız deyip beni herkesin içinde küçük düşürdüler başkası olsa belkide çok kötü yollara düşerdi ama hala çabalıyorum uğraşıyorum hemde bu psikolojiyle ne iş hevesim nede gelecek hayalim kalıyor

Ne demek evde yemek vermiyorlarmış? Kuru ekmekte yeseniz içiniz rahat olur en azından böyle insanlara çocuğunuzu nasıl emanet edebiliyorsunuz anlamıyorum...
İşte benim bulunduğum yerde en düşük kira 15 bin benim aldığım maaş hemen hemen bu kadar zaten amacım en az 3 yıl burda biraz birikim yapıp güzel bit iş bulduktan sonra kiraya çıkmak ama 6 ayda bile derilmek üzereyim

Boşandığın için mi böyle davranıyorlar yoksa hep mi böylelerdi

Bunu siz yazmışsınız ben değil

Boşandığın için mi böyle davranıyorlar yoksa hep mi böylelerdi
Ben doğdum doğalı hep böylelerdi babannemgilin yanında yaşardık babam annemin Lafına bakar çalışmazdı onlarla konuşmazdı yardım etmezdi evde annemle otururdu öyle devletin yardımıyla geçinirdik annem ne saçımı tarardı ne banyo yaptırırdı tek başıma büyüdüm böyle. Büyüyünce de sürekli annem ben ne yersem yiyim gözüne batardı dayanamadım bir an önce evlenip yuva kurmak isterken yine bunların yanına gelmek zorunda kaldım

Aileniz çok merhametsiz

Ben anlamıyorum, boşanınca neden tüm yük kadının (annenin) omzunda oluyor? Kocanız şuan hayatını yaşıyor; siz ise tam tersi çocuğunuzu ve kendinizi bir yerlere sığdırma çabasındasınız. Eviniz kira mı bilmiyorum ama gidin evinizde çocugunuz ile birlikte orada yaşayın. Sizin yerinize eşiniz defolsun gitsin. Annenizin zihinsel engelli olduğunu ve cocuğunuza sabahları yemek vermediklerini söylemişsiniz. Allah korusun geçenlerde bir habere denk geldim dedesi torununu yanan sobaya atıyordu. Sizi istemediklerini açıkça söylemişler, babanız da iyi birisi fln değil, iyi olan merhametli olan kimse başkasının lafıyla eğilip bükülmez. Yani demem o ki ne yapacakları belli olmaz.

Amcanız vakti zamanında evi bölelim bir tarafinda sen yaşa diye bir fikir ortaya attığı için onu aklı selim bir kişi olarak farz ediyorum. Gidin amcanızla konuşun, gidip eşinizle konuşsun, arkanızda dursun. Çocuguna sahip çıkmak zorundasın, tek başına olmadı bu çocuk desin kulağını büksün. Evi size versin, cocugunun da masraflarını karşılasın, nereye kime gidiyorsa defolsun gitsin.

O ilk geldiğim gün konuşuldu bunlar sadece lafta kaldı annem diğer evde tavuklarım, odun kömürlerim var ben oraya veremem burda yaşasın kimse ona karışmıyor dedi. Amcam da üstüne düşmedi hiç kaldı öyle yazın oraya geçmek istiyorum ama o eve girmek bakım yapmak nerden baksanız 150 200 bin ister öyle berbat etmişler güzelim evi kedi köpek tavuk koyarak bunu da göze almıştım ama ilerde annem sorunlu biliyorum yine bir şey çıkartır diye uğraşmadım. Eşime de bu konuyu açtım o zaman ver bana çocuğu diyor bakamıyorsun işte yoksa yapacak bir şey yok diyor şuan ailemin kızıma yaptığını anlatsam gelir alır kızımı hemen ama ben çocuğumu vermek istemiyorum bu yüzden ona söylemedim. Şuan sadece kızımın okul ve yemek ihtiyacını karşılıyor. Ailesi ise barış eşinle sen bile bile çocuğa zülmediyorsun diyor kısacası kimse benim arkamda durmuyor. Ben de şuan para biriktiriyorum az çok ilerisi için ama bu sorunlar beni psikolojik olarak çok etkiliyor.

Malesef 3 yıl idare etmeniz çok zor. Hem çocuğa muamele çok kötü hem çocuk bunları anlayacak yaşta. Onu korumak için farklı bi yol izleyin. Davanız çekişmeliymiş alabileceğiniz en yüksek nafakayı almaya çalışın. akmasa da damlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…