Bir anlık sinirle ilaç içtim bir şey olur mu

Bibi bayiliyorum sana

Konu sahibi ne yaptin? Gittin mi hastaneye? Birde cok merak ettim neye sinirlendin bu kadar yaw?

bir anlık boşlukta bulunması ...sonrası büyük Pişmanlık!

bilekleri enine değil boyuna kesin gibi olmuş. :)

arkadaşım durumun nedir, iyi misin.

İyi taktik vermişsin

Bunu 3 sene önce öğrenmediğime sevindim

panik yapmayın arkadaşlar 5 tane ağrı kesiciden bişey olmaz.
panikle hastane gittiyse müdaheleye gerek bile duymamışlardır.
büyük ihtimalle bunları yazıp sonra bi güzel uyku çekmiştir.

İlaç dolabı var bizde . zamanında oradan 2 avuç icmistim . ne baş dönmesi ne mide bulanması . Hicbir şey olmamıştı ...

Umarım sizde iyisinizdir

Yaa sinirini neden başka bir cisimden ya da sinirlendiğin kişiden değilde bedeninden canından çıkartmayı deniyorsun..
Hastaneye git tabiki hemen..Sonrada bir uzmandan destek al...

İlaç dolabı var bizde . zamanında oradan 2 avuç icmistim . ne baş dönmesi ne mide bulanması . Hicbir şey olmamıştı ...

Umarım sizde iyisinizdir

Neden böyle bir örnek veriyorsunuz ki yani bunu okuyup bişey olmaz diye birilerinin gözünü korkutmak amaçlı yapacak insanlar olabilir lütfen yorum atarken başkalarına nasıl yararı ya da zararı olabiliceğini düşünerek yazın..

konu sahibi umarım iyisindir.

ben 1 günde yarım saat arayla apranax plus içtim 9 tane. bişi olmadı. (intihar etmek için değil diş ağrısından şuurumu kaybetmişim)

İyi dilekte bulunmusum gormediniz mi, kadın su anda ne yapiyor bilmiyorum. Belki de kötü durum da. Ama korktuğu belli içini rahatlatmak amacıyla yazılmış bir yorum .
Bunu yazmanizda ki amaç neydi peki sizin ?

İyi dilekte bulunmusum gormediniz mi, kadın su anda ne yapiyor bilmiyorum. Belki de kötü durum da. Ama korktuğu belli içini rahatlatmak amacıyla yazılmış bir yorum .
Bunu yazmanizda ki amaç neydi peki sizin ?

Benim bir amacım tabi ki yok ama yazı gayet rahat bir şekilde geldi bana hani başkaları 'aaa bak içmiş bişey olmamış' deyip birilerinin gözünü korkutmak için deneyip kötü şeyler yaşayabilirler. Bunu söyledim biraz özendirici olmuş en azından ben daha önce böyle bir hata yaptım diyerek en azından cümleye başlayabilirdin. Yoksa sizinle ne alıp veremediğim olabilir. Sadece bir öneri yani.

Umarım sizde iyisinizdir

İlk yorumdan sonrada daha da açıklamalı hale gelmiş. Belli ki yardım etmek istiyorsun evet onu anladım. Ama bazen yaptığımız hataları bu şekilde anlatmak hataları normalleştiriyor. Bazen kısa ve öz anlatmak hata olduğunu belirtmek gerekir en azından. Ben mesela kardeşlerime yaptığım hataları anlatmam. Çünkü aa ablamda yapmış nolcakki. Diye algınalancak yapmamasını sağlamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…