- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.120
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
derdim adamın babalığı değil, doğacak çocuk.Sağlığım ve huzurum için muhatap olmak istemiyorum açıkçası. Zaten çok babalık yapmaya hevesli olduğunu zannetmiyorum. Adamın ilgilendiği konu daha çok hamilelikte libido nasıl. Tövbe tövbe.
Siz sevgili den hamile kalan uyemisiniz? Haziranaskimiydi neToksik ilişki mevzularını çözmüştüm. Az çok biliyorsundur uzun süredir yoktum burada. Bu adam başlangıçta çok düzgün biriydi. Sadece ben değil çevremdeki herkes böyle düşünüyordu. Ama bebek, kedi gibi bağlar olunca bocaladım. Psikoloğum, psikolojimi iyi bulduğunu ifade etti. Hatta lüzumsuz bir sakinlik var.
Yok yahu, üzerine çok sular aktı.
Hiçbir şey beklemiyorum aslında...
Saçma bir duygusallık var. Gözlerim mütemadiyen dolu. Göz nezlesi olmuş gibi dolanıyorum ortalıkta.Şuan çok duygusalsiniz. Ufacık bir bebiş var karninizda. Allah yardımcınız olsun. Çok zorlu bir süreciniz var. Bence annenizi dinleyin. Bir süre kendi aklınız duygularınızla hareket etmeyin. Aileniz daha mantıklı kararlar vereecektir. Siz daha duygusalsiniz. Bencede haber vermeden engelleyin. Ulsamasin size. Gerek yok..
O kadar odun ki. Hamile bir arkadaş sen çok stres yapıyorsun mazallah bebeğin kalbi durmasa gibi bir şey demişti ne derece bilimsel bilemiyorum tabi. Söylediğimde tepkisi ortada bebek mi var kalbi olsun embriyo o daha. Aynı şehirde değiliz, o yüzden gelemez ama bir şekilde izin alıp gelecekmiş sözde. Benim ailem, arkadaşlarım yanımdaymış hiç bir şeye ihtiyacım olmazmış. Maddi imkanların da var demiş. Biraz destek olsan bari dediğimde dediği; ben senin kocan arkadaşın falan değilim ne desteği bekliyorsun ki doğurursan o benim bebeğim. Gerçi hala adama haksızlık mı olur diye sorguluyor olmam benim beyinsizliğim bu durumda.Meredith adam libido sorguluyor. Ne bagi, ne beraber gecirilen zamana haksizligi?
Doktor kontrolune geliyor mu senle,
bebegini ultrasonda gordu mu,
sorsan kac haftalkk oldugunu soyleyebilir mi, doktora gidecek paran var mi soruyor mu,
Folik asit kullanman gerektigini biliyor mu?
Adamin ne sana ne bebege saygısı var.
Psikiyatri hastasısı mı? Şehrin en iyi psikoloğuna gidiyorum. Siz sadece buraya yansıttığım kadarını görebilirsiniz. Adam bizzat yaşadığım mevzuların her detayına hakim.
Adamla cinsellik muhabbeti içindesin ne demek yahu? Nerede yazıyor bu?
Benim ailem, arkadaşlarım yanımdaymış hiç bir şeye ihtiyacım olmazmış. Maddi imkanların da var demiş. Biraz destek olsan bari dediğimde dediği; ben senin kocan arkadaşın falan değilim ne desteği bekliyorsun ki doğurursan o benim bebeğim. Gerçi hala adama haksızlık mı olur diye sorguluyor olmam benim beyinsizliğim bu durumda.
Gayet normal. Çoluk çocuksuz bosananlar bile o haldeyken sen gebesin, hormonların tavan. Yine iyi dayanıyorsun. Kendine haksızlık etme. Çok büyük bir sorumluluğu tek başına omuzlarina yukluyorsun. Rabbim yardımcın olsun.Saçma bir duygusallık var. Gözlerim mütemadiyen dolu. Göz nezlesi olmuş gibi dolanıyorum ortalıkta.
