bır anda gıttı:( cok kotuyum lutfen yardımcı olun

Niye alıntı yapmadan cevap verelim? Silecek misin konuyu daha sonra?

Sırf neden alıntı yapmayın dediniz bu sebeple alıntıladım :)

Bence insanlar olmayacak seylerin pesinden giderler cunki uzaklastimi o kisi buyur hani kacan balik buyuk olur da sizinkide bu durum coluk cocukla zamanizi harcamayin barissaniz dahi yine biter 22 yas erkek icin daha kucuk

Sanki bahane aramış gibi ayrılık için. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence insanlar olmayacak seylerin pesinden giderler cunki uzaklastimi o kisi buyur hani kacan balik buyuk olur da sizinkide bu durum coluk cocukla zamanizi harcamayin barissaniz dahi yine biter 22 yas erkek icin daha kucuk

Evet bende oyle dusunuyorum ama cok yenı oldugu ıcın üzülmeme engel olamıyorum çok alışmışım yokluğu çok canımı yakıyor

Ne mi yapicaksin...nikahli kocan degil cocuklarinin babasi hic degil ozlesende sevsende aglasanda sonunda olum yok acini çekeceksin unutacaksin...o bitince siz oyle bir gitmeliydiniz ki o bile sok olsaydi illa o bitirdi diye altta kalan siz olmayin ne diye ariyorsunuz soruyorsunuz o engellemeden siz engelleyecektiniz...biraz dik durmanin sonunda olum yok emin olun...

Sadece engellemesıne sasırmıstım 1 kere aradım nedenını sormak ıcın yoksa asla gıtme vs. demedm bır daha da aramam zaten..

Zaten ayrılası varmış sevgilinizin. Sanki siz ayrılmak istemişsiniz gibi kurnazca bir görüntü oluşturmuş. Sorumluluğu atmış üzerinden. Olur da bir gün boşta kalır dönersem ona, vicdan yapsın, geri çevirmesin beni diye. Üzgünüm ama durum bu, konu sahibi!

Evet benım de ılk dusundugum sey buydu zaten. Cunku ben sonra konusuruz mesajla konusulcak seyler degıl bunlar dememe ragmen ısrarla anlat demesı.. sonra sankı ben bıtırmısım gıbı gıtmesı .. kesınkıkle dedıgınız gıbı

Sevgilinizin babası hastanede olabilir ama bu kadar trip atan adam başka şeylere de triplenir. İlerde her sıkıntıda küsüp surat asıp ya da tavır yapıp sizin onu nazlamanızı bekleyebilir. Bence boşverin daha iyi olmuş

Daha once de bu tarz bı olay olmustu aılesı konusunda ben onların dusmanıymısım gıbı dusunuyor hıc bı sekılde kotu bısey demememe ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…