- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
-
- Konu Sahibi Hedefzayifolmak
Ben bi kutu ilaç içmiştim kusmaktan başka birşey olmadı tabi sonra acile götürdüler saf kömür gibi bişey içirdiler okadar.
Ayrıca ilaçların hepsini bi anda içmek öldürmez (yani yüzde 90 diyelim) çünkü vucudumuz hemen savunmaya geçer kusarsın falan ilaçla ölmenin yolu yarım saatte bir tek tek içmekki zehirleyebilsin genede acile gidin o ilaçla ilgili bi bilgim yok
bir anlık boşlukta bulunması ...sonrası büyük Pişmanlık!İçeli 2 saat olmuş kusmaktan bahsetmişsiniz kusmaya çalışsa ne olur en iyisi doktora gitmesi. Neden yapıyorsunuz bunu kendinize anlamıyorum ki. Annemin kuzenin kızı da böyle ölmeyi denedi şu an yürüyemiyor. Yapmayın lütfen ya.
Ben bi kutu ilaç içmiştim kusmaktan başka birşey olmadı tabi sonra acile götürdüler saf kömür gibi bişey içirdiler okadar.
Ayrıca ilaçların hepsini bi anda içmek öldürmez (yani yüzde 90 diyelim) çünkü vucudumuz hemen savunmaya geçer kusarsın falan ilaçla ölmenin yolu yarım saatte bir tek tek içmekki zehirleyebilsin genede acile gidin o ilaçla ilgili bi bilgim yok
İyi taktik vermişsinBen bi kutu ilaç içmiştim kusmaktan başka birşey olmadı tabi sonra acile götürdüler saf kömür gibi bişey içirdiler okadar.
Hiç gulecegim yoktu gerçekten genelde geceleri basar bu buhranlar..şaka bi yana konu sahibi umarım iyisindirhayat bazen zor olsada yine güzel ..caninin kıymetini bilSabah sabah intihar mi edilir ..
İlaç dolabı var bizde . zamanında oradan 2 avuç icmistim . ne baş dönmesi ne mide bulanması . Hicbir şey olmamıştı ...
Umarım sizde iyisinizdir
Neden böyle bir örnek veriyorsunuz ki yani bunu okuyup bişey olmaz diye birilerinin gözünü korkutmak amaçlı yapacak insanlar olabilir lütfen yorum atarken başkalarına nasıl yararı ya da zararı olabiliceğini düşünerek yazın..
İyi dilekte bulunmusum gormediniz mi, kadın su anda ne yapiyor bilmiyorum. Belki de kötü durum da. Ama korktuğu belli içini rahatlatmak amacıyla yazılmış bir yorum .
Bunu yazmanizda ki amaç neydi peki sizin ?
İlaç dolabı var bizde . zamanında oradan 2 avuç icmistim . ne baş dönmesi ne mide bulanması . Hicbir şey olmamıştı ...
Umarım sizde iyisinizdir