Bence sen çocuğa çoktan bağlanmışsın ve doğurmakta kararlısın. Kendi psikolojine güveniyorsan, annende sana maddi manevi destek olacaksa gayet güzel büyütebilirsin. Her doğan çocuk anne-babasıyla beraber mi büyüyor?Saçma bir duygusallık var. Gözlerim mütemadiyen dolu. Göz nezlesi olmuş gibi dolanıyorum ortalıkta.
O kadar odun ki. Hamile bir arkadaş sen çok stres yapıyorsun mazallah bebeğin kalbi durmasa gibi bir şey demişti ne derece bilimsel bilemiyorum tabi. Söylediğimde tepkisi ortada bebek mi var kalbi olsun embriyo o daha. Aynı şehirde değiliz, o yüzden gelemez ama bir şekilde izin alıp gelecekmiş sözde. Benim ailem, arkadaşlarım yanımdaymış hiç bir şeye ihtiyacım olmazmış. Maddi imkanların da var demiş. Biraz destek olsan bari dediğimde dediği; ben senin kocan arkadaşın falan değilim ne desteği bekliyorsun ki doğurursan o benim bebeğim. Gerçi hala adama haksızlık mı olur diye sorguluyor olmam benim beyinsizliğim bu durumda.
Çok bağlandım. Tüm odak noktam o oldu diyebilirim. Düzenli olarak terapiye devam ederim, çocuğu da düzenli olarak pedagoğa götürürüm. Aramızda kaç kişi mükemmel ailelerde doğdu ki? Çoğu evlerde kavga dövüş içerisinde büyüyor çocuk. Belki ebeveynler bir olmasa çok daha mutlu olacaklar.Bence sen çocuğa çoktan bağlanmışsın ve doğurmakta kararlısın. Kendi psikolojine güveniyorsan, annende sana maddi manevi destek olacaksa gayet güzel büyütebilirsin. Her doğan çocuk anne-babasıyla beraber mi büyüyor?
Bak bekar olarak hamile kalırsan kürtaj için tek senin kararın yeterli. Ama evli olarak hamile kalırsan eşinin de onay vermesi gerekiyor kürtaj olman için.
Sen doğurmayı seçmekle zor olan kısmı tercih ediyorsun. Ben bu çocuğun seni evrilteceğini düşünüyorum. O sana güç verecek. Bundan sonra güzel düşün, güzeli çağır.
Sağlıklı birey olsan o adamla 2 yıl sevgili olmazdınPsikiyatri hastasısı mı? Şehrin en iyi psikoloğuna gidiyorum. Siz sadece buraya yansıttığım kadarını görebilirsiniz. Adam bizzat yaşadığım mevzuların her detayına hakim.
Adamla cinsellik muhabbeti içindesin ne demek yahu? Nerede yazıyor bu?
Gerçekten paraya ihtiyacım olmadığını biliyor. Zaten borç harç içinde para yollayacak durumu yok. Evet yine usülen bir şeye ihtiyacın var mı gibi gibi sorması gerekirdi.Odun degil, gamsiz. Adam olsa 3 kurus para yollardi sana meredith. Kocan olmayabilir ancak sen dogum yapana kadar cocugu sen tasidigin icin sagligini onemsemeli.
Ben senide saglikli bulmuyorum meredith. Cocuk dogduktan sonra yasamak isteyipte yasayamadigin hersey seni iyice bogacak. Gozunu açmalısın artik. Bak yanlis anlama, sert olacak yorumum ama hayatinda sagliksiz sekilde baglandigin bir erkek olmadan duramazsin. Cocuk dogduktan sonra sevgilin falan olmayacak. Cocuga karsi bekledigin ilgiyide goremeyeceksin. Yol yakinken geri dön
Adam başlarda böyle değildi Calcifer. Bu kursa gidince bir tuhaflaştı. Kurs dediğim askerlik gibi, bir kamptalar. Zorunlu eğitim vs. Ya da oynuyordu, zorlu şartlar altında kendi yüzünü gösterdi. Bilemeyeceğim.Sağlıklı birey olsan o adamla 2 yıl sevgili olmazdın
Gerçekten paraya ihtiyacım olmadığını biliyor. Zaten borç harç içinde para yollayacak durumu yok. Evet yine usülen bir şeye ihtiyacın var mı gibi gibi sorması gerekirdi.