- 12 Mayıs 2015
- 109
- 111
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
Hanımlar,
1- ilaç isimleri yazmayınız.
2- Intiharla ilgili metodlar yazmayınız, siz burda rahatlatmak için iyi niyetle yazıyorsunuz fakat forumlar herkese açık platformlardır, ergenlik çağında olandan tutunda yetişkinler dahil herkes okuyor, intihar eğilimi olan kişilere taktik vermiş gibi oluyorsunuz ve siz ne kadar iyi niyetle yazsanızda söylenen yöntemler intihara teşvik, özendirme olarak görülüp suç kapsamında sayılıyor.
26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı TCK'da yer alan madde 84 "İntihara yönlendirmeyi" suç kabul eder, yazdıklarınızdan sorumlusunuz dediğimizde bunu kastediyoruz, biri dener ve neden denediğinin açıklamasını Kadınlar Kulübü sitesi xxx topiğinde yazılanlar sebebiyle merak ettim diyerek açıklarsa bu açıklama ihbar kabul edilir ve burda iyi niyetle yazdıklarınız savcılıkta ifade vermeyle son bulur.
Allah askina intihar ettigini soyleyıp zayıflama hapı reklamı yapmak nedir ya asil senin kafan cok guzelmiş sende gule gule kullanKonu bariz fake. Birazdan gelip Zayıflama hapı reklamı da yaparsınız Amacınız neydi ki? İntihara niyet edeceksiniz ilaç içeceksiniz sonra buraya gelip konu mu açacaksınız. Kafan çok güzelmiş cnm Gül'e Gül'e kullan
Su an ıyıyım cok tesekkur ederim ❤❤Ya kızlar konu sahibi dün gece açmış konuyu. Ses seda yok. İnşallah iyidir.
Gıttım su an ıyıyım yukardaki yorumlarda belirttim merakınız ıcın tesekkur ederim benim sınırım birikmiş ve sonuca varılmamıs olaylar Insallah bu yasadigim kotu olay esımle bana ders olur daha ıyı oluruzBibi bayiliyorum sana
Konu sahibi ne yaptin? Gittin mi hastaneye? Birde cok merak ettim neye sinirlendin bu kadar yaw?
Kac kere 5 tane hap ıcıp mudahale edilmeden eve dondunuz acaba merak ettim 2 saat gectıgı ıcın kana karışmış karaciğere zarar vermemesi ıcın 24 saat gözetim altında tuttular bugun ciktim sunu da soylıym hıc uyumadımpanik yapmayın arkadaşlar 5 tane ağrı kesiciden bişey olmaz.
panikle hastane gittiyse müdaheleye gerek bile duymamışlardır.
büyük ihtimalle bunları yazıp sonra bi güzel uyku çekmiştir.
Cok sagolun tesekkur ederim sddet yok ama aldatma iki ay önce oldu malesef benimkisi birikmiş seylerin dısarı vurumuyduGecmis olsun, iyi olmana cok sevindim. Esinle gidecegin terapist umarim ise yarar. Eger evliliginde aldatma siddet gibi seyler yoksa hallolmayacak sorun yok.
Gıttım su an ıyıyım yukardaki yorumlarda belirttim merakınız ıcın tesekkur ederim benim sınırım birikmiş ve sonuca varılmamıs olaylar Insallah bu yasadigim kotu olay esımle bana ders olur daha ıyı oluruz
Yardım almayi bende cok ıstıyorum en kisa zamanda alıcaz birlikte esımle Insallah ıyı dılegınız ıcın cok tesekkur ederimGelecek sefere bu kadar biriktirme icinde insaniz allah korusun ters bir sey olsa esin mahvolur. Kaldi ki isin ucunda sakat kalmak da var. Yardim almani siddetle oneririm cok rahatlatiyor inan. Gecmis olsun :)
Anliyorum, eminim cok zor zamanlar gecirmissindir. Ama lutfen bir daha canina kiymayi dusunme. Degmez cunku. Bak ne guzel cocugun varmis, onun icin yapma bunu. Hem insanin katlanamayacagi dert yok. Zamanla hersey gecip gidiyor. Sen bile nasil gecti diye sasiyorsun. Hic kimse olmeye degmez yani.Cok sagolun tesekkur ederim sddet yok ama aldatma iki ay önce oldu malesef benimkisi birikmiş seylerin dısarı vurumuydu
Valla boyle ıyı niyetli ınsanların olması benı sımdı daha da mutlu etti zaten pisman olup hastaneye gitmemin sebebı kimse ıcın canına kıymaya değmez dıye düşünmem oldu suan ölmüş olsaydım ne olcaktı ki bir iki aya unutulcaktıAnliyorum, eminim cok zor zamanlar gecirmissindir. Ama lutfen bir daha canina kiymayi dusunme. Degmez cunku. Bak ne guzel cocugun varmis, onun icin yapma bunu. Hem insanin katlanamayacagi dert yok. Zamanla hersey gecip gidiyor. Sen bile nasil gecti diye sasiyorsun. Hic kimse olmeye degmez yani.
seen hala burdamısın git hastaneye kosssArkadaslar bır anlik sinirle 5 tane ilaç içtim 150mg lik 2 saatı gecıyor bılgısı ilanlar sizce bırsey olur mu lutfen yardim
seen hala burdamısın git hastaneye kosss
yüzlerce kez yüksek doz almış insanla karşılaştımKac kere 5 tane hap ıcıp mudahale edilmeden eve dondunuz acaba merak ettim 2 saat gectıgı ıcın kana karışmış karaciğere zarar vermemesi ıcın 24 saat gözetim altında tuttular bugun ciktim sunu da soylıym hıc uyumadım
Herkesin bünyesi bır degıl birine iyi gelen dıgerıne gelmez birine kotu gelmeyen de dıgerıne kotu geliryüzlerce kez yüksek doz almış insanla karşılaştım
evet daha önce ağrı kesicileri sık kullanmamış olabilirsiniz belki ruh halinizden dolayıda kendinizi kötü hissetmişsinizdir,ancak günlük dozun biraz üstüne çıkmışsınız sadeceHerkesin bünyesi bır degıl birine iyi gelen dıgerıne gelmez birine kotu gelmeyen de dıgerıne kotu gelir