Amin inşallah durmadan para biriktiriyorum uğraş veriyorum ama olmuyor bu ekonomide değil ev almak kiraya bile çıkılmıyorÇok üzüldüm yaşananlara...Allah anne babanın da hayırlısını versin. Inşallah tez vakitte kendi evinize cikmak nasip olur
Ezdirmek istemiyorum ama bu anne baba olmayı torun sahibi olmayı bile bilmeyen merhametsizlerle ne yaparım bilmiyorum şuan Allah bilir dışarda beni kötülüyor mahalle kadınlarına .Ne abartmasi.annem surat assa yavruma yüzüne bakmam.cocugu ezdirmeyin.cok zor işiniz.asgari ücretle gecinilirde çocuga kim bakacak o sorun
Allah yardımcınız olsun.kiziniz kaç yaşındaEzdirmek istemiyorum ama bu anne baba olmayı torun sahibi olmayı bile bilmeyen merhametsizlerle ne yaparım bilmiyorum şuan Allah bilir dışarda beni kötülüyor mahalle kadınlarına .
televizyon sadece annenizin odasındaysa birşey diyemem, ancak oturma odası dururken onların odasında açtıysanız haklılar. Ne olursa olsun orası onların özelleriboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Yuh yaa insan torununa nasıl yapar bunu. Aah ah nasıl sosyal devletin böyle. En azından kiranıza desten olacak siz de çalışıyorsunuz zaten. Böyle el mahkum durmak çok üzücü. Çocuğa siz yokken yemek bile vermiyordum bunlar. Ya da lokmasını sayıyordur. Ne biçim insanlar varboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Çocuk kaç yaşında bir artı bir bı ev tutsanız ilkokula gidiyorsa o da okula gider. Ama bunun okul çıkışı vs de var. Bu sisteme çok kızgınım. Kadın çalışmasın diye yapılan sistem resmen. Çocuğun okul bitiş saati iş bitim saatine uymuyor kimsenin. E ne olacak bu çocuklarAmin inşallah durmadan para biriktiriyorum uğraş veriyorum ama olmuyor bu ekonomide değil ev almak kiraya bile çıkılmıyor
Rabbim yardımcın olsun kendi düzenini kurmaya çalışboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Abartmıyorsun anneniz anne değilboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Of çok üzüldüm tabi ki bi anne baba böyle yapmaz belli ki sizin yeriniz daralmış en kısa sürede ben bi düzen oturtup gideceğim deseydinboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Of ya çok üzülüyorum böyle konular olunca. Allah yar ve yardımcınız olsun. Keşke devlet boşanmış kadınlara ekstra bir hak tanısa ne bileyim kira desteği olur maaş olur bu tip durumlar hiç yasanmasaboşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
Bu kezde elektrige takacaklar cok geliyor diye. Bu ankara abisi filan var muthis iyi bir adam ona yazsa dmden. 1+1 ev turulabilir desteklerle. Bazen bir senelik kirasini oduyorlar esya aliyorlar. Cocuk tam gun krese anaokuluna falan bile gidebilir bu durumda.Yani düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam olabildiğince az yük olmaya çalışırım. Odanıza televizyon almanız büyük bir masraf değil aslında alabilirsiniz
Zaten elektrik dahil bütün faturalar ve yiyecek içeceği destek olmalı. Yani en azından ben öyle yapardım herhalde.Bu kezde elektrige takacaklar cok geliyor diye. Bu ankara abisi filan var muthis iyi bir adam ona yazsa dmden. 1+1 ev turulabilir desteklerle. Bazen bir senelik kirasini oduyorlar esya aliyorlar. Cocuk tam gun krese anaokuluna falan bile gidebilir bu durumda.
Yok artık pes.boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?