Canım yaşadığın kötü deneyimden dolayı çok geçmiş olsun..Ne diyebilirim ki ağzım açık okudum yazdıklarını.
ve haklısın çocuklarımızı okula göndermekle olmuyor.Takib etmek,ilgilenmek,sormak soruşturmak gerekiyor.
haklısın canım gezmek gerekir ama gezmek istediğin zaman izin vermiyolarmış disiplili okul falan diyolar demekki fazla güvenmemek gerekir verdiğin bilgiler için teşekkür ederim senide allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
var canım var... hemde bir öğretmenden duydum ben bunu!!! benim çocuğumun mutlu olması önemli aldığı eğitim önemli değil onun için hangi öğretmende hangi sınıfta mutlu olacaksa çocuğumu o sınıfa vermek istiyorum dedi... bizde tepki gösterdik zümre olarak... sonuçta anasınıfı oyun yeri eğlence yeri değildir... biz çocuklara eğitim veriyoruz orada... dier öğretmenler gibi...
eğlence yeri değildir tamamda o yaştaki bir çocuğada eğlenemeyeceği mutlu olamayacagı bir sınıfta eğitim vermek ne kadar dogrudur peki. sonuçta daha yeni 6 yaşından gün alan çocuklardan bahsediyoruz. bana göre önce çocuğumun o sınıfta arkadaşları ve öğretmeniyle mutlu olması, sonra eğitimi gelir. Eğitimi sırf iyi diye anasınıfına gitmesi,ama çocuğumun mutsuz olması tabiki beni çok üzer bir anne olarak. buna niye tepki verdiniz anlamadım.Eğlenmek o yaştaki çocuğa tamda yakışan bir kelime yaşı itibariyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?