müdüre hanımla konuşurken gayet normal çay içiyoruz sohbet havasında,anlatırken araya giren öğr.hanım 40 yaşlarında siz orda durun dedi???banamı dyosunuz dedim evet dedi devam etti;herşeyden önce karşınızdaki bir eğitimci saygılı olun !hep bi yağlama gürleme.hep takip,hep şikayet tek sizmi varsınız bu okulda dedi seviyeli olun dedi!!!bende bittim.ağzımı açmadan müdüre hanım konuya girdi siz ne diyosunuz siz kim oluyosunuz diye!ben sadece aynen şunları söledim.yaşınıza hitafen size hiç bişey sölemiyorum.ama benim oğlumun bu okuldaki eğitimi bitmiştir.dedim odadan çıktım oğlumu alıp eve gidicem.ağlamaktan merdiven çıkamadım.müdüre hanım benden tekrar tekrar özür diledi ama ben kafamda bitirdim.SONRA;Okulun kurumuna (özel)tel açtım aynen anlattım.ve şunları ekledim.bu okul ticaret hane değil,bende müşteri değilim dedim.benim okula vermemdeki amaç aman karnı doysun,okulda ağlensin oyuncaklarla oynasın değil değil.ben çocuğumu en iyi şekilde ellerimle doyuruyorumda,giydiriyorum da elimden geldiğince oyuncaklarını alıyorum dedim.bakımsa amaç alası bende benden güzel kim bakabilir dedim!!!kurumun başkası çok haklısınız.biz de siz gibi düşünüyoruz dedi.bi kişi için bütün kurumumuzu harcamayalım dedi.ayşe hanımlar gider fatma hanımlar gelir(öğretmen için.)siz doğru olanı yapmışsınız dedi.ama ben çocuğumu okuldan aldım.diğer öğretmen uzaklaştırıldı.kötü bir deneyim geçirdik şimdi aklıma gelenler sadece bunlar.böle eğitimci olmaz olsun!!!
AMAÇ;var olan yeteneği,beceriyi,zekayı geliştirmek.çoğaltmak.iyi nesiller yetiştirmek...