Bir anlık sinirle ilaç içtim bir şey olur mu

ilgili mesajların silinmesi ya da düzenlenmesi mümkün değil mi? böyle bir hususta uyarıdan fazlası gerekiyor cunku.

İyı dilekte bulunan herkese cok tesekkur ederim Ilk yorumlarda hemen acile gıttım diyenlerden Allah razı olsun gıttım kana karışmış midemi yıkadılar 24 saat müsade altında tuttular yogun bakım oldugu icin yanıma kimseyi almadılar haliyle telefonum falanda yoktu o yuzden buraya girip haber veremedim sımdı ıyıyım cok sukur

Tek tek cevapla yapamıyorum ama su gereksiz ve kotu niyetli yorum yapan insanları hıc anlamıyorum zaten boyle kotu niyetli insanlar yuzunden bazılarımız bu hale geliyoruz.. Esımle yasadigim bazı problemler ust uste gelince en son kavgamız benı bu noktaya getırdı ölmek ıcın içmedim bı anlık sinirle belkide eşimi korkutmak ıcın yaptım bilmiyorum ama yogun bakımda yatarken kızımın sesini duyup kendını goremeyınce yaptıgım hatayı anladım Allah kimseyi ailesinden yavrusundan ayırmasın

Psikologa gıtmeyı de dusunuyorum zaten yardıma ihtiyacım olduğumun farkındayım ama eşim yaptıgım seyden cok etkilenmiş baya korkmuş hatasını da anlamis olmalı ki evlilik terapıstıne gitmeyı teklif etti su an cok ıyıyım sdce yasadigim olayın şoku var uzerinde ıyı niyetli! olanlara cok cok tesekkur ederim

Allah askina intihar ettigini soyleyıp zayıflama hapı reklamı yapmak nedir ya asil senin kafan cok guzelmiş sende gule gule kullan

Gecmis olsun, iyi olmana cok sevindim. Esinle gidecegin terapist umarim ise yarar. Eger evliliginde aldatma siddet gibi seyler yoksa hallolmayacak sorun yok.

Bibi bayiliyorum sana

Konu sahibi ne yaptin? Gittin mi hastaneye? Birde cok merak ettim neye sinirlendin bu kadar yaw?
Gıttım su an ıyıyım yukardaki yorumlarda belirttim merakınız ıcın tesekkur ederim benim sınırım birikmiş ve sonuca varılmamıs olaylar Insallah bu yasadigim kotu olay esımle bana ders olur daha ıyı oluruz

panik yapmayın arkadaşlar 5 tane ağrı kesiciden bişey olmaz.
panikle hastane gittiyse müdaheleye gerek bile duymamışlardır.
büyük ihtimalle bunları yazıp sonra bi güzel uyku çekmiştir.
Kac kere 5 tane hap ıcıp mudahale edilmeden eve dondunuz acaba merak ettim 2 saat gectıgı ıcın kana karışmış karaciğere zarar vermemesi ıcın 24 saat gözetim altında tuttular bugun ciktim sunu da soylıym hıc uyumadım

Gelecek sefere bu kadar biriktirme icinde insaniz allah korusun ters bir sey olsa esin mahvolur. Kaldi ki isin ucunda sakat kalmak da var. Yardim almani siddetle oneririm cok rahatlatiyor inan. Gecmis olsun :)

Gelecek sefere bu kadar biriktirme icinde insaniz allah korusun ters bir sey olsa esin mahvolur. Kaldi ki isin ucunda sakat kalmak da var. Yardim almani siddetle oneririm cok rahatlatiyor inan. Gecmis olsun :)
Yardım almayi bende cok ıstıyorum en kisa zamanda alıcaz birlikte esımle Insallah ıyı dılegınız ıcın cok tesekkur ederim

Cok sagolun tesekkur ederim sddet yok ama aldatma iki ay önce oldu malesef benimkisi birikmiş seylerin dısarı vurumuydu
Anliyorum, eminim cok zor zamanlar gecirmissindir. Ama lutfen bir daha canina kiymayi dusunme. Degmez cunku. Bak ne guzel cocugun varmis, onun icin yapma bunu. Hem insanin katlanamayacagi dert yok. Zamanla hersey gecip gidiyor. Sen bile nasil gecti diye sasiyorsun. Hic kimse olmeye degmez yani.

Valla boyle ıyı niyetli ınsanların olması benı sımdı daha da mutlu etti zaten pisman olup hastaneye gitmemin sebebı kimse ıcın canına kıymaya değmez dıye düşünmem oldu suan ölmüş olsaydım ne olcaktı ki bir iki aya unutulcaktı

Herkesin bünyesi bır degıl birine iyi gelen dıgerıne gelmez birine kotu gelmeyen de dıgerıne kotu gelir
evet daha önce ağrı kesicileri sık kullanmamış olabilirsiniz belki ruh halinizden dolayıda kendinizi kötü hissetmişsinizdir,ancak günlük dozun biraz üstüne çıkmışsınız sadece
karaciğerde metabolize olur bu ilaç ancak yüksek bir doz değil
bu durumda bir genelleme yaptım.
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…