Bir Anda Ortadan Tüymek

Adam rezalet, kendine hayrı yok, özellikle hamilelik ve lohusalık döneminde mümkünse yaklaştırmayın bile. Rahat edersiniz. Çünkü size çözümlerle değil yeni dertlerle gelecek bu da çok açık. İşine yaramadığınız sürece yanınızda durmaz o. Şimdiden mevcut duruma alışın diye söylüyorum, sert gelebilir, ama gerçek de gözünü kapayınca yok olmuyor. Bakın daha çok üzülürsünüz. Bir an evvel aklınızı başınıza alın.
Teşekkür ederim Katip yorumun için.

İletisim kurmanin bicok yolu vqr. "Meredith durumumu biliyorsun, param yok. 300tl yolluyorum. Vitaminlerini alirsin, elimde oldukca yine yollamaya calisirim" demek zor değil. Azicik insan olan aynen bu dedigimi yazardi sana. Karsindaki adam umursamaz gercekten. Kac haftalik gebesin su an?
7 haftalık..

Türkiye şartlarında babasız evlilik dışı çocuk doğurmak için insanın aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.

Ben senin konularına çok hakim değilim ama kendini yaşıyor gibi hissetmek için, bir şeylerin eksikliğini kapatabilmek için her gün dozajı arttırarak birbirinden manasız, hatta absürt denebilecek adımlar atıyorsun gibi geliyor.

Ama bu manasız bir ilişki kurmaya benzemez, çocuğun geri dönüşü yok hep hayatında olacak. Sırf babalık, tanıma, soybağı zart zurt durumları bile öyle yıpratır ki. Toplumun bakış açısına girmiyorum bile. Ya çok cesursun ya da artık yokuş aşağı gidiyorsun bir pervasızlık gelmiş.

Türkiye şartlarında babasız evlilik dışı çocuk doğurmak için insanın aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.

Ben senin konularına çok hakim değilim ama kendini yaşıyor gibi hissetmek için, bir şeylerin eksikliğini kapatabilmek için her gün dozajı arttırarak birbirinden manasız, hatta absürt denebilecek adımlar atıyorsun gibi geliyor.

Ama bu manasız bir ilişki kurmaya benzemez, çocuğun geri dönüşü yok hep hayatında olacak. Sırf babalık, tanıma, soybağı zart zurt durumları bile öyle yıpratır ki. Toplumun bakış açısına girmiyorum bile. Ya çok cesursun ya da artık yokuş aşağı gidiyorsun bir pervasızlık gelmiş.
Yurtdışına gidebilme olanağım var. Babam yurtdışında yaşıyor.

Hangi 2 yıl 😱😱 Taksici olan sevgilisiyle alakalı konular açalı 2 yıl olmamıştır ki daha ki biri sormuş taksici mi diye, hayır o değil demiş.
Yok canım taksici arkadaşla ilgili en son konu açalı 1.5 yılı geçti. Zaten sonra da beni ortada görmediniz uzun bir süre.

Yurtdışına gidebilme olanağım var. Babam yurtdışında yaşıyor.
Kim bakacak yurtdışında çocuğuna?
Boşanmış arkadaşlarımın hepsi iş,cocuk, ev üçgeninde neredeyse sıfır sosyal hayatla yaşıyorlar.
Sen daha çok genç, ilişkisi olmadan duramayacak yapıda birisin.
Nasıl bakacaksın 7-24 bakım isteyen bir bebeğe?
Cidden düşünüyor musun bunları?

Madem doğurma kararı verdiniz, bir an evvel destek alıp kendinizi düzeltmeye çalışın. Yanlış anlamayın beni ama eski konularınızdan ne kadar tuhaf durumların içerisinde olduğunuzu biliyorum. Anne babanın eşit sorumluluk alarak büyüteceği ve her iki ebeveyni tarafından, istenerek sahip olunan çocuk bile yıpratıyor insanı. Toz pembe hayallere gerek yok yani.

X