Bir anlık sinirle ilaç içtim bir şey olur mu

Ağrı kesicilerin en büyük yan etkisi mide ve bagırsaklaradır. Yani Kabızlık, ishal, bulantı vs le baslar mide kanamasına kadar gider. Aldığınız ilacın dozu yüksek değil. 750mg ketoprofen almışsınız, bunu zaten cok ağrısı olanlar günde 1-2 dozaj alıyor. Muhtemelen mide bulantısı olacaktır veya uyku yapar

Hanımlar,
1- ilaç isimleri yazmayınız.
2- Intiharla ilgili metodlar yazmayınız, siz burda rahatlatmak için iyi niyetle yazıyorsunuz fakat forumlar herkese açık platformlardır, ergenlik çağında olandan tutunda yetişkinler dahil herkes okuyor, intihar eğilimi olan kişilere taktik vermiş gibi oluyorsunuz ve siz ne kadar iyi niyetle yazsanızda söylenen yöntemler intihara teşvik, özendirme olarak görülüp suç kapsamında sayılıyor.

26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı TCK'da yer alan madde 84 "İntihara yönlendirmeyi" suç kabul eder, yazdıklarınızdan sorumlusunuz dediğimizde bunu kastediyoruz, biri dener ve neden denediğinin açıklamasını Kadınlar Kulübü sitesi xxx topiğinde yazılanlar sebebiyle merak ettim diyerek açıklarsa bu açıklama ihbar kabul edilir ve burda iyi niyetle yazdıklarınız savcılıkta ifade vermeyle son bulur.

Bende 2 kutu hap icmistim zamaninda zorla hastaneye goturup kusturmuslardi olme hakkimi bile elimden aldilar hayinler :63:

benim bi tadınığım eşi terk etmiş geri dönsün diye ilaç içmiş biraz sadece bayılırım diyemi düşündü artık vefat etti hemen acile git canım Allah korusun

Konu bariz fake. Birazdan gelip Zayıflama hapı reklamı da yaparsınız Amacınız neydi ki? İntihara niyet edeceksiniz ilaç içeceksiniz sonra buraya gelip konu mu açacaksınız. Kafan çok güzelmiş cnm Gül'e Gül'e kullan

Konuyu açalı 1 gün olmuş. "Hemen acile" denecek bir yanı kalmamış. Ben bir şey olduğunu sanmıyorum. Bu tür konuların ucunun böyle açık bırakılmasını çok gördüm. Artık millet endişe etsin de sorsun diye midir bilmem. Belki de biri dikkat çekmek istiyordur. 5 tane ilaçla ölünmez herhalde. Bir şey olacak olsa olurdu zaten. İçtikten 2-3 saat sonra buralara gelip yaptığını anlatmayı akıl ettiğine göre çok da endişelenecek bir şey yoktur. Acil bir durum olsa o el çoktan telefona giderdi, eşe dosta veya ambulansa, kim durup kk'ya konu açar allasen. Gaza gelmeyelim.

5 ilaçla kimse ölmez. Biraz rahatsızlanır belki.
Hastaneye gitse direkt adli vaka verir intihar etti diye polise haber verirler.
Yanlışlıkla içtim dese de ilaç intoksu diye yine haber verirler polise.

X