Bir anne böyle yapar mı yoksa ben mi abartıyorum kızlar?

evrem0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
116
25
28
27
boşandım 6 aydır ailem ile yaşıyorum. İşten geldim annemgil parktaydı kızım anne çizgi film aç dedi ilk defa bende annemgilin odasında açtım oturup izliyordu kızım öyle eşya kurcalamaz sakin sakin oturur izler. Annem geldi söylenmeye başladı ben odayı kilitlicem böyle olmaz dedi gitti bi baktım babam geldi doldurmuş göndermiş çık odadan dedi çıkarttı kapıyı kitledi kızım ağlayınca bende ne var sanki izlese çocuk dedim git paran varsa al dedi. Bu evden defolup gidemiyorum asgari ücretle ev tutmam imkansız ben ne yapayım da anlamıyorum abartıyor muyum acaba bilmiyorum..

Ne abartmasi.annem surat assa yavruma yüzüne bakmam.cocugu ezdirmeyin.cok zor işiniz.asgari ücretle gecinilirde çocuga kim bakacak o sorun
Ezdirmek istemiyorum ama bu anne baba olmayı torun sahibi olmayı bile bilmeyen merhametsizlerle ne yaparım bilmiyorum şuan Allah bilir dışarda beni kötülüyor mahalle kadınlarına .

Ne abartmasi.annem surat assa yavruma yüzüne bakmam.cocugu ezdirmeyin.cok zor işiniz.asgari ücretle gecinilirde çocuga kim bakacak o sorun
Ezdirmek istemiyorum ama bu anne baba olmayı torun sahibi olmayı bile bilmeyen merhametsizlerle ne yaparım bilmiyorum şuan Allah bilir dışarda beni kötülüyor mahalle kadınlarına .
Allah yardımcınız olsun.kiziniz kaç yaşında

televizyon sadece annenizin odasındaysa birşey diyemem, ancak oturma odası dururken onların odasında açtıysanız haklılar. Ne olursa olsun orası onların özelleri

Yuh yaa insan torununa nasıl yapar bunu. Aah ah nasıl sosyal devletin böyle. En azından kiranıza desten olacak siz de çalışıyorsunuz zaten. Böyle el mahkum durmak çok üzücü. Çocuğa siz yokken yemek bile vermiyordum bunlar. Ya da lokmasını sayıyordur. Ne biçim insanlar var

Yatak odaları şahsi olduğu için çocuğun girmesini istemedikleri için olabilir alismasin karıştırır gibisine herkesin tarzı farklıdır buna anormal diyemem de salonda TV yokmu ? İndirimler oluyor uygun fiyata asgari ücretin 4/1 fiyatına yani onu alma durumunuz olabilirmi odanıza TV taktirip sorunu çözseniz İşte tek başına oluyorda çocukla bir yere siğmak zor gerçekten en başta doğru adamı baba yapmak gerekiyor umarım kendi evinize geçecek bir yol çıkar ne diyeyim

Amin inşallah durmadan para biriktiriyorum uğraş veriyorum ama olmuyor bu ekonomide değil ev almak kiraya bile çıkılmıyor
Çocuk kaç yaşında bir artı bir bı ev tutsanız ilkokula gidiyorsa o da okula gider. Ama bunun okul çıkışı vs de var. Bu sisteme çok kızgınım. Kadın çalışmasın diye yapılan sistem resmen. Çocuğun okul bitiş saati iş bitim saatine uymuyor kimsenin. E ne olacak bu çocuklar

Rabbim yardımcın olsun kendi düzenini kurmaya çalış

Abartmıyorsun anneniz anne değil

Of çok üzüldüm tabi ki bi anne baba böyle yapmaz belli ki sizin yeriniz daralmış en kısa sürede ben bi düzen oturtup gideceğim deseydin

Yani düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam olabildiğince az yük olmaya çalışırım. Odanıza televizyon almanız büyük bir masraf değil aslında alabilirsiniz

Of ya çok üzülüyorum böyle konular olunca. Allah yar ve yardımcınız olsun. Keşke devlet boşanmış kadınlara ekstra bir hak tanısa ne bileyim kira desteği olur maaş olur bu tip durumlar hiç yasanmasa

Yani düşünüyorum da sizin durumunuzda olsam olabildiğince az yük olmaya çalışırım. Odanıza televizyon almanız büyük bir masraf değil aslında alabilirsiniz
Bu kezde elektrige takacaklar cok geliyor diye. Bu ankara abisi filan var muthis iyi bir adam ona yazsa dmden. 1+1 ev turulabilir desteklerle. Bazen bir senelik kirasini oduyorlar esya aliyorlar. Cocuk tam gun krese anaokuluna falan bile gidebilir bu durumda.

Evde istenmiyorsunuz net
Cocuk kac yasında?
Anneniz mi bakıyor?
Eger anne bakıyorsa kres vs bulmanız gerekir.

Zaten elektrik dahil bütün faturalar ve yiyecek içeceği destek olmalı. Yani en azından ben öyle yapardım herhalde.

Yok artık pes.
Siz de annesiniz size soruyorum
Siz yapar mısınız böyle ?
Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…