Bir anda giden flört?

busekarakan98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
573
345
1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin 😂

Neden kesti konuşmayı? Aileler tanışıyor olabilir muhabbetiniz bittiyse silin. Engelediyim insanla huhatam olmak istemiyorum Çünkü cahille söhpet olmaz
Bilmiyorum ki bir günde soğuk yaptı sonra bi anda yazmadı belli bir sebebi yok yani

1,5 hafta önce bir anda yazmayı kesti. Sinir oldum tabii bende yazmadım. İnstada duruyor hâla story atıyorum 10-15 dk içinde de bakıyor utanmadan. Takipten çıkmalı mıyım sizce bunu? Aileler tanışıyor ayıp olmaz dimi çıkarsam. Hadi kızlar bana gaz verin 😂

Özellikle sana bakmıyordur. Ben instaya girince herkese sıradan bırakıyorum. Yani çocuk hızlı görüyorsa demekki instada aktif. Bunu üstüne çekme.
Alt üstü flört zaten. Ben çıkarma zahmetinde bile bulunmazdım yok sayardım.

Özellikle sana bakmıyordur. Ben instaya girince herkese sıradan bırakıyorum. Yani çocuk hızlı görüyorsa demekki instada aktif. Bunu üstüne çekme.
Alt üstü flört zaten. Ben çıkarma zahmetinde bile bulunmazdım yok sayardım.
İşte sinir oldum ondan yedekte tutuluyorum gibi

Ailelerin umurunda mı sizce ? Ne alaka ya annesi babası oturup Ziyagil sofrasindaki gibi "x seni takipten çıkmış neler oluyor kuzum mu ?"diyecek ?

Çık seni önemsemiyorsa sende önemseme.

